çünkü siz var ya siz, aslında siz -ve maalesef- itaat istiyorsunuz, kürtler de itaat etmiyor, direniyor, yıllarca direndiler, buna ifrit oluyor, kuduruyorsunuz. hepiniz gizli gizli devletinize itaat ediyorsunuz çünkü, akp karşıtı tweet atmakla, ileti paylaşmakla isyan etmiş olmuyorsun, gezi'de isyan ederek dahi olmuyorsun hatta, bunlar hep başlangıç ama sürekli bir mücadele değil ve sonuca götürmez seni, götürmüyor da zaten.
sizi bilmem ben çok sıkıldım yıllarca aynı vatan bölünmez, şehit kanı kutsaldır, birlik beraberliğe ihtiyacımız olan bu günlerde diye başlayan nutukları dinlemekten, ben çok usandım, devletin kürtlere, fakirlere, garibanlara ettiği bu eziyetlere bire bir şahit olmaktan, ben artık bir şeylerin değişmesini istiyorum. değişir değişmez bilmiyorum, ama en azından tek oy hakkımı hdp'ye kullanacağım, belki bu sefer değişir.
hani bazıları dahada yazmam dedıkten sonra gelıp 1515463 msj yazıyorya onlar gbı hıssedıyorum kendımı şuan..
Bende cok fazla yorum yapmak istemıyorum artık ama PKK propagandasını görüncede yazmadan duramıyor ellerim işte kahretsın !
Türkiye ; kürtlerden itaat mi istedi , başlarınımı ezdi.. ha itaat dediğin gerekli kurallar , kanunlar çercevesınde adam gbı durun demek itaatse evet istemiştir.. Tıpkı HEPİMİZİN yaptıgı gbi..
Uymak zorunda oldugumuz , zaman zaman yasalar çiğneniyor diye başkaldırdıgımız gibi.
Türkiye Cumhuriyetı catısı altında yaşıyorsan uymak zorunda oldugun kanunların var kardesım. Begenmıyorsan gidersin o zman kendı topraklarına.
Ha zaten bu ülkede sadece Kürtler-Beyaz Türkler var. Baskada bır sıkıntısı olan azınlık , etnik grup yok değilmi.. Varsa yoksa kürtler.. neden bu kadar haberler ? neden bukadar günyüzündeler..
Evet.. bebek katili oldukları ıcın (PKK YANLISI OLANLAR!) Evet ama malesef senın o gazetenın maşetinde gördüğün fotoğraf acı gerçekler.. evet malesef şehit kanı kutsaldır.. bu ülkeye dışardan düşman sokmamak için.. içimizdeki fazlasıyla yetiyor keza..
Evet vatanı böldürmemeye calısştıgımız ıcın o kadar kan döküldü belkıde..
Yahu bizim pazarda meyve sebze satan kürt amcalar abıler neden PKK 'yı desteklemıyor yada en acısı neden PKK teröristmi neye göre kıme göre dıye anlamsız bır soru sormuyor!!!
Bu devlet zaten sadece KÜRTLERE , FAKİRLERE , GARİBANLARA etti değilmi eziyeti.. senın yaşadığın Türkiyede kaç mezhep , kaç etnık grup , kaç göçmen türü var bakarmıısn* Savundukları fikirlere saygıdan başka ne istediler bu insanlar devletten şimdiye kadar ? Tek istedikleri ayrım yapılmasın ve saygı!!
hepsıne ayrıcalık mı tanınmalı? Toprakmı verilmeli.. Empatimi yapmalıyım cok pardon?
uzun oldu ve sankı o yazıyı sen yazmıssın gbı cvp verdım ama aynı fikirdeyım deyınce...