- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
devlet bu konuda sana bir şans tanıyor bak paran varsa oğlunu koruyabiliyorsun çözümü bulmuşlar..Canım burda konu devlet ne yaptı ne yapmadı değil ki.. Katilleri savunan zihniyete anlam verememek..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
devlet bu konuda sana bir şans tanıyor bak paran varsa oğlunu koruyabiliyorsun çözümü bulmuşlar..Canım burda konu devlet ne yaptı ne yapmadı değil ki.. Katilleri savunan zihniyete anlam verememek..
Benim hdpyi desteklememem demek direkt akpyi desteklediğim anlamına mı geliyor senin için? Hdpye karşı çıkan herkes hükümet yanlısı mı senin gözünde?her faturayı halka çıkarmayın..bakın akp ve diğer partiler hdpli hdp siz nasıl oluyor onun planını yapıyor yani bunlar devletin başındaki insanlar..
o insanlar çare aradıkları ve selahattin demirtaşıda çare olarak gördükleri için veriyor ben konuşmalardan bunu anlıyorum daha fazla padişahlık tarzı yaşam istemiyorlar..denize düşen yılana sarılır:)Cryptic
Hdp hakkındaki söylemler Hükümeti savunmak için değildir.
Hükümetin hatalarına karşılık başka birinin hatalarına destek çıkılmaması gerekir.
Şimdiye dek istenen aranan ''hak , hukuk'' işine gelince görmezden gelinip iki yüzlülük yapılmamalıdır.
Devletin ne yapması gerektiği geçmişten bugüne terör oluşumu içinde olan kişiye destek olarak anlatılmamalıdır.
Kürtler hdp ile birleşik gösterilerek hdpye oy verenler '' barış, hak için veriyoruz'' vermeyenlere ise ''kürtleri istemiyorsunuz, hazmedemiyorsunuz'' diye duygu sömürüsü altında milleti salak yerine koymaya çalışmamalıdır.
Kimin oyu kime helal umrumda hiç mi hiç değil.
SADECE Gelip burada apoyu destekleyenlere söylenecek hep bir sözüm olacaktır
asla nereden çıktı bu onu sana yazmadım onu hissetmedim çünki..bu işte devletinde eksikleri var diyorum denize düşen yılana sarılır diyorum..ya ne kadar masum düşünen bir halkımız var..devletimizin başındakiler tümü sadece mantık diyorBenim hdpyi desteklememem demek direkt akpyi desteklediğim anlamına mı geliyor senin için? Hdpye karşı çıkan herkes hükümet yanlısı mı senin gözünde?
canım gittiyse 3 partininde oylarından gitti hdp ye en çok chp den gitti pak partilerin sesi çıkıyormu:))Yemin ederim beynim durdu valla midemde bulandı girmiyorum şu sayfaya anlamakta çok güçlük çekiyorum çok...
nesini savunmuşum yine yazıyorum benim oyum chp ye sen oyunu kime vereceksin..sen simdi bize sanki devletin suanki durumundan ve simdiki yoneticilerden sikayetci olundugu icin ve bu yonetimin pkk ve savundugun diger isimleri hakettigini savunuyorsun galiba. hdpyi yuceltmek icin akpyi yada dier partileri suclayamazsin. Cunku hdpnin yada pkknin derdi akp chp mhp yada diger partiler degil. Yani bu terorist surusu, diger partilere tepki olarak cikmadi akpden once de vardi ve hedefleri diger partilerden daha yararli bi parti olmak flan da degil hepimiz bunun farkindayiz sen haric!
Herhngi bir partiyi savundugumuz icin degil hdpnin savunulacak bi tarafi olmadigini belirtmek icin burdayiz ve konusuyoruz!
bende oky turgut özal döneminide yaşadım sorguladım son olarak chp dedim gençler bizim kadar sorgulayamıyor olabilir,çoğu aponun özgeçmişini tam olarak bilmiyorşu son cümleden sonra oyumu hdpye vermekten vazgeçtim. kısaca yine chpye vereceğim. nokta
ama kuran sallayan da aynı açıdan oy peşinde,Bu arada hdp nin oy topladığı bölgelere bakarsak savunduğu insanlar adına en buyuk ortak payda 'ezilmiş halklar sendromu' empoze edilmişliği.
Beni savunmasın bu insanlar istemiyorum.
Alevileri ağzına alıp durmasın en basitinden.
Atalarımın çektiği acılardan nemalanmasınlar.
ben eşitlik aş ekmek eğtim diyorum özerkliği hiç anlayamıyorum onlarında özerkilik derdi varmış ha bu benim için problem değilHer kesimin savunulduğu bir meclis ortamı ben de görmek isterim.
Işci partisi mesela, ya da vatan partisi... Veyahut icinde pkk nin uzantısı oldugunu her fırsatta dikte etmeyecek bir hdp tarzı parti.
Koltuk sayısı ile ilgili olguyaChelzy gibu katılıyorum. Evet guneyDoğuda ya akp ya hdp oy toplayacak.
Yalnızca bu olsun ya da olmasın ikisinin de aynı kapıya çıkacağı, hdp nin %10 U asmasi durumunda simdi degil ama sonraki aşamada özerkliğe dogru devleti götüreceği asikar.
sadece sadece kan akmasın insanlar ölmesin,erdoğan o 50 60 milletvekilini fazla çıkarıp başımıza diktatör olmasın diye verecektim.kadın haklarını savunduğu için verecektim. kadını küçük görmediği için ,özgürce yaşamssını istediği için verecektim. solcu olduğu için verecektim,vs vsbende oky turgut özal döneminide yaşadım sorguladım son olarak chp dedim gençler bizim kadar sorgulayamıyor olabilir,çoğu aponun özgeçmişini tam olarak bilmiyor
sanırım başkanlık sistemi gelemeyeceksadece sadece kan akmasın insanlar ölmesin,erdoğan o 50 60 milletvekilini fazla çıkarıp başımıza diktatör olmasın diye verecektim.kadın haklarını savunduğu için verecekti. kadını küçük görmediği için ,özgürce yaşamssını istediği için erecektim. solcu olduğu için verecektim,vs vs
ama şu konuşmadaki son cümle beni bitirdi. o kadar değil abi.
bilemiyorum canım. o sistem gelirse zaten demokrasinin üstüne bir bardak soğuk su içeriz artık. TC kalmaz.sanırım başkanlık sistemi gelemeyecek