• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demirtaş: Başkan Apo'nun emeğini iktidara taşıyıp, Türkiye'yi değiştireceğiz

mhp li olup akp ye oy vermek mi?

hadi mhp li ya da başka partili olup sırf akp gitsin ya da çok oy almasnı diye chp ye oy verenleri anlıyorum da işte bunu çözemedim.

adamlar milliyetçi değil ümmetçi bir anlayışa sahip üstelik.

Kesinlikle katiliyorum. Bu da chpli yda mhpli olup sadece hukumete tepki yuzunden hdpye oy verilmesi gibi yanlis. Hdpye verdgn oy akpyi etkilemz ama mesela anamuhalefete versen akpyi yerinden etme sansin var. Akpye tepki ve indirme plani anck boyle olablr bence..
Akpnin liderligini etkilemeyen hdpye oy vererek terorist surusune koltuk kazandrmk degil..

Bilirim malesef oraları.. Şimdi nedir ki hele eskiden.. :KK61:
ben dogma buyume a.paşa :KK25:
benzinlik vardı BP , az aşağıda paşa yönünde , eskiden ziraat bankası vardı o binadaydım :KK50: sen bılmezsın , annenler ablaların hatırlar muhtemelen.. doğma buyume orası :KK76:evlenınce ayrıldım oradan.. artık daha yumuşamış bir ortam var bence.. eski hallerını hatırladıkca , özellıkle anne babamın ben daha dogmamısken olan olayları anlatmalarına dayanarak söyluyorum tabıkı..
Biz dikimevinde oturuyorduk. 7 sene once tuzlucayira tasindik :) seviyorum mahallemi ya hep bi isyan, direnis:KK53:

Biz dikimevinde oturuyorduk. 7 sene once tuzlucayira tasindik :) seviyorum mahallemi ya hep bi isyan, direnis:KK53:
ben çok insanlık gördüm alevilerden,mahallemizde alevi iki aile vardı birinin 2 oğlu var erkek kardeşim yaşlarında annemin vefaatında hergün erkek kardeşimi çağırdılar hiç yanlız kalmadı,babamla tartıştığında direkt giderdi,akrabanın kapısını o derece açamazssın,anneleri inanılmaz hümanist biri,kavrayıcı,cömert,hanımefendi..
karşı komşumuz istabulada ailevi yina annemin vefaatında geldiler akrabalar hiç birşeye elini sürmezken tüm herşeyi hazırladılar okumaları yaptırdılar her akşam yemek taşıdılar..o evin sahibi amca haksızlığa göz yummazdı öyle babayiğit adamdı nur içinde yatsın..
sonra ben evlendim annemi kaybetmiştim,yine alvi bir aile ile tanıştım,elimden tuttu zorladı hayata adaptte olmam için allah razı olsun,gördüğüm çok eli açık oldukları,paylaşımcı oldukları,ne bileyim

Son düzenleyen: Moderatör:
hiç hoşlanmadım bu cümleden..apo kürt vatandaşlar için bu güne dek hiç bir şey yapmadı aksine onların hayatını zorlaştırdı

katılıyorum
bu insanların kürt haklarını savunduğunu düşünenler varsa tamamen kandırılıyorlar
kürtleri paravan olarak kullanmaktan başka bir eylemlerini göremedim ben

bizidemi zorla türk yapmaya çalışıyorlar biz hazmetmişiz o zaman

ben çerkesim ama sorun olmuyor
biz hala kendi aramızda çerkesce konuşabiliyoruz, kültürümüzü yaşatıyoruz
Türk olmak ırkla ilgili bir şey değil ki artık
Irka vurursak olayı herkesin kökleri karışık safi türk mü kaldı :)
Ama mesela her ne kadar x'in torunuyum dese de anneannem Atatürk'e de bin şükür o bizim de liderimiz diyor
Sonuçta bu insanlar yıllar önce bizi ülkesine almış, yer açmış
Biz minnettar olmayalım da kim olsun ^^

Çok merak ediyorum acaba kendilerine özerklik verilse ama türkiyeden aldıkları herseyi kessek buyrun kendi yağınizda kavrulun diye türkiye sınırlarına giriş çıkışları vize tarzı birseyler gerceklesse ne derler. Yooo öyle olmaz dimi.. ben yine doktor öğretmen atayım okul yapayim elektriğini suyunu gönderiyım pkk güçlerinden oluşan yeni Polis teşkilatları benim nüfus kağıdıma bakarak kontrollü giriş çıkış sağlasın ama onlar türkiyenin 4 bir yanında at kostursunlar:)) eskiden katıydim bu konuda 1 karış toprak gidemez vs. Yok ama bu iyilik resmen. Vereceksin toprağını da ozsrkligini de al kendi yağında kavrul diyeceksin sonra gör tantanayi...

