Gelinlik Ayakkabısı Demet Akalın'ın Gelin Ayakkabısı

Genel fikir olarak ayakkabıyı beğendik mi şimdi ara özet alalım

Hande bile takip edemiyordur eminim kendi tarzını değişikliğini

konu 15 sayfa sürmüş, nerdeeeen nereye
bayılıyorum biz hatunlara..

ayakkanilardaki isimler olmamis sadece.. ayakkabiyi cooook begendim..

siz yazinca bakiiim dedim cidden kezban olmus demet yahu.. hic begenmedim...

kınasında giydiği gelinliği ve saçı güzeldi yine, o pelerin gibi şeyi de değişikmiş..
valla 40 yaşında yine de taş gibi, kim ne derse desin..
makyajsız kötü biraz o doğru..takma kirpiksiz de bişeye benzemiyor

acele ediyor hatun, okanı bulmuşken kaçırmıyayım diye,
ee yaş olmuş 40,doğurmak için zaman kalmamış gibi..
trenin son vagonunda,kaçtı mı tren gider

canım ne yapsın kadın gelnlik gıymkten bıkmış anlasılan gelinlik onun ıcın shne kıyftlerinden farksız..özelliği büyüsü yok ki oyuzden hıc sasrmadım

tabiiiki onun icin öyledir ama yinede en azindan sahnede özendigi kadar özenseydi.
Onun bir terzisine bende gelinligimi diktirdim ve o terzinin ona diktigi bir kac elbiseyi gördüm, harika, en azindan onlara yakin birsey giyiseydi cok basit olmus, sanki evi toplarken eskii bir gelinligi eline gecmis, öylesine bi giyimis kocacigina...

neyse hayirlisi insallha mutlu olur, inaniyorum oda birsekilde mutlu olmak icin evleniyordur, reklam da nereye kadar, ama isin komigi hep yaza yakin evlenio bu kadin...

çok gıcık bir kadın...nasıl yapmacık.. nasıl mıyyy mıyyy

karadenizli riki martin bile şutladı onu...

ex kocası da evlenmeden bi gece önce seni seviyorum diye mesaj atıp, ertesi gün evlenmiş başkasıyla..
dalga geçmiş bu sarsak hatunla..

karadenizli riki martin bile şutladı onu...

ex kocası da evlenmeden bi gece önce seni seviyorum diye mesaj atıp, ertesi gün evlenmiş başkasıyla..
dalga geçmiş bu sarsak hatunla..

kıskanlığından uyduruyor olmasın:)))mesaj attığı doğrudur adamın.. ama acaba öncesinde bu kadın ne yazdı da adam mesaj attı????
bir gün sonra evlenecek adam seni seviyorum yazar mı? hem de kadının ne kadar gevşek ağızlığı olduğunu biliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…