Ben de aynı durumdayım. Belli aralıklarla iğne oluyorum bu yüzden düşmüyor. Bırakırsam düşecek. Sık sık takip altında tutun ve ilacınızı ihmal etmeyin
Sağolun size de geçmiş olsun. Evet devamlı uyumak istiyorum diyebilirimSürekli halsizlik hissi sizde de oluyor mu ? Geçmiş olsun
Teşekkür ederimSağolun size de geçmiş olsun. Evet devamlı uyumak istiyorum diyebilirim
Al benden iki arkadaş daha
Demir değerim sıfırlanmış nerdeyse bende hap damla ilaç BS kullanmaya başladım, yorgunum süreklikemiklerim ağrıyor resmen her gün hemde
KesinlikleBiz kadınlar yediklerimize içtiklerimize daha çok dikkat etmeliyiz. Malum her ay kaybediyoruz. Bende tedaviyle düzeltmiştim şimdi yine yerlerde. yorgunum ve içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor
Ben de kuru kahve yiyorum kaşık kaşık.. Kahve pikası deniyor benimkine..Kesinliklesürekli tekrarlaması çok kötü birşey. Pekmez icmeme rağmen dusmus . Garip şeyler yeme isteği olan arkadaşlarım var plâstik, toprak vs .. geçmiş olsun hepimize ilaçlarla geçecek ömür
Al benden de o kadar bende 24 yaşındayim ama bazen yerimden kalkacak dermanim olmuyorBende de var. 22 yaşındayım ama 60 yaşında gibi yorgunum hep. Hap içiyorum ama düzenli alamadığımdan etki göremedim
kesinlikle canım ya ben artık yatağa bahane bulmaya başladım uyanıyorum sabaha kadar taş taşımış gibi bütün vücudum ağrılı... Yataktan kalkmak işkence oluyor resmencok geçmiş olsun . Benimde öyle bazen eklemlerim ağrıyor. Nefes alma kalitesini dahi dusuruyormus kansızlık . Uyusam bile dinlememis gibi uyanıyorum sinir bozucu..
Sırt omuz ağrıkarı da oluyo mu sizde?Al benden de o kadar bende 24 yaşındayim ama bazen yerimden kalkacak dermanim olmuyor
Coook hatta bu sırt ağrıları için gidip akciğerlerime baktırdim . Hiç bisey çıkmadı .. nefes alırken zorlanıyorum diye solunum testine gittim yine bisey çıkmadı . Hepsinin temelinde kansızlık var dediler ..Sırt omuz ağrıkarı da oluyo mu sizde?
İğne yaptirmamistim hic hep kutu kutu ilac almistim doktora gitsem iğne istesem ilactan daha uzun süre gideriyor mu??Ben de aynı durumdayım. Belli aralıklarla iğne oluyorum bu yüzden düşmüyor. Bırakırsam düşecek. Sık sık takip altında tutun ve ilacınızı ihmal etmeyin
Ferdi sanol duadenol diye bir ilaç kullandım çok ağır geldi bana . Onu içince surekli uyumaya başladım. Başımı yastıktan kaldıramadım. Kalp atışlarımı hızlandırıyordu doktora gittim değiştirdi . Oreferon verdi .. bugün de özellikle doktora ferro sanol yazma dedimkesinlikle canım ya ben artık yatağa bahane bulmaya başladım uyanıyorum sabaha kadar taş taşımış gibi bütün vücudum ağrılı... Yataktan kalkmak işkence oluyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?