1 yılı bulmaz geri birleştirelim falan derler ah bu siyasiler :))

ne içmiş la bu. Kafa yerinde değil herhalde. Bir zamanlar hakkında vur emri olan zat, Şimdi ahkam kesiyor.

ben çok insanlık gördüm alevilerden,mahallemizde alevi iki aile vardı birinin 2 oğlu var erkek kardeşim yaşlarında annemin vefaatında hergün erkek kardeşimi çağırdılar hiç yanlız kalmadı,babamla tartıştığında direkt giderdi,akrabanın kapısını o derece açamazssın,anneleri inanılmaz hümanist biri,kavrayıcı,cömert,hanımefendi..
karşı komşumuz istabulada ailevi yina annemin vefaatında geldiler akrabalar hiç birşeye elini sürmezken tüm herşeyi hazırladılar okumaları yaptırdılar her akşam yemek taşıdılar..o evin sahibi amca haksızlığa göz yummazdı öyle babayiğit adamdı nur içinde yatsın..
sonra ben evlendim annemi kaybetmiştim,yine alvi bir aile ile tanıştım,elimden tuttu zorladı hayata adaptte olmam için allah razı olsun,gördüğüm çok eli açık oldukları,paylaşımcı oldukları,ne bileyim
En yakın arkadaşım aleviydi. İlkokuldan üniversiteye kadar aynı sırayı paylaştık. Ayrı anne babadan kardeş gibiydik. Aleviliği onlar sayesinde tanıdım. Biraz aklım erince ben alevi bir adamla evlenirim evlenirsem dedim. Allah karşıma eşimi çıkardı. Hayatımda tanıdığım en temiz, en dürüst, en art niyetsiz adam diyebilirim. Ne hak yer ne yedirir. Hep derim düsturu "eline, beline, diline sahip ol" olan insanlardan kimseye zarar gelmez.

ben çerkesim ama sorun olmuyor
biz hala kendi aramızda çerkesce konuşabiliyoruz, kültürümüzü yaşatıyoruz
Türk olmak ırkla ilgili bir şey değil ki artık
Irka vurursak olayı herkesin kökleri karışık safi türk mü kaldı :)
Ama mesela her ne kadar x'in torunuyum dese de anneannem Atatürk'e de bin şükür o bizim de liderimiz diyor
Sonuçta bu insanlar yıllar önce bizi ülkesine almış, yer açmış
Biz minnettar olmayalım da kim olsun ^^
yok canım selçuklu torunuyuz biz onlardan kalan mirasla gül gibi geçinip gidiyoruz:KK45:

En yakın arkadaşım aleviydi. İlkokuldan üniversiteye kadar aynı sırayı paylaştık. Ayrı anne babadan kardeş gibiydik. Aleviliği onlar sayesinde tanıdım. Biraz aklım erince ben alevi bir adamla evlenirim evlenirsem dedim. Allah karşıma eşimi çıkardı. Hayatımda tanıdığım en temiz, en dürüst, en art niyetsiz adam diyebilirim. Ne hak yer ne yedirir. Hep derim düsturu "eline, beline, diline sahip ol" olan insanlardan kimseye zarar gelmez.
kesinlikle,ya benim arkadaşın eşi okadar efendiydiki göz göze gelmeye çekinirdi,öyle terbiye görmüş..

O nasıl oluyor yav saraylım? :KK53:
Bal gibi oluyor valla Just.. Kurt diye herkes Apoyu desteklemek zorunda mi? En samimi cocukluk arkadasim ve ogullari MHP sempatizani.. Bir yandan da Izmir'de dogmus buyumus cogu Izmirli gibi koyu Ataturkculer.. Izmirlilerin ve dahi annemin de eskiden yaptigi gibi evlerinde de Ataturk posterleri asili.. Bu arada annem de Kurttur, cocuklugum boyunca da Karaoglan'a oy vermistir. Yani Ecevit'e..:KK66:

kaderimiz aynıymış bacııııım :KK51:
eşimin yanında kendımı bazen dünyanın en fena insanı gbı hissediyorum , bunların hamurunda var bişi..
Kızımada kırma dıyoruz :KK50:
senınde inşallah bir kırman olur tez zamanda :KK76:

kaderimiz aynıymış bacııııım :KK51:
eşimin yanında kendımı bazen dünyanın en fena insanı gbı hissediyorum , bunların hamurunda var bişi..
Kızımada kırma dıyoruz :KK50:
senınde inşallah bir kırman olur tez zamanda :KK76:
Haha kırma güzelmiş. Amin bacıkalfa ;)
Aynen bazen dilimi tutamayı bişey konuşuyorum öyle bir cevap veriyor ki utanıyorum... Ya genlerden ya yetiştirilme tarzından.

Haha kırma güzelmiş. Amin bacıkalfa :KK66:
Aynen bazen dilimi tutamayı bişey konuşuyorum öyle bir cevap veriyor ki utanıyorum... Ya genlerden ya yetiştirilme tarzından.
genden ötürüdür inşallah yoksa , kızın tarlası bozuk benım :cool:
anasına cekerse fena :KK22:

Akp'den aday olunca dogru yolu bulmus mu oluyorlar hi ? Ne dersiniz?
FB_IMG_1432646680123.webp

Back
X