Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

cumatebrikkarti.jpg

kızlar dün doktordaydım. bel fıtığım yeniden aktif duruma gelmiş.:KK60: artık buna alıştım galiba. biraz üşütsem veya iş yapsam hemen ağrılarım başlıyor. kaç gündür eziyet çekiyordum. doktor bir iğne vurdu, kendime geldim. 6 tane iğne yazmış. ilkinde rahatladımsa 6.da ata bile binebilirim.:KK60:şaka bir yana, insanın neresi ağrıyorsa canı oradaymış vallahi. artık acı çekmeden yürüyor, oturuyor, kalkıyor, yatıyor ve hatta rahatça öksürebiliyorum. öksürürken bile canım yanıyordu. çok şükür biraz olsun rahatladım. yinede tedbiri elden birakmıyorum.
kimseler uğramamış. irnam neredesin.
yeşilim kızın azıcık seni bize bıraksın. bizde seni özlüyoruz.:KK71:
böcüğüm sende uğramamışsın. burada tek kaldım.:KK54:
hepinizi öpüyorum.:KK16::KK54::KK70:

günaydın

uğrayamadım kusura bakmayın:78: haber ızlemek bıle ıstemıyorum artık
dünkü patlamada yaralı bı bayan bacağını kaybetmiş:KK59:

betül ablam cok geçmış olsun benımde ağrılarım var bende başlangıc ıdı gtsem ıyı olacak
mr falan cekındım mı
sabahta benım eşim omzum ağrıyor dıyordu sanırım spor yaparken oldu bugun dr a gtcem dedı sbah akşam krem sürdü fayda etmedı
çıkmış olmasın:KK59:

Günleriniz aydın, Cumanız hayırlı olsun

ladym geçmiş olsun şimdi biraz daha iyi olmana sevindim

böcüğüm sen de iyisin diğerleri uğramıyor herkes iyi olsun İnşallah

günler akıp gidiyor eski tatlar yok. hemen herşeye kızanlar, küsenler, karşısındakini anlamayanlar, lar lar lar...boş verdim bende, artık sitem yok. ben aramam gerekenleri arıyorum içim rahat. inanın işim başımdan aşkın yeter ki sağlığımız yerinde olsun.

kendinize iyi bakın sizi seviyorum, özlüyorum, merak ediyorum

Günleriniz aydın, Cumanız hayırlı olsun

ladym geçmiş olsun şimdi biraz daha iyi olmana sevindim

böcüğüm sen de iyisin diğerleri uğramıyor herkes iyi olsun İnşallah

günler akıp gidiyor eski tatlar yok. hemen herşeye kızanlar, küsenler, karşısındakini anlamayanlar, lar lar lar...boş verdim bende, artık sitem yok. ben aramam gerekenleri arıyorum içim rahat. inanın işim başımdan aşkın yeter ki sağlığımız yerinde olsun.

kendinize iyi bakın sizi seviyorum, özlüyorum, merak ediyorum

ablam h geldın:KK69:ben sıze uğramazsamolmazkı:KK48:
sende üzme kendını havadan mı sudan mı ınsanlar tuhaflaştı artık
hiç umursama senı anlamayanı
bak mesela ben eşimn halasını sevmeme rağmen bı yanlış yaptı ne arıyom artık ne soruyorum
oda aramıyo
büyük dıyoruz hep bız gıdıyoruz arıyoruz
eşim halası olduğu halde sıkılmıştı neden onlar gelmıo dıye
bende artık gtmıyorum
demekkı değerımız bu kadarmış 2 ayı gectı aramadılar bıle:63:hc takmıyorumm

kendıne ıyı bak ablam ben hep burdayım

böcüğüm emarım çekildi. hem boyun, hemde bel fıtığı varmış. zamanında canımın kıymetini bilemedim. koştur koştur iş yaparsan vede ağır eşyaları yardımsız kaldırırsan olacağı buydu. canım erken tedavide fayda var. bugün o kadar rahatladım ki anlatamam. iş bile yapabildim. allahım o ağrı neydi, düşmanıma bile vermesin. çok zordu. bugün sanki yeni doğmuş gibiyim. doktorum çok iyi idi. çok güzel ilgilendi. özel hastane ama bize ücretsiz bakıyorlar. bu yöndende şanslıydım. hastada fazla yoktu. işlerim hemen görüldü. yalnız ilaçlar midemi biraz zorladı. bunada şükür dedim.
yeşilim takma kafana o lar.ları. zamanında benide çok zorlamışlardı. hiç ses etmeyince iyice üstüme geldilerdi. baktılar bende yine çıt yok vazgeçtiler. o sıralar yazılanları okudukça üzüntüden kahroluyordum. geçti gitti. sende sabır et. üzüldüğüne bile değmez.
bak burada bizler senin yolunu ve yorumlarını bekliyoruz.:KK54:
böcüğüm yaşça büyükte olsa insan özür dilemeyi bilmelidir. hepimiz hata yapabiliriz. ama hatamızı kabul etmekte bir erdemdir. o bunu yapamıyorsa boşver aldırma. bizede çok yanlışlar olduydu. fakat benim iyi mi diyeyim, kötümü bilmem ama bir huyum hemen yüzlerine bunu vururdum. ben üzüleceğime biraz düşünüp onlar üzülsün derdiim. :63: şimdi düşünüyorumda iyide etmişim.:KK62:
eşinle sen mutlu ol gerisi dış kapının mandalıdır.
kızlar bugün sitemizin genel ilaçlaması olacakmış. evlerimize kadar ilaçlayacaklar. her sene oluyor bu. ilaçlamadan sonra evde temizlik yapmam lazım. malum iki tane kedimiz var. ilaçları yalarlar diye korkumdan evi siliyorum. işlerim çok. belki yarında uğrayamayabilirim. hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın.:KK16::KK54::KK70:

selam hanımlar.yeşilim kızın gelmiş gözün aydın.tadilatta varmış işin zor eşya varken ev içi tamiri çok zor kolay gelsin .
ahh canııım kimler üzdü seni..lar laarr ı boş veeer bilen biliyo seni,her kez kendine baksın.hele ben kendi derdimdeyim valