- 8 Nisan 2013
- 182
- 171
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende o ilacı kullanmıştım. Ama beni bütünüyle mahvetmisti . Çarpıntı ve uyku hali . Sersemletiyordu beni. Doktora gittim durumu anlattım oreferon verdi onda sıkıntı yaşamadım. Geçen gün de bilhassa doktora ferro sanol bana iyi gelmemişti onu yazmayın dedim .. oreferon yazdı. Ferro sanol ağır bir ilaç . Etkili olsa da hassas bünyelerde yan etkileri ortaya fazlaca çıkıyor. Geçmiş olsunbende de var ayni durum, daha 3 gun once tahlilde yine demir eksikligi cikti. doktor ferro sanol verdi yine. o kadar igrenc bir ilac ki. ac karnina icmen lazim, yaninda c vitaminli bisey olmasi lazim emilimin tam saglanmasi icin, ve de 1 bucuk 2 saat boyunca hic sut urunu, cay tuketmemek lazimmis. Sabah 6 da kalkiyorum, ilaci iciyorum, ise geliyorum, 8 gibi kahvalti yapiyorum guya ama, 0 6-8 arasi yasadigim mide bulantisi bir ben bilirim. midemi alt ust ediyor. hic kullanmak istemiyorum o ilaci ama baska birsey de fayda etmiyor. daha mide dostu bir ilac kullanip sonuc alan var mi acaba aranizda?
Bende o ilacı kullanmıştım. Ama beni bütünüyle mahvetmisti . Çarpıntı ve uyku hali . Sersemletiyordu beni. Doktora gittim durumu anlattım oreferon verdi onda sıkıntı yaşamadım. Geçen gün de bilhassa doktora ferro sanol bana iyi gelmemişti onu yazmayın dedim .. oreferon yazdı. Ferro sanol ağır bir ilaç . Etkili olsa da hassas bünyelerde yan etkileri ortaya fazlaca çıkıyor. Geçmiş olsun
Merhaba güzel hanımlar bir derdim vaaaaaarrrrr (yine) 4 yıl önce demir eksikliği anemisi sebebiyle ilaç tedavisi aldım . Herşey normale dönmüştü ta ki bugüne kadar az önce tahlil sonuçlarımı aldım değerlerim yine yerlerde .. kansızlığın var dedi doktor. Kalıcı bir tedavisi yok mu bu kansızlığın? Her zaman böyle yineleyecek mi ?
İğne yaptirmamistim hic hep kutu kutu ilac almistim doktora gitsem iğne istesem ilactan daha uzun süre gideriyor mu??
kardeş bende böbrek yetmezliği var..Sürekli halsizlik hissi sizde de oluyor mu ? Geçmiş olsun
Merhaba güzel hanımlar bir derdim vaaaaaarrrrr (yine) 4 yıl önce demir eksikliği anemisi sebebiyle ilaç tedavisi aldım . Herşey normale dönmüştü ta ki bugüne kadar az önce tahlil sonuçlarımı aldım değerlerim yine yerlerde .. kansızlığın var dedi doktor. Kalıcı bir tedavisi yok mu bu kansızlığın? Her zaman böyle yineleyecek mi ?
Keşke olsaydı.. bazen unutkan olmayı isterdim .. ama zihnim en ince detayı bile hatırlamaya and içmişUnutkanliginiz varmi?
Allah şifa versin üzüldüm.. haklisiniz kesinlikle. Hafife almamak gerek . Kansızlığın çok çeşidi var demir eksikliği anemisi, çinko eksikliği vs vs .. sizde de mi demir eksikliğine bağlı bir durum var ?kardeş bende böbrek yetmezliği var..
ev diyalizi alıyorum başlıca problemim kansızlık lütfen hafife almayın kreatinin ve üre değerlerinize baktırın
çünkü böbrek çalışmadığı için iliğe uyarıcı gönderemiyor...bu nedenle kan olmuyor..
kan olmadığı için vuct oksijensiz kalıyor ve halsizliğin yorgunluğun en üst seviyesi oluyor sabahları uyanamama gibi...
Ayrıca unutkanlıgin temel nedeni B12 eksikliği. Benim b12 değerlerim iyi çıkmıştı .Keşke olsaydı.. bazen unutkan olmayı isterdim .. ama zihnim en ince detayı bile hatırlamaya and içmiş
demir eksikliğide var...Allah şifa versin üzüldüm.. haklisiniz kesinlikle. Hafife almamak gerek . Kansızlığın çok çeşidi var demir eksikliği anemisi, çinko eksikliği vs vs .. sizde de mi demir eksikliğine bağlı bir durum var ?
kuru kahve işe yarıyor muBen de kuru kahve yiyorum kaşık kaşık.. Kahve pikası deniyor benimkine..
Yok hayır :) Demir eksikliğinden kaynaklı bir hastalık bu kuru kahve yemek..kuru kahve işe yarıyor mu
ımmYok hayır :) Demir eksikliğinden kaynaklı bir hastalık bu kuru kahve yemek..