Demir eksikliği anemisi ?????

Hidrosfer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
480
859
103
Merhaba güzel hanımlar bir derdim vaaaaaarrrrr (yine) 4 yıl önce demir eksikliği anemisi sebebiyle ilaç tedavisi aldım . Herşey normale dönmüştü ta ki bugüne kadar az önce tahlil sonuçlarımı aldım değerlerim yine yerlerde .. kansızlığın var dedi doktor. Kalıcı bir tedavisi yok mu bu kansızlığın? Her zaman böyle yineleyecek mi ?

Ben de aynı durumdayım. Belli aralıklarla iğne oluyorum bu yüzden düşmüyor. Bırakırsam düşecek. Sık sık takip altında tutun ve ilacınızı ihmal etmeyin

Al benden iki arkadaş daha
Demir değerim sıfırlanmış nerdeyse bende hap damla ilaç vs kullanmaya başladım, yorgunum sürekli kemiklerim ağrıyor resmen her gün hemde

Al benden iki arkadaş daha
Demir değerim sıfırlanmış nerdeyse bende hap damla ilaç BS kullanmaya başladım, yorgunum sürekli kemiklerim ağrıyor resmen her gün hemde
cok geçmiş olsun . Benimde öyle bazen eklemlerim ağrıyor. Nefes alma kalitesini dahi dusuruyormus kansızlık . Uyusam bile dinlememis gibi uyanıyorum sinir bozucu..

Biz kadınlar yediklerimize içtiklerimize daha çok dikkat etmeliyiz. Malum her ay kaybediyoruz. Bende tedaviyle düzeltmiştim şimdi yine yerlerde. yorgunum ve içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor

Biz kadınlar yediklerimize içtiklerimize daha çok dikkat etmeliyiz. Malum her ay kaybediyoruz. Bende tedaviyle düzeltmiştim şimdi yine yerlerde. yorgunum ve içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor
Kesinlikle sürekli tekrarlaması çok kötü birşey. Pekmez icmeme rağmen dusmus . Garip şeyler yeme isteği olan arkadaşlarım var plâstik, toprak vs .. geçmiş olsun hepimize ilaçlarla geçecek ömür

Bende de var. 22 yaşındayım ama 60 yaşında gibi yorgunum hep. Hap içiyorum ama düzenli alamadığımdan etki göremedim

Kesinlikle sürekli tekrarlaması çok kötü birşey. Pekmez icmeme rağmen dusmus . Garip şeyler yeme isteği olan arkadaşlarım var plâstik, toprak vs .. geçmiş olsun hepimize ilaçlarla geçecek ömür
Ben de kuru kahve yiyorum kaşık kaşık.. Kahve pikası deniyor benimkine..

cok geçmiş olsun . Benimde öyle bazen eklemlerim ağrıyor. Nefes alma kalitesini dahi dusuruyormus kansızlık . Uyusam bile dinlememis gibi uyanıyorum sinir bozucu..
kesinlikle canım ya ben artık yatağa bahane bulmaya başladım uyanıyorum sabaha kadar taş taşımış gibi bütün vücudum ağrılı... Yataktan kalkmak işkence oluyor resmen

Sırt omuz ağrıkarı da oluyo mu sizde?
Coook hatta bu sırt ağrıları için gidip akciğerlerime baktırdim . Hiç bisey çıkmadı .. nefes alırken zorlanıyorum diye solunum testine gittim yine bisey çıkmadı . Hepsinin temelinde kansızlık var dediler ..

Hepimize cok gecmis olsunBende sizinle ayni durumdayim arkadaşlar sinirlerim bozuluyorher defasinda atlattim diyorum tekrar düşüş oluyor zayif oldugum icinde bünye tsmamen gidiyor halsizlik,baş dönmesi,baş ağrisi,kemik ağrisi hep uykum geliyor doktorlara koşmaktan yoruldum kendim dogal yöntemlerle toparlaniyorum.En son doktorum anca öyle toparlanabilecegimi söyledi.Her sabah bir bardak pekmez yiyebiliyorsan üc haslanmis yumurta ye dedi öyle yapmistim toparlanmistim taki bir kac gune kadarDemir eksikligine yol acabilecek yiyecek ve iceceklerden uzak dur demisti.Ramazan ayıda geliyor toparlanmaliyim tecrubeliyim artik kendi doktorlugumu yapiyorum.eger basaramazsam doktora giderim yine

Ben de aynı durumdayım. Belli aralıklarla iğne oluyorum bu yüzden düşmüyor. Bırakırsam düşecek. Sık sık takip altında tutun ve ilacınızı ihmal etmeyin
İğne yaptirmamistim hic hep kutu kutu ilac almistim doktora gitsem iğne istesem ilactan daha uzun süre gideriyor mu??

kesinlikle canım ya ben artık yatağa bahane bulmaya başladım uyanıyorum sabaha kadar taş taşımış gibi bütün vücudum ağrılı... Yataktan kalkmak işkence oluyor resmen
Ferdi sanol duadenol diye bir ilaç kullandım çok ağır geldi bana . Onu içince surekli uyumaya başladım. Başımı yastıktan kaldıramadım. Kalp atışlarımı hızlandırıyordu doktora gittim değiştirdi . Oreferon verdi .. bugün de özellikle doktora ferro sanol yazma dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…