Onlara ben docent demem, başka alemde yaşıyorlar

siz takılmayın onlara ne çektiğimizi biz biliyoruz.
hgb 9-11,5 ferritin 13'ün altı herkesi etkiler. kimisinin sadece saçı dökülür kimisi üşür kimisi de ölüyorum ağlayanım yok dercesine tüm belirtileri yaşar.
ilaçları kullanırken sizi kabız yapıyorsa yumuşatacak lifli şeyler yiyebilirsiniz. Beni ishal yapıyor. Midem de de bulantı yapıyor zaten dr gitmeden bulantı şikayetim başlamıştı bide ilaç ekledi. Ama ilaçsız sadece takviyeler ile olmuyor he ilaçla düzelirsiniz sonrasında takviyeleri bırakmadan hayatınıza devam edersiniz o zaman ilaça gerek kalmaz diye düşünüyorum. her gün pekmez, siyah üzüm, karadut, et, yumurta ıspanak, pazı, kuru baklagiller vs.. bunları tüketeceğiz ki ilaca gerek kalmasın.
Ben folik asit folibouldu adı galiba tam hatırlamıyorum onu kullandım 13 gündür. uykusuzluk çektim. Her gün içmek yerine hafta da 2 kere kullanacağım. 11 de yatıyorum gece 1 de uyanıyorum sonra tekrar yatıyorum 3 de uyanıyorum tekrar yatıyorum sağa sola dön uyuyamadım. 5 de ayaktayım . çareyi ilacı her gün içmemekle çözmeyi düşünüyorum çünkü ilacı içince başladı yan etkisinde de yazıyor zaten. Rabbim hepimize şifa versin