Mune'nin 40cı sayfada yazdığına katılıyorum.
----------------------------------------------------
Yaşım hepinizden küçük, ama oturup sabahtan akşama kadar haber izlerim. Siyaseti takip ederim.
AKP'nin bu kadar oy almasının sebebi tamamen muhalefetin yanlış tutumudur.
Halka "makarnacı, kömürcü" muhalefet ile, "koyun, g*t kılı, cahil" diyen muhalefetin seçmeniyle, halk tabiki gidip inadına AKP oy verir.
Sizin tabirinizle makarnacı kömürcü olmak ne demek bilir misiniz? Ben çok yoksul büyüdüm, hâlâ yoksulum gerçi ama eskisi daha kötüydü. Bize yardım gelirdi, kolilerle makarna, yağ, un, reçel gibi. Nasıl sevinirdik. Kömür gelirdi Allah razı olsun derdik. Hani muhalefetin aşagıladığı makarna kömürden bahsediyorum.
Kardeşime engelli maaşı bağlandı, ben okula başörtümle girebiliyorum, üniversite harcı kaldirıldı, imamhatip önündeki katsayı farkı kaldırıldı. Bunlar benim Akp oy vermem için yeterli bir sebep.
Ha diyeceksiniz ki, bu bir lutuf değil hukumet yapmak zorunda.Yapmak zorundaydı da neden bu zamana kadar gelen hiçbir hukumet yapmadı?
Ben Tayyip mükemmel, 4x4lük lider demiyorum. Suriye politikası yanlış bana göre mesela. Çoğu şeyi yanlış. Ama adam işi biliyor. Nerde ne diyeceğini biliyor.Bahçeli ve Kılıçdaroğlu koltuk sevdasından vazgeçmedikçe Akparti iktidar kalacak. Çünkü ben bu ikili kadar kötü bir siyasetçi tanımıyorum. Mesela geçen yıl Ekmeleddin yerine (o kimse artık halk tanımıyor bile) Chp Emine Ülker Tarhan'ı çıkarsaydı Rte cumhurbaşkanı olamazdı.
Ki Rte seçildiğinde bile Chp yine halkı suçladı. Yine halka koyun yakıştırması yapıldı. E tabi millet tayyibe oy verir. Ki çoğu insan benim gibi kötünün iyisi diyerek oy veriyor.
Ki Diyaneti kaldıracağım diyen muhalefet var, tabiki Tayyip eline Kuranı alıp meydanlara çıkar. Kılıçdaroğlu hep prim veriyor. Halk diyaneti kaldırırım diyen adama oy verir mi?
Demek istediğim şu ismi Cumhuriyet HALK Partisi ama halkın gönlünü kazanamadı.
Hdp ye gelince yüce Rabbim şehitlerimizin kanıyla kazandığımız bu toprakları teröristlerin eline bırakmaz.
Edit: Turancıyım, tüm Türklerin birleşmesini isteyen ülkücüyüm. Ama Bahçeli gitmedikçe Mhp ye benden oy yok.