Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

topici unutan ablalarımı ben unutmaym dedım

bayramda cok cok mutlu olun
güzel bı bayram geçırın sevdıklerınızle ınş.
çok çok öpüyorum sızı
bız bugun bıle çalışıyoruz maalesef

bayramımız mübarek olsun ellerınızden öpüyorummm

sağolasın çiçaamm seninde bayramın hayırlı olsun,annene ablana selam söyleözlem giderirsin doya doya.

herkezim kurban bayramı hayırlı olsun,gönlünüzce bayramlar dilerim.

ben kuzularım yoklar yanımda,biraz üsgüüüün biraz kırgıın aman işşte öyle sine bi bayram olcakk

güzel bir bayram dilerim.....

ne güzel şeydir insanın yuüzüne gerçekleri söylemek değil mi ?

Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum,daha nice mutlu bayramlara inşallah..

Bugün yeşilim ve lereenimle görüştüm telefonda bayramlarını kutladım seslerini duydum çok mutlu oldum çok seviorum ikisinide

sizleri hiç unuturmuyum. böcüğüm ahanda geldim. sizler benim ilk gözağrımsınız. şu sıralar bir yoğunum bir yoğunum anlatamam. sonra fırsat bulunca gelip anlatırım. hepinizi çok çok öpüyorum. iyi ve mutlu bir bayram diliyorum.

güzel bir bayram dilerim.....

ne güzel şeydir insanın yuüzüne gerçekleri söylemek değil mi ?

aneeemm kazen gelmiişşş. sizinde bayramınız hayırlı olsun .sizi burda görmek ne güzel.eminim yeşilim sayesindedir .

gercekleeeeeerrr

leydimm kolay gelsin canııımmm

ank hoşgeldin seninde bayramını kutlarım

Selamlar....Kızlar biz öbür tarafta buluşunca burası gariban kaldı üzülüyorum ama o kadar da vaktimiz olmuyor işte...Yine de İyiki burası var sizi tanıdım, sevdim...Kapım hepinize açık biliyorsunuz. öğrenmem gereken bir şey olursa beni bulun orada- burada, aman ha büyüğünüz olarak kızarım valla...öpüyor çıkıyorum

günaydın canlar. uzun zamandır uğrayamadım. kız perhize başlayınca işlerim bir kat daha arttı sanki. bende pek havadis yok. cityville oyunuyla boğuşup duruyorum. yaramaz konularım yok. hepinizi çok çok öpüyorum.

eda bebeği çok öpüyorum hayırlı olsun böcüğüm Allah analı babalı büyütsün
hepiniz iyimisiniz bundan kelli daha sık geleceğim hepinize kucak dolusu sevgiler

Ela bebek tatlım affet çok yazamıyorum ya iinan .....ve fotolar açıldıda ben mi bakmadım şimdi bi daha deneyeceğim...epinize koca koca selamlar...

2011 güle güle 2012 hoş geldinm sefalar getirdinnn
--------------------------------------
dostlarım bende çok çok uzun oldu gelmiyorum özür dilerim sizleri çok çok seviyom unutmayın unutmuyorum siziiii hepinize sağlık dilerim yeni yıldannnn....

yok ablacıklarım albumde yeşilim ablamda gördu

Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için ; tıklayınız.

böçüm çiçaam sürekli bu cıkıyor,. (

albumde ablam herkes bakıo ama anlamadımkı

bu arada 2012 ılk günaydını ben dıyım
sakın bu yılda gelmemezlık yapman

türkçeyi çok düzgün biliyoruz konuşuyoruz ya bide değiştirmeye kalkıyoruz böyle yazanlara cok uyuz oluyorum dogrusu bana aptal sarısın havası verıyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…