demet akalin'in dugununun ardindan sosyal medya mesajlari
Demet Akalın düğün sonrası "Bu ne biçim damat, siyah beyaz..! Paramı geri istiyorum" der ve ayrılırsa yaza 26 albüm yapar... ( Demet Akalın 'Artis' filminin siyah beyaz olduğunu görünce sinemaya terk etmişti)
xxxx
Artık baharın geldiğini cemrenin düşmesinden değil Demet Akalın'ın evlenmesinden anlıyoruz.
xxx
Demet Akalın bugün evleniyomuş, umarım damat 23 Nisan nedeniyle nikah masasına bir günlüğüne oturmadığının farkındadır.
xxxxx
Demet Akalın evlendi ya şimdi, keşke gelinliği bir beden büyük yaptırsaydı, seneye de giyer.. :))
alintidir...
alişanın hediyesiymiş o belindeki :)
Sşzşn canınız sıkkın galiba bir anda demet akalın avukatı kesildiniz yoksa size maaş mı ödüyor::)))
düğünden fotoğraflar
Eki Görüntüle 399303 Eki Görüntüle 399309 Eki Görüntüle 399308 Eki Görüntüle 399307 Eki Görüntüle 399306 Eki Görüntüle 399305 Eki Görüntüle 399296 Eki Görüntüle 399297 Eki Görüntüle 399298 Eki Görüntüle 399299 Eki Görüntüle 399300 Eki Görüntüle 399301 Eki Görüntüle 399302 Eki Görüntüle 399304 Eki Görüntüle 399310
gece gece ne güldüm yaademet akalin'in dugununun ardindan sosyal medya mesajlari
Demet Akalın düğün sonrası "Bu ne biçim damat, siyah beyaz..! Paramı geri istiyorum" der ve ayrılırsa yaza 26 albüm yapar... ( Demet Akalın 'Artis' filminin siyah beyaz olduğunu görünce sinemaya terk etmişti)
xxxx
Artık baharın geldiğini cemrenin düşmesinden değil Demet Akalın'ın evlenmesinden anlıyoruz.
xxx
Demet Akalın bugün evleniyomuş, umarım damat 23 Nisan nedeniyle nikah masasına bir günlüğüne oturmadığının farkındadır.
xxxxx
Demet Akalın evlendi ya şimdi, keşke gelinliği bir beden büyük yaptırsaydı, seneye de giyer.. :))
alintidir...
Amaan onlar gerçek altındır herhalde ama baya bi ağır gelmiştir
Eee bide altın fiyatlarının iyice yükseldiğini düşünürsek ALişan'a baya pahalıya mal olmuştur
Ece Erken çok cici olmuş yalnız. Elbisesini saçını makyajını beğendim. Onu da Alişan'la baş göz etseler ya
konuyu keske geyik bolumune acsaydin..konu gitbige geyige dondu
harbiden yaabı ayakkabıdan konu taaaa nerelere gldi
Ece Erken çok cici olmuş yalnız. Elbisesini saçını makyajını beğendim. Onu da Alişan'la baş göz etseler ya
Arkadaşlar kadını yerden yere vurdunuz. Makyaj yapan kadınlar sizler makyajsız çokmu güzelsiniz. Yok çıplakken sesi berbat kadın mankenlikten şarkıcılığa gelmiş, heryerde o çalıyor. Zenginin malı züğürtün çenesi misali, YAPMAYIN ALLAHAŞKINA.
Arkadaşım ortamı germeye gerek yokEvet cnm bir nevi akrabasıyım diyelim cevabını çok merak ediyorum
Gerçekten ece güzel olmuş kendisini pek sevmem ama
Kız on Davut Güloğluyla mı nişanlıydı ne:26:
Arkadaşım ortamı germeye gerek yok
Buyur gel sende beğeniyorsan beğeniyorum diye yorum ya
Herkes fikrini beyan etmekte özgür bu forumda
Makyajsız çok çirkin olabilir fakat makyajsız sokağa çıkabilicek, röportaj verebilicek kadarda rahat bir kadın.
Biraz patavatsız belki birazda şımarık ama çok dobra bir kadın.
İbrahim Kutluay meselesinden sonra kendisini toparlayamadı maalesef ki.
Yoksa Demet Akalın o zamanlar böyle biri değildi.
İlişkilerinin hiçbirinde mutluluğu tam anlamıyla yakalayamıyor maalesef ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?