• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demirtaş: Başkan Apo'nun emeğini iktidara taşıyıp, Türkiye'yi değiştireceğiz

demek ki akp daha güçlü mhp den

bahçeli giderse belki yeniden güçlenebilir ama hiç sanmıyorum.artık izmir ve diyarbakır dışında şunun bunun kalesi diye bir yer kalmadı,erdoğana her yer akp

birde ünüversiteli arkadaşla sohbet ettik,akpli,diyorki türk gençleri tembel doğuda hizmet vermek istemiyor..
asla dedim..ya iki genç hanım doğuda görevli,kömür kırıyor sınıfı ısıtmak için hademesi yokmu,okulun..orası 1950 lerde kalmış..bir temizleyemediler..bu şekilde bizden ne köy olur ne kasaba..

Sizene bundan? Mhp liyim bahçeli yüzünden akp oy veriyorum sizene?

mhp li olup akp ye oy vermek mi?

hadi mhp li ya da başka partili olup sırf akp gitsin ya da çok oy almasnı diye chp ye oy verenleri anlıyorum da işte bunu çözemedim.

adamlar milliyetçi değil ümmetçi bir anlayışa sahip üstelik.

Vallahi ya ben anlatamıyorum ya da siz anlamıyorsunuz.

Bana rte kötülmeyi bırakın, kötüyse kötü. Ben çok iyi mükemmel mi dedim?

Ben konuya apayrı yerden girdim, siz bana ne diyorsunuz.

Bakın son kez özetini yazıyorum: Muhalaefet değişmedikçe tayyip oy toplar. Açİk ve net.
Çoğu kişi kötünün iyisi diyerek rte oy veriyor. Ben de öyle.
Bu da halkın değil muhalefetin suçudur.

Aman neyse siz beni anlamak istemiyorsunuz. Boşuna şarj bitiriyorum. Seçimlerden sonra görüşmek üzere.

hadi mhp li ya da başka partili olup sırf akp gitsin ya da çok oy almasnı diye chp ye oy verenleri anlıyorum da işte bunu çözemedim.

üstelik arkadaş turancı. dikkatinizi çekerim:)

kesinlikle ümmetçi..

birde ünüversiteli arkadaşla sohbet ettik,akpli,diyorki türk gençleri tembel doğuda hizmet vermek istemiyor..
asla dedim..ya iki genç hanım doğuda görevli,kömür kırıyor sınıfı ısıtmak için hademesi yokmu,okulun..orası 1950 lerde kalmış..bir temizleyemediler..bu şekilde bizden ne köy olur ne kasaba..

evet hizmet vermek istemiyorlar özellikle de kadın doktor ya da öğretmenler.çok da haksız değiller.

bu soba olayı ya da odun kırmakla ilgili değil.k.denizde de ya da egenin köyünde de okulların hali içler acısı.öğretmenler köylülerin yardımıyla okulu toparlıyor.bunun doğusu yok hizmet anlayışı sadece böyle.

Bakın son kez özetini yazıyorum: Muhalaefet değişmedikçe tayyip oy toplar. Açİk ve net.

Aman neyse siz beni anlamak istemiyorsunuz. Boşuna şarj bitiriyorum. Seçimlerden sonra görüşmek üzere.
kimse senin kime niye oy verdiğine karışmaz ama mhpliyim deyip rte'yi övmen saçma.tamam ailen mhplidir ama sen akepelisindir.gayet de normaldir ama senin söylemin yanlış:KK66:

arkadaşım yazdığım soruları kendince yorumlarmısın kötğlemek için sormadım sana şu anki sorunları yazdım yanıtlarmısın..suriyeli çocukarı vs..

evet hizmet vermek istemiyorlar özellikle de kadın doktor ya da öğretmenler.çok da haksız değiller.

bu soba olayı ya da odun kırmakla ilgili değil.k.denizde de ya da egenin köyünde de okulların hali içler acısı.öğretmenler köylülerin yardımıyla okulu toparlıyor.bunun doğusu yok hizmet anlayışı sadece böyle.
kadesacığım bizim burası kasaba ve iki okuldada kapalı spor salonu yok..rte okullarda kapalı spor salonu var diyor..neden köy ve kasabaları düzletmiyorlar,büyük ve gözde şehirlerden ibaret değilki tc

He ben çocuğum, oy kullanabiliyorum ama onu napcaksınız.

Geçen yıl cumhurbaşkanligi seçiminde genç ulkuculer ekmeleddine oy verirken, yaşını almış Ülkücüler rte oy vereceklerini açiklamislardi. (Inanmayan izlesin)Hadi onlara da aaa sen ne bicim turancisin deyinsenize.
Mhp seçmeni chp çatı adayina oy verirken ülkücü, ama ben rte oy verirken sahte ülkücüyüm. Pehhh :confused:
Hadi secimden sonra gorusmek üzere:-)

kadesacığım bizim burası kasaba ve iki okuldada kapalı spor salonu yok..rte okullarda kapalı spor salonu var diyor..neden köy ve kasabaları düzletmiyorlar,büyük ve gözde şehirlerden ibaret değilki tc

niye düzeltsinler eğitime önem versinler de bilinçli gençlik yetişip kendilerine karşı mı çıksın? cık cık :KK57:

sarayımız var cryptic neyimize yetmiyo :KK70:

niye düzeltsinler eğitime önem versinler de bilinçli gençlik yetişip kendilerine karşı mı çıksın? cık cık :KK57:

sarayımız var cryptic neyimize yetmiyo :KK70:
haklısın:KK53:

Geçen yıl cumhurbaşkanligi seçiminde genç ulkuculer ekmeleddine oy verirken, yaşını almış Ülkücüler rte oy vereceklerini açiklamislardi. (Inanmayan izlesin)Hadi onlara da aaa sen ne bicim turancisin deyinsenize.
Mhp seçmeni chp çatı adayina oy verirken ülkücü, ama ben rte oy verirken sahte ülkücüyüm. Pehhh :confused:
niye akepeli olduğunu söylemiyorsun.

sorularaı neden yanıtlamadın cidden akpli gözünden cevap duymak istemiştim

o rty e oy verenler ülkücülerin yüz karası o zaman. turancılarında.

niye akepeli olduğunu söylemiyorsun.
hasbinallah. Yazdim neden oy verdigimi. Düzgünce muhalefetin yanlışlarını da söyledim. Halka inin ki rte gitsin dedim. daha ne deyim. Şarjima yazik yeminle.

Back
X