• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demirtaş: Başkan Apo'nun emeğini iktidara taşıyıp, Türkiye'yi değiştireceğiz

Bende sizin gibi dusunuyorum bencede bir daha Apo yada imrali dememeliler. Bence bunu yapmak istiyorlar ama bir anda olmaz diye tepki mi toplamak istemiyorlar bilmiyorum.
Bu zihniyetle zaten Turkiye partisi olamazlar.
Apoyuda cogu sevmiyor bence cok dikdator, elestiri kabul etmeyen baskici bir insanmis.
Herkesi maşa olarak kullanip bu gunlere geldi.

Apo diktatör mü, bilemiyorum. Örgütün yapısı hakkında yorum yapamam. Ama Hdp ve tabanı hakkında birkaç şey söyleyebilirim. Sloganlarından 'Biji Serok Apo' var mesela bilirsin meşhur. Seveni, önder kabul edeni çok yani. Öyle olmasaydı Demirtaş bu tarz açıklamaları rahat rahat yapamazdı zaten. Tabanı bunları istiyor. O da onlara istediklerini veriyor.

Meclise girdi artık sözlerine daha çok dikkat eder sanırım. Emanet oylarla orada zaten.

Senide, aponuda, o meclise giren aponun yeğeninide; Anneniz olsam sizi anca eldivenle severim. Sizin söz hakkına sahip olduğunuz demokrasiyi içime sindiremiyorum. Allah o şehit ailelerine sabır versin. Suratlarından akan şer ortada, zihniyetleri ortada, liderlerinin kim olduğu ortada..

Bi an için mecliste Türkiyemizin doğusunu da temsil edecek , sorunlarını dile getirecek ve çözümleyecek bi başkan bulunacağı için sevinmiştim ki bu konuşmalarını duyana kadar..
Bir çok vatandaşımızın oyunu bundan sonra vermeyeceğini düşünüyorum yani umarım öyle olur.
Gözümden ciddi anlamda düştü.

Aynennn onun icin ugrastilar 've yavas yava. Basariyorlar ekonomi simdiden ne kadar etkilendii :s

Haberlerden haberdar olmayan arkadaslar yazmasin lutfen komik oluyor :D dolar ilk defa 2.8 oldu madem oyle kotu niye daha once olmadi euro dolar Bu kadar yada benzin ? Yada madem ekonomi Bu kadar kotu neden bire maas az su az bu az diye seyler soyluyorlar ekonomi kotuymus iste onemli niye istiyonuz :D

:KK53::KK53::KK53:

5 Haziranda dolar 2.70 imis. Yaklasik 4 5 aydir da yuksek. Burada da epey tartıştık. Ekonominin ne durumda oldugunu bizzat yasayarak , kalem kalem neye ne kadar zam geldigini de biliyorum.

Biz Turkiyede hicbir sey bilmezken millet o kadar uzaktan her seyden haberdar. Vay arkadas.

Ekonomi 15 gun önce de boyleyken "ama bizim zupper ekonomimiz var" diyenler simdi ekonomi ne kadar etkilendi diyor.

Yahu sanirsin dolar dun yukselmeye başlamış. Aylardir pazara markete gelen zamlar falan hic yokmus. Hepsi dun başlamış

Şaka gibi dimi?
Ya sabır çekiyorum mesajları okurken..

"hedapeyeeee oy veren hainleeerrrr" yaygarası koparılıp oklar chp, Atatürkçülere falan çevriliyor..

Yav akıl var mantık var, akp %9 a yakın oy kabetti, cchp nin oy oranı aynı, mhp oy arttırdı..hdp %13 ile baraja girdi..

Oyların kimlerden gittiği ortadayken, neyin yaygarasıdır bu? Bu hainler geçtiğimiz dönemde senin partitaşındı, şimdi mi hain oldu:KK53:

Çıldırazaim yarabbim:mad:

Bilmiyo rum birde emanet oylardan bahsedelim selahattinin tesekkur ettigi kimlerden gittigi degil kimin zoruyla gittigine bakalim isterseniz akp %40 ald. Diye sabaha kadar halay cekip kendileri %25 %16 %13.alanlara o kadar guluyorumkiiii aglanacak hallerine halay cekiyorlar Hahaha komik vall. Hdp nin baraji gecmesine sevinen chp mh. Kiniyorum gercekten Allah akil fikir versin

Yav kürt yapıyor 10 çocuk, türk yapıyor 1, bilemedin 2 , hadi durumu müsaitse 3... Bunların hepsi oy işte... O çocuklar bugünlerin yatırımı...

Ay neyse sizlerle ugrasamiyacagimbosa zaman kaybi daha cvp bile vermemm degmez ne deyim tek sey diyorum Allah akil fikir versin 25 16 13 lere halay cekmeyin yada pkk nin meclise girmesine Bu kadar sevinmeyin bunu yapan varsa resme. Vatan hainidir apoyu Boyle destekleyen adami destek leyen varsa Allah akil versin buda son mesajdii !!!!!

Şaka gibi dimi?
Ya sabır çekiyorum mesajları okurken..

"hedapeyeeee oy veren hainleeerrrr" yaygarası koparılıp oklar chp, Atatürkçülere falan çevriliyor..

Yav akıl var mantık var, akp %9 a yakın oy kabetti, cchp nin oy oranı aynı, mhp oy arttırdı..hdp %13 ile baraja girdi..

