Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günleriniz aydın, Cumanız hayırlı olsun
ladym geçmiş olsun şimdi biraz daha iyi olmana sevindim
böcüğüm sen de iyisin diğerleri uğramıyor herkes iyi olsun İnşallah
günler akıp gidiyor eski tatlar yok. hemen herşeye kızanlar, küsenler, karşısındakini anlamayanlar, lar lar lar...boş verdim bende, artık sitem yok. ben aramam gerekenleri arıyorum içim rahat. inanın işim başımdan aşkın yeter ki sağlığımız yerinde olsun.
kendinize iyi bakın sizi seviyorum, özlüyorum, merak ediyorum
selamlar hepinize
duygum kızım istanbulda yaşıyorlar. yazı geçirecek bizimle eşide geliyor arada hafta sonları
tamam böcüğüm isterse kabul etmesin kocanın tepesine çıkar yine kabul ettiririz merak etme sen hahaah
mineyle buluşmanıza gerçekten sevindim biz buluştuğumuzda birbirimize doyamamıştık
ladym inşallah günler su gibi akacak dualarımız birbirimize iyi geliyor
esmerim buralarda da bebek diş çıkardığında diş buğdayı yaparlar eş dost gelir hediyeler falan :) hayırlı olsun İnşallah
içeride işler beni bekliyor hırsız gibi gizlice kaçtım size uğradım
kızlar bugün ağrım iyice arttı. sabahleyin eşim beni doktora götürecek. herhalde bu tutulma değil. bel fıtığım nüksetti gibi. bakalım doktor ne diyecek. halim çok perişan. yürümekte bile çok zorlanıyorum. inşallah ameliyat demez. tek korkum bu. hepinizi öpüyorum.
kızlar dün doktordaydım. bel fıtığım yeniden aktif duruma gelmiş. artık buna alıştım galiba. biraz üşütsem veya iş yapsam hemen ağrılarım başlıyor. kaç gündür eziyet çekiyordum. doktor bir iğne vurdu, kendime geldim. 6 tane iğne yazmış. ilkinde rahatladımsa 6.da ata bile binebilirim.şaka bir yana, insanın neresi ağrıyorsa canı oradaymış vallahi. artık acı çekmeden yürüyor, oturuyor, kalkıyor, yatıyor ve hatta rahatça öksürebiliyorum. öksürürken bile canım yanıyordu. çok şükür biraz olsun rahatladım. yinede tedbiri elden birakmıyorum.
kimseler uğramamış. irnam neredesin.
yeşilim kızın azıcık seni bize bıraksın. bizde seni özlüyoruz.
böcüğüm sende uğramamışsın. burada tek kaldım.
hepinizi öpüyorum.