Gelinlik Ayakkabısı Demet Akalın'ın Gelin Ayakkabısı

Evet İbrahim Kutluay'ı Çook çook sevmişti valti zamanında
Bence halada kalbinin bi köşesinde olduğunu düşünüyorum

Demet akalin Ece ile kavgalı değillermi yahu ne zaman kanlı oldular alayı yalancı bunların heeee...

hakkında hyrlısı olsun.mankenlıkten sarkılığa gecpte bukadar da basarılı olan kımsede yok bunuda herkes blıyo:))

İbrahim ile Demet'i evli mutlu çocuklu gördükçe dağılıyor işte

kesinlikle hala kalbinin bir yerinde ibrahimi düşünüyordur..ama ibrahim kutluayında yaptığı hiç hoş değildi ya..herşey tutulmuştu gelinlik fln alınmıştı kadını bırakıverdi..

evet evet bi ara öyleydi.. sonra "ya benimsin ya kara toprağın" muhabbeti olmuştu. eceyi öldürecek diyolardı eheheh
Hahaha yok nişanında kurşun felan hediye etmişte Davut Eceye ne insanlar var ya garip garip

kesinlikle hala kalbinin bir yerinde ibrahimi düşünüyordur..ama ibrahim kutluayında yaptığı hiç hoş değildi ya..herşey tutulmuştu gelinlik fln alınmıştı kadını bırakıverdi..

Aldattı diyorlardı o yüzden bırakmış ama bilemem. kısmet.

bende senın gbi dusunuyorm.ozmanlar gerckten çok daha ozel farklı bıseyler vardı ve hıssedılıyodu..ben çok yakıştırıyordm

bu akşam kınası olucakmış demetin..düğüne arkadaşlarını çağırmadığı için kına yapıcakmış..

Nee kınasımı olacakmış
Hah buda yeni çıktı eski köye yeni adet düğünden sonra kına gecesi

Aldattı diyorlardı o yüzden bırakmış ama bilemem. kısmet.

demet aldatmadı ibrahim aldattı herşey tutulmuş gelinlik alınmış düğünden bir kaç gün önce bitmişti..bende magazinden biliyorum canım..yazık oldu..ondan sonra demet dağıttı..hırslı bir kadın ama bazen insanların bu kadar hırslı olması fazla diye düşünüyorum bak ne hallere düşüyor..

Ben de öyle düşünüyorum.
Yaşadığı çok ağır birşey.
Düğün arifesinde terk edildi..

evet ibrahim kutluay'a inat sohretini arttirdi dagitti iyice..ozamanlar daha guzeldi ayrica

Evet, siyah saçları vardı.
Çok yakışıyordu.

hakkında hyrlısı olsun.mankenlıkten sarkılığa gecpte bukadar da basarılı olan kımsede yok bunuda herkes blıyo:))

Sesinin güzelliği tartışılır fakat İstiklal Marşımızı detone olmadan okuyabilen tek şarkıcı.
Hakkını verdi.!

Demet akalin Ece ile kavgalı değillermi yahu ne zaman kanlı oldular alayı yalancı bunların heeee...

Bunlar asıl Hande Yener'le neredeyse kanlı bıçaklı olmamışlar mıydı düğünde deuşuk tarzıyla Hande de var. Nasıl bakıyorsunuz birbirinizin yüzüne ya. Tuhaf. Moderenliğin gözü körolsun.

bende senın gbi dusunuyorm.ozmanlar gerckten çok daha ozel farklı bıseyler vardı ve hıssedılıyodu..ben çok yakıştırıyordm

Bir sürü şarkısına ona hitaben yaptı Esmer Yarim ,Afedersin ddaha aklıma gelmiyor
Her şarkısında mutlaka onu anımsatacak bir şey var

Nee kınasımı olacakmış
Hah buda yeni çıktı eski köye yeni adet düğünden sonra kına gecesi

Demet Akalın, 25 Nisanda Cahide 3Dde kına gecesi yapacak.

DEMET Akalın, üçüncü kez nikâh masasına oturmaya hazırlanıyor. Daha önce Oğuz Kayhan ve Önder Bekensir’le kısa süreli evlilikler yaşayan ünlü şarkıcının, altı aydır birlikte olduğu Okan Kurt’la da evlenme kararı aldığı konuşuluyor.

Akalın, düğün öncesi düzenleyeceği kına gecesinde arkadaşlarıyla eğlenerek bekarlığa veda edecek. Kına gecesi, 25 Nisan’da son dönemin popüler mekânlarından Cahide 3D’de yapılacak.

Bunlar asıl Hande Yener'le neredeyse kanlı bıçaklı olmamışlar mıydı düğünde deuşuk tarzıyla Hande de var. Nasıl bakıyorsunuz birbirinizin yüzüne ya. Tuhaf. Moderenliğin gözü körolsun.

Evet ya Bide Aynı reklamda rol almışlar ya şaşırdım açıkçası

Ben kavgaettigim kisi ile zor barışın bir daha samimi olmam diyordum ...ama bıir arkadaşımla aynı hande demet iliskimiz var aynı yerde görsen oo kırk yıllık muhabbet gorusmeyince şeytan görsün yüzünü ne diye denk geliyorsam...onceleri cok garipsedim baktım kız profesyonel oynuyor oo ben Oscar alırım dedim...bu denli samimiyiz.....

Simdi iğne çuvalımız meselesi demekki....ama ben demeti tutarım lafları koyuyor babamizin demiyor herkes hala pesinde...

Son düzenleme:

bak bnuda bilmiyordum=)) çok guzel ozman tebrıkler=))

Kkonu nereden nereye geldi
Ben çıkayım en iyisi geç oldu
Neyse mutluluklar dileyelim genç çiftimize

o reklamda çok saçma olmuştu açıkçası basitti pek beğenmedim ama zaten amaç hande ve demet taraftarlarını toplamak demet neyse de handeye hiç aklım ermiyor son tarzı ne oldu onun takip edemedim de??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…