Oyların kimlerden gittiği ortadayken, neyin yaygarasıdır bu? Bu hainler geçtiğimiz dönemde senin partitaşındı, şimdi mi hain oldu:KK53:

Çıldırazaim yarabbim:mad:

Sorma yahu. Resmen ibretlik. Iki gunde ekonomimiz bile çökmüş ! Biz pis nankorleriz onunuze verilenle yetinmeyenler. Bizi gidi biziii.

Dort islem bilen biri oylarin kimlerden gittigini anlayabilir. Istersek biz bir milyon kez yazalım anlamak istemeyen , isine boylesi gelen, sinirden ne yapacağını sasirip ona buna saranlar yine ayni seyi yazacaklar.

"Pis CeHaPe MeHaPe teroristleri meclise soktunuz"

Ay neyse sizlerle ugrasamiyacagimbosa zaman kaybi daha cvp bile vermemm degmez ne deyim tek sey diyorum Allah akil fikir versin 25 16 13 lere halay cekmeyin yada pkk nin meclise girmesine Bu kadar sevinmeyin bunu yapan varsa resme. Vatan hainidir apoyu Boyle destekleyen adami destek leyen varsa Allah akil versin buda son mesajdii !!!!!

Yav gözünüzü seveyim böyle ilkokul 3 muhabbeti yapmayın..i benim babam senin babanı döver der gibi bakmayın şu olaylara..

Biraz okuyun lütfen ya..

%25, %13,%13 falan diye verdiğiniz rakamlar koca bir %55 yapıyor..Yani iktidardan memnun olmayan, ülkenin başına musallat olan kabustan kurtulmak isteyen koca bir %55..

Vatan hainliği arıyorsanız başınızı liderinize çevirin..

Apoyla masa başına oturan, onlara bu tavizi veren, terörist temsilcilerini meclise sokan, teröristleri haburda davullarla zurnalarla karşılatan da lideriniz erdoğandır..

O zaman yaşasııııığğğnnnn demoooğğkrasiiiğğğ diye demokrasi davulları çalıp alkış tutuyordunuz, şimdi mi vatan haini oldu elinden tutup meclise soktuğunuz adamların parlementoya girmesi?

Öff...Bu kadar olmaz ya..
Bu ne samimiyetsizlik.

arkadaşım sen kobane olaylarında kürtlerin dediklerini duymadınmı bela okuyorlardı pkk yandaşçısı kürtler,rte bizi çözüm süreci diye kandırdı diyorlardı sizin oylar hdp ye gitti,kimse kafa yormasın boşa:KK59::KK59:

Sorma yahu. Resmen ibretlik. Iki gunde ekonomimiz bile çökmüş ! Biz pis nankorleriz onunuze verilenle yetinmeyenler. Bizi gidi biziii.

Dort islem bilen biri oylarin kimlerden gittigini anlayabilir. Istersek biz bir milyon kez yazalım anlamak istemeyen , isine boylesi gelen, sinirden ne yapacağını sasirip ona buna saranlar yine ayni seyi yazacaklar.

"Pis CeHaPe MeHaPe teroristleri meclise soktunuz"
ya onu bunu boşverin 3. köprü insaatı durmuş,hazine boşaldı diyorlar akp 1 milyon kişinin maaşını kesecekmiş

Yav gözünüzü seveyim böyle ilkokul 3 muhabbeti yapmayın..i benim babam senin babanı döver der gibi bakmayın şu olaylara..

Biraz okuyun lütfen ya..

%25, %13,%13 falan diye verdiğiniz rakamlar koca bir %55 yapıyor..Yani iktidardan memnun olmayan, ülkenin başına musallat olan kabustan kurtulmak isteyen koca bir %55..

Apoyla masa başına oturan, onlara bu tavizi veren, terörist temsilcilerini meclise sokan, teröristleri haburda davullarla zurnalarla karşılatan da lideriniz erdoğandır..

O zaman yaşasııııığğğnnnn demoooğğkrasiiiğğğ diye demokrasi davulları çalıp alkış tutuyordunuz, şimdi mi vatan haini oldu elinden tutup meclise soktuğunuz adamların parlementoya girmesi?

Bu ne samimiyetsizlik.
Zaten hdp nin bu yüzde 13 lük oyunu önceden akp ye oy veren kürt vatandaşlar verdi... Yani kürt vatandaşlar akp den umduğunu bulamadı...

Biraz okuyun lütfen ya..

Bu ne samimiyetsizlik.
Bu şekilde ak parti dışındaki partileri tek vücut gibi düşünmeniz yanlış bir yaklaşım. Öyleyse söyle diyelim; halkın %75i chp ye karşıdır, % 84 ü mhp ye karşıdır, % 87 si de hdp ye karşıdır. Akpartiye karşı olanlar daha azdır. Bahsettiğiniz mantiktan bu sonuç çıkıyor

Bu şekilde ak parti dışındaki partileri tek vücut gibi düşünmeniz yanlış bir yaklaşım. Öyleyse söyle diyelim; halkın %75i chp ye karşıdır, % 84 ü mhp ye karşıdır, % 87 si de hdp ye karşıdır. Akpartiye karşı olanlar daha azdır. Bahsettiğiniz mantiktan bu sonuç çıkıyor

chp ya da mehp yönetmiyor ülkeyi şu an..Dolayısıyla öyle bir sonuç çıkmıyor..

Bu ülkede mevcut iktidardan memnun olmayan, mevcut iktidarı başından atmak için çeşitli yollar arayan %55 lik bir halk kesimi var diyorum..

Back