Makyajsız çok çirkin olabilir fakat makyajsız sokağa çıkabilicek, röportaj verebilicek kadarda rahat bir kadın.
Biraz patavatsız belki birazda şımarık ama çok dobra bir kadın.
İbrahim Kutluay meselesinden sonra kendisini toparlayamadı maalesef ki.
Yoksa Demet Akalın o zamanlar böyle biri değildi.
İlişkilerinin hiçbirinde mutluluğu tam anlamıyla yakalayamıyor maalesef ki.
Makyajsız çok çirkin olabilir fakat makyajsız sokağa çıkabilicek, röportaj verebilicek kadarda rahat bir kadın.
Biraz patavatsız belki birazda şımarık ama çok dobra bir kadın.
İbrahim Kutluay meselesinden sonra kendisini toparlayamadı maalesef ki.
Yoksa Demet Akalın o zamanlar böyle biri değildi.
İlişkilerinin hiçbirinde mutluluğu tam anlamıyla yakalayamıyor ne yazık ki.
Evet İbrahim Kutluay'ı Çook çook sevmişti valti zamanında
Bence halada kalbinin bi köşesinde olduğunu düşünüyorum
Hahahaevet evet bi ara öyleydi.. sonra "ya benimsin ya kara toprağın" muhabbeti olmuştu. eceyi öldürecek diyolardı eheheh
kesinlikle hala kalbinin bir yerinde ibrahimi düşünüyordur..ama ibrahim kutluayında yaptığı hiç hoş değildi ya..herşey tutulmuştu gelinlik fln alınmıştı kadını bırakıverdi..
bu akşam kınası olucakmış demetin..düğüne arkadaşlarını çağırmadığı için kına yapıcakmış..
Aldattı diyorlardı o yüzden bırakmış ama bilemem. kısmet.
evet ibrahim kutluay'a inat sohretini arttirdi dagitti iyice..ozamanlar daha guzeldi ayrica
hakkında hyrlısı olsun.mankenlıkten sarkılığa gecpte bukadar da basarılı olan kımsede yok bunuda herkes blıyo:))
Demet akalin Ece ile kavgalı değillermi yahu ne zaman kanlı oldular alayı yalancı bunların heeee...
bende senın gbi dusunuyorm.ozmanlar gerckten çok daha ozel farklı bıseyler vardı ve hıssedılıyodu..ben çok yakıştırıyordm
Nee kınasımı olacakmış
Hah buda yeni çıktı eski köye yeni adet düğünden sonra kına gecesi
Bunlar asıl Hande Yener'le neredeyse kanlı bıçaklı olmamışlar mıydı düğünde deuşuk tarzıyla Hande de var. Nasıl bakıyorsunuz birbirinizin yüzüne ya. Tuhaf. Moderenliğin gözü körolsun.
Bunlar asıl Hande Yener'le neredeyse kanlı bıçaklı olmamışlar mıydı düğünde deuşuk tarzıyla Hande de var. Nasıl bakıyorsunuz birbirinizin yüzüne ya. Tuhaf. Moderenliğin gözü körolsun.
Ben de öyle düşünüyorum.
Yaşadığı çok ağır birşey.
Düğün arifesinde terk edildi..
Evet, siyah saçları vardı.
Çok yakışıyordu.
Sesinin güzelliği tartışılır fakat İstiklal Marşımızı detone olmadan okuyabilen tek şarkıcı.
Hakkını verdi.!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?