• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Demet Akalın'ın Gelin Ayakkabısı

demet akalin'in dugununun ardindan sosyal medya mesajlari

Demet Akalın düğün sonrası "Bu ne biçim damat, siyah beyaz..! Paramı geri istiyorum" der ve ayrılırsa yaza 26 albüm yapar... ( Demet Akalın 'Artis' filminin siyah beyaz olduğunu görünce sinemaya terk etmişti)

xxxx

Artık baharın geldiğini cemrenin düşmesinden değil Demet Akalın'ın evlenmesinden anlıyoruz.

xxx

Demet Akalın bugün evleniyomuş, umarım damat 23 Nisan nedeniyle nikah masasına bir günlüğüne oturmadığının farkındadır.

xxxxx

Demet Akalın evlendi ya şimdi, keşke gelinliği bir beden büyük yaptırsaydı, seneye de giyer.. :))

alintidir...

herkesın bu sekilde dusunmesi gayet normal.çnkü demet akalının yaşam bıcımı olmuş evlilikleri.belki sevmiştir busefer demek isterdm ama oyle görunmuyo ne yazıkki:D ne diyelimm yinede hayrlı olsun albume katkı=))

alişanın hediyesiymiş o belindeki :)

Amaan onlar gerçek altındır herhalde ama baya bi ağır gelmiştir
Eee bide altın fiyatlarının iyice yükseldiğini düşünürsek ALişan'a baya pahalıya mal olmuştur:27:

demet akalin'in dugununun ardindan sosyal medya mesajlari

Demet Akalın düğün sonrası "Bu ne biçim damat, siyah beyaz..! Paramı geri istiyorum" der ve ayrılırsa yaza 26 albüm yapar... ( Demet Akalın 'Artis' filminin siyah beyaz olduğunu görünce sinemaya terk etmişti)

xxxx

Artık baharın geldiğini cemrenin düşmesinden değil Demet Akalın'ın evlenmesinden anlıyoruz.

xxx

Demet Akalın bugün evleniyomuş, umarım damat 23 Nisan nedeniyle nikah masasına bir günlüğüne oturmadığının farkındadır.

xxxxx

Demet Akalın evlendi ya şimdi, keşke gelinliği bir beden büyük yaptırsaydı, seneye de giyer.. :))

alintidir...
gece gece ne güldüm yaa :1:

Bi an Alişan'ı damat sandım ne fiyakalı olmuş öyle:1:

Ece Erken çok cici olmuş yalnız. Elbisesini saçını makyajını beğendim. Onu da Alişan'la baş göz etseler ya :38:

Gerçekten ece güzel olmuş kendisini pek sevmem ama
Kız on Davut Güloğluyla mı nişanlıydı ne:26:

sonunda digerleri gibi bu da aldatacak..demet affetmeyecek bosayacak..sonra barisacak beraber yasayacak boyle mutluyuz evlenmeyecegiz diyecek.sonra pat diye bskasiyla cikacak cok mutluyum diye :27:

Makyajsız çok çirkin olabilir fakat makyajsız sokağa çıkabilicek, röportaj verebilicek kadarda rahat bir kadın.
Biraz patavatsız belki birazda şımarık ama çok dobra bir kadın.
İbrahim Kutluay meselesinden sonra kendisini toparlayamadı maalesef ki.
Yoksa Demet Akalın o zamanlar böyle biri değildi.
İlişkilerinin hiçbirinde mutluluğu tam anlamıyla yakalayamıyor ne yazık ki.

Son düzenleme:
Arkadaşlar kadını yerden yere vurdunuz. Makyaj yapan kadınlar sizler makyajsız çokmu güzelsiniz. Yok çıplakken sesi berbat kadın mankenlikten şarkıcılığa gelmiş, heryerde o çalıyor. Zenginin malı züğürtün çenesi misali, YAPMAYIN ALLAHAŞKINA.

eeeeeeeee kadın mankenlikten geldi die sesi berbat olabilr mi normal mı bu yaniiiii:53: eeee gelmeseydii kalaydı yerinde
... sanki millet bilmiyo.. her yerde çalması da bi kriter yani artık....

Evet cnm bir nevi akrabasıyım diyelim cevabını çok merak ediyorum:72::72:
Arkadaşım ortamı germeye gerek yok
Buyur gel sende beğeniyorsan beğeniyorum diye yorum ya
Herkes fikrini beyan etmekte özgür bu forumda

Arkadaşım ortamı germeye gerek yok
Buyur gel sende beğeniyorsan beğeniyorum diye yorum ya
Herkes fikrini beyan etmekte özgür bu forumda

kesinliklee kapansın canım bu sekilde konuşmalarla canımız sıkılmasın.surda kadın kadına dedıkodu yapıyoruz oyle dusunun=)

Makyajsız çok çirkin olabilir fakat makyajsız sokağa çıkabilicek, röportaj verebilicek kadarda rahat bir kadın.
Biraz patavatsız belki birazda şımarık ama çok dobra bir kadın.
İbrahim Kutluay meselesinden sonra kendisini toparlayamadı maalesef ki.
Yoksa Demet Akalın o zamanlar böyle biri değildi.
İlişkilerinin hiçbirinde mutluluğu tam anlamıyla yakalayamıyor maalesef ki.

evet ibrahim kutluay'a inat sohretini arttirdi dagitti iyice..ozamanlar daha guzeldi ayrica

Back