Hap beni fazla etkilemiyor o yüzden iğne oluyorum. İğne daha güzel yükseltiyor ama şu da bi gerçek ki kalçalar mosmor oluyor..İğne yaptirmamistim hic hep kutu kutu ilac almistim doktora gitsem iğne istesem ilactan daha uzun süre gideriyor mu??
ay valla daha 24 25te 50 gibiyizKesinliklesürekli tekrarlaması çok kötü birşey. Pekmez icmeme rağmen dusmus . Garip şeyler yeme isteği olan arkadaşlarım var plâstik, toprak vs .. geçmiş olsun hepimize ilaçlarla geçecek ömür
Ferro sanol duadenol diye bir ilaç kullandım çok ağır geldi bana . Onu içince surekli uyumaya başladım. Başımı yastıktan kaldıramadım. Kalp atışlarımı hızlandırıyordu doktora gittim değiştirdi . Oreferon verdi .. bugün de özellikle doktora ferro sanol yazma dedim
85 yasinda babaannem var o bile benden daha iyiay valla daha 24 25te 50 gibiyiz
Genç bir bayansın sanırım. Genç kadınlarda adet görmeleri sebebiyle kansızlık tedavisi almış olsa dahi sonradan tekrar edebiliyor bu durum. Adet döneminde kanamaların çok oluyorsa öncelikle bir kadın doğum doktoruna başvurmalısın. Varsa tedavisi kanamanın miktarını azaltmalısın. Sonrasında da demir tedavisine devam etmen iyi olur. Yani kısacası öncelikle kansızlığına sebep olan bir durum var mı ona bakmalıMerhaba güzel hanımlarbir derdim vaaaaaarrrrr (yine) 4 yıl önce demir eksikliği anemisi sebebiyle ilaç tedavisi aldım . Herşey normale dönmüştü ta ki bugüne kadar az önce tahlil sonuçlarımı aldım değerlerim yine yerlerde .. kansızlığın var dedi doktor. Kalıcı bir tedavisi yok mu bu kansızlığın? Her zaman böyle yineleyecek mi ?
24 yaşındayım . Kanamam hiç bir zaman çok olmadı hep normal miktarda olur . Geçen yıl bir kez azalma olduğunda bile gidip hormon testi yaptırmıştım hormonlarda normal .. hastalıkla ilgili hiç bir şeyi geciktirmem gidip baktırırım mutlaka . Hatta hemoroid kanaman var mı demişti doktor o da yok. . galiba benim vücudumun demir bağlayıcılığı pasif ..Genç bir bayansın sanırım. Genç kadınlarda adet görmeleri sebebiyle kansızlık tedavisi almış olsa dahi sonradan tekrar edebiliyor bu durum. Adet döneminde kanamaların çok oluyorsa öncelikle bir kadın doğum doktoruna başvurmalısın. Varsa tedavisi kanamanın miktarını azaltmalısın. Sonrasında da demir tedavisine devam etmen iyi olur. Yani kısacası öncelikle kansızlığına sebep olan bir durum var mı ona bakmalı
Hmm demir yönünden beslenmen zayıf olabilir belki. Çayı çok içersen de olabilir. Annenin var mı kansızlığı biliyor musun? Bir de Akdeniz anemisi var genetik geçişli olabiliyor. O da Demir eksikliği anemisiyle karışabiliyor. Onun için genetik açıdan tahlil etmek lazım.24 yaşındayım . Kanamam hiç bir zaman çok olmadı hep normal miktarda olur . Geçen yıl bir kez azalma olduğunda bile gidip hormon testi yaptırmıştım hormonlarda normal .. hastalıkla ilgili hiç bir şeyi geciktirmem gidip baktırırım mutlaka . Hatta hemoroid kanaman var mı demişti doktor o da yok. . galiba benim vücudumun demir bağlayıcılığı pasif ..
Annemin yok ama halamin varHmm demir yönünden beslenmen zayıf olabilir belki. Çayı çok içersen de olabilir. Annenin var mı kansızlığı biliyor musun? Bir de Akdeniz anemisi var genetik geçişli olabiliyor. O da Demir eksikliği anemisiyle karışabiliyor. Onun için genetik açıdan tahlil etmek lazım.
Et yemelisin. Pekmezde çok az demir var.Kesinliklesürekli tekrarlaması çok kötü birşey. Pekmez icmeme rağmen dusmus . Garip şeyler yeme isteği olan arkadaşlarım var plâstik, toprak vs .. geçmiş olsun hepimize ilaçlarla geçecek ömür
İlk kez duydum . Hemen bakayım. Teşekkürler :)Homeopati araştırın. Kansizlik ta ise yaradığını duydum. Bende hamilelik sonrası yaptırmayı düşünüyorum.
Evet belirtiler bende de böyle idiBende hep böyle bir konu gördüğümde atlıyorum ama evet bende de demir eksikliğine bağlı kansızlık var, artık site ezberleyecek nerdeyse her konuda yazmamdan :) Tedavide görmüyorum üstelik, ona bile üşeniyorum yani. Daha önce başlayıp başlayıp yarım bıraktım. Hemen hemen her olumsuzluğunu yaşıyorum, yorumlarda şikayet olunan her şey bende de mevcut. Bazen ani bir kalkış yaptığımda gözümün önünde küçük sinekler uçuşuyor ama kansızlıktan mı, düşük tansiyonumdan mı yoksa miyop astigmatımdan mı bilmem. Başımın pek ağrıdığını bilmezdim ben son bir iki senedir ondan da muzdarip olmaya başladım. Birde kansızlığın siyah çay tüketimiyle çok yakından alakalı olduğunu düşünüyorum, çayı çok severim, bir bırakabilsem bayağı faydası olacak bence.
Kesinliklesürekli tekrarlaması çok kötü birşey. Pekmez icmeme rağmen dusmus . Garip şeyler yeme isteği olan arkadaşlarım var plâstik, toprak vs .. geçmiş olsun hepimize ilaçlarla geçecek ömür
Merhaba güzel hanımlarbir derdim vaaaaaarrrrr (yine) 4 yıl önce demir eksikliği anemisi sebebiyle ilaç tedavisi aldım . Herşey normale dönmüştü ta ki bugüne kadar az önce tahlil sonuçlarımı aldım değerlerim yine yerlerde .. kansızlığın var dedi doktor. Kalıcı bir tedavisi yok mu bu kansızlığın? Her zaman böyle yineleyecek mi ?
Evet belirtiler bende de böyle idi
Ama mesela bende çok çay icmememe rağmen var. İlk kez lise de yaşadım bu kansızligi çok güzel olan saçlarimi kaybettim bunun yüzünden. Feci dökülmelerim olmustu.Cok şükür ki Tedavi olduktan sonra geri geldi saclarim . Şimdi yine kansızlık ..umarım yine dökülme yaşamam .
Teşekkür ederim. Umarım yaşamayız hiç birimiz .. Fakat ben kansızlıga kadınların kaderi olarak bakıyorum . Simdi yaşamayan hamilelikte kesin yaşıyor diyorlar . Ki abimin eşinde de doğum sonrası feci bir kansızlık basladi . Kızın tutam tutam saç dökülmesi varGeçmiş olsun. Bende lisedeyken bayılmamla ortaya çıkmıştı kansızlığım.
Umarım yaşamazsınız tekrar hiç bir rahatsızlığını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?