Gelinlik Ayakkabısı Demet Akalın'ın Gelin Ayakkabısı

Bebek yapıp sonra evlenen modasına uymadı ama çok ayıp etti

Arkadaşlar kadını yerden yere vurdunuz. Makyaj yapan kadınlar sizler makyajsız çokmu güzelsiniz. Yok çıplakken sesi berbat kadın mankenlikten şarkıcılığa gelmiş, heryerde o çalıyor. Zenginin malı züğürtün çenesi misali, YAPMAYIN ALLAHAŞKINA.

Aslında suratının böyle olması normal
Çünkü yıllardır bu piyasanın içinde o kadar makyaja hangi yüz olsa bu hale dönerdi
Fazla makjay insanın suratını mahvediyor ya

evlendiği kişide o kadar zengin diil diye biliyorum..demetin parası için gitmediyse ne olim..hiç anlamıyorum ilk önce beraber yaşıyorlar onların deyimiyle tenlerinin uyup uymamasına bakıyorlar tenleri uyduğu an nişan ve hooop nikah..birde gelinlik giymiyorlar mı sinir oluyorum..gelinliği kızlar giyerler onlara güzel olur..saflığı,temizliği onlar güzel taşır..10 u geçer demetin düğünleri..birkaç ay sonra boşanma davası olur..reklam amaçlı..

Biz yerden yere vurmadık ne gördüysek ona yorum yaptık sen neden rahatsız oldun bu kadar

Makyajsız halimizle tüm kk üyeleri çok çok güzeldir eminim. Biz de bir laf vardır kıçıma kaş göz yapsam onun makyajlı halinden daha güzel olurum diye

beğenmediğmiz yonlerinden bahsedıyoruz cnm suanda ben çok severim demet akallnı zten onceki konuşmlardan görürsün=)) çplak sesini blmıyorum ama dnlemeyı ısterdim.sürekli dnlerim hoş kadın.sadeece yaşam tarzı ınsanların takdirini kazandırmıo saygı duymak lazım sadece.makyajsız halınede çok sasrdım bunu gızleyemem bukadarını beklemıyordum.makyaj çok fark edıyo ama bu sekil kadar deildir en azındn..

bende anlam vermeye calışıyordum suanda tarz yapmaya calışmış her seyıyle farklı olmayı sevdiğinden sanırm o altınlar orada artık herkes boyle yaapar yeni bır akım başladı hadı hyrlısı

alişanın hediyesiymiş o belindeki :)

Toplumun gözü önündeysen herkes eleştirir. Hakkıdır da. Sanat halk için yapılıyorsa müsaade edin de halkın da az yerden yere vurma hakkı olsun.

demet akalin'in dugununun ardindan sosyal medya mesajlari

Demet Akalın düğün sonrası "Bu ne biçim damat, siyah beyaz..! Paramı geri istiyorum" der ve ayrılırsa yaza 26 albüm yapar... ( Demet Akalın 'Artis' filminin siyah beyaz olduğunu görünce sinemaya terk etmişti)

xxxx

Artık baharın geldiğini cemrenin düşmesinden değil Demet Akalın'ın evlenmesinden anlıyoruz.

xxx

Demet Akalın bugün evleniyomuş, umarım damat 23 Nisan nedeniyle nikah masasına bir günlüğüne oturmadığının farkındadır.

xxxxx

Demet Akalın evlendi ya şimdi, keşke gelinliği bir beden büyük yaptırsaydı, seneye de giyer.. :))

alintidir...

hatunlar, sinemaki kürüm kafamda kurumadan gidip yıkayayım
haydi Allah rahatlık versin ,
dipnot: polemiğe girmeyin

eminim öledir.......

Biz eminiz ki bu kadar rahat eleştiriyoruz. Demet konusunda bu kadar hassassan eleştiri olan ortamda bulunma. Zaten gece gece gülelim diye herkes katkıda bulunuyor. Ne oluyor yani turp sıkınca?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…