Gelinlik Ayakkabısı Demet Akalın'ın Gelin Ayakkabısı

herkesın bu sekilde dusunmesi gayet normal.çnkü demet akalının yaşam bıcımı olmuş evlilikleri.belki sevmiştir busefer demek isterdm ama oyle görunmuyo ne yazıkki ne diyelimm yinede hayrlı olsun albume katkı=))

alişanın hediyesiymiş o belindeki :)

Amaan onlar gerçek altındır herhalde ama baya bi ağır gelmiştir
Eee bide altın fiyatlarının iyice yükseldiğini düşünürsek ALişan'a baya pahalıya mal olmuştur

gece gece ne güldüm yaa

Bi an Alişan'ı damat sandım ne fiyakalı olmuş öyle

Ece Erken çok cici olmuş yalnız. Elbisesini saçını makyajını beğendim. Onu da Alişan'la baş göz etseler ya

Gerçekten ece güzel olmuş kendisini pek sevmem ama
Kız on Davut Güloğluyla mı nişanlıydı ne:26:

sonunda digerleri gibi bu da aldatacak..demet affetmeyecek bosayacak..sonra barisacak beraber yasayacak boyle mutluyuz evlenmeyecegiz diyecek.sonra pat diye bskasiyla cikacak cok mutluyum diye

Makyajsız çok çirkin olabilir fakat makyajsız sokağa çıkabilicek, röportaj verebilicek kadarda rahat bir kadın.
Biraz patavatsız belki birazda şımarık ama çok dobra bir kadın.
İbrahim Kutluay meselesinden sonra kendisini toparlayamadı maalesef ki.
Yoksa Demet Akalın o zamanlar böyle biri değildi.
İlişkilerinin hiçbirinde mutluluğu tam anlamıyla yakalayamıyor ne yazık ki.

Son düzenleme:

eeeeeeeee kadın mankenlikten geldi die sesi berbat olabilr mi normal mı bu yaniiiii eeee gelmeseydii kalaydı yerinde
... sanki millet bilmiyo.. her yerde çalması da bi kriter yani artık....

Evet cnm bir nevi akrabasıyım diyelim cevabını çok merak ediyorum
Arkadaşım ortamı germeye gerek yok
Buyur gel sende beğeniyorsan beğeniyorum diye yorum ya
Herkes fikrini beyan etmekte özgür bu forumda

Arkadaşım ortamı germeye gerek yok
Buyur gel sende beğeniyorsan beğeniyorum diye yorum ya
Herkes fikrini beyan etmekte özgür bu forumda

kesinliklee kapansın canım bu sekilde konuşmalarla canımız sıkılmasın.surda kadın kadına dedıkodu yapıyoruz oyle dusunun=)

evet ibrahim kutluay'a inat sohretini arttirdi dagitti iyice..ozamanlar daha guzeldi ayrica

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…