aaa hay allah yeşilim sen demesen aklıma gelmedi inan,öylesine alıştıkkı ülkemizde olsun dünyada olsun gün gecmiyor, toplu katliamlar oluyor.gerci norveç,tede ilk kez yaşanıyormuş böylesine vahşet,dünyada yaşanılacak olaysız tek yermiş,yazık oldu orasıda kaybetti temizliğini sebeb olanlar allahından bulsunlar her zaman ki gibi diyeceğim yine.
sıkıntısız insan olurmu elbetteki,allah herkeze yardımcı olsun diycek başka şey yok.
leydim nerelerdekii,facede göremedim buraya her gün yazardı noldu acaba merak ettim
böçüm duydun şeniz ablanı,cabık tarcınları tütsülee :)) ay aklımda olsun nazardan şüphelendiğin an bende yakayım .hem mis gibimde kokar ohhhh :))
ahh çiçaam benim sorun lardan biride komşu yokluğu burda apartmanda kimse kalmadı ev sahibim öldü ,alt komşum sürekli annesinde akşamdan akşama geliyo,koca binada bir ben kaldım yanda kızların dayısı var ama kimseyi sokmuyor binaya ,hatta kızları bile almıyor yani benim gelinliğim ve kız kardeşi,evli ablalarında duruyorlar,anahtarı değiştirmiş ........ ,birde dayı olcak,dahada kanatları altına alacağı yere darma dağın oldular anne ölünce.o,adam yüzünden kimseler kiracı olarak gelmiyor. çook samimi arkadaşlarımında eşlerinden dolayı tahinleri cıktı memleketi terkettiler.kaldım böyle tak başıma.acil arkadaş edinmem lazım.oda olmuyorki ha deyince.beklemediyim anlıycan.keşke yakın olsak ne çok isterdim sizlerel aynı yerde olmayı..
benim kısda nihayet göründü dr. tomagrafi istemiş, bu salı belli olcak ne olduğu,yanlız büyük bir ihtimal yine ameliyat görünüyor.canım sıkkın dr. inşallah kötü bir şey cıkmaz dua edin nolursunuz.biricik kızımı allahım kuzusuna bağışlasın amiiimm
çok sıcak buralarda,ama antalya ve izmire göre susayım en iyisi,
sağlıklı günleer hepinize,ben yelpazeleyim sizi gelin hele