Demir takviyesi kullanımı

emofom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
29
23
3
33
İyi günler hanımlar 4 aylık bebeme doktor demir damlası başlattı aç karnına vereceksin sonra da 2 saat emmeyecek dedi. Yani aklım almadı saat başı emme krizleri geçiriyor ne zaman vermeliyim ? Siz nasıl kullandınız lütfen bir yardım

Biz test yaptırdık demir eksikliği çıkmayınca vermemiştim. Ek gıdaya geçince de beslemesine hep dikkat ettim. Demir ürünlerini süt yoğurt peynir le asla vermedim. Kahvaltısında organik pekmez iki damla limon, ceviz ezdim, yumurta . Bunları karıştırıp verirdim.

Ya bu isin icinden ben de cikamadim. Bestiron mu verdi doktorunuz? Bize de ayni sekilde kullanmamiz onerildi ama mumkun degilki? İki haftadir sadece 2 kez verebildim, onda da yirmi dakika sonra cok mecbur kalip emzirdim. Bizim oyle 4 saatlik bir aclik araligimiz yokki 🤦🏻‍♀️ artik bu iki ayi atlatip ek gida zamani bu problemi cozmeyi dusunmeye basladim...

Bana açken içsin dedi sadece
Sonrasında emzirme filan demedi hiç
Biz 6 aylıkken başladık

Emili engellememesi için öyle diyor doktorlar ama sık beslenen bebekler için mümkün değil tabii ki bu durum. Damlayı verdikten sonra bekletebilirseniz yarım saat bir saat kadar bekletin yoksa yapacak bişey yok

Ya bu isin icinden ben de cikamadim. Bestiron mu verdi doktorunuz? Bize de ayni sekilde kullanmamiz onerildi ama mumkun degilki? İki haftadir sadece 2 kez verebildim, onda da yirmi dakika sonra cok mecbur kalip emzirdim. Bizim oyle 4 saatlik bir aclik araligimiz yokki 🤦🏻‍♀️ artik bu iki ayi atlatip ek gida zamani bu problemi cozmeyi dusunmeye basladim...
Ben de dün verdim emdikten yarım saat sonra bir saat bile dayanamadı ağla ağla gezdirdim durdum ama sonunda emzirdim mecbur.biraz araştırdıö dişlerde çürüme yapıyomul diş çıkana kadar sıkıntı yok yani emzirebiliriz. Ama emilimi az oluyormuş sütle artık ne kadar alırsa o diyip kullanacam. Veya kan testi yapıp demiri fazlaysa kullandırmıyormuş ilerde başlarız diyorumuş.

Back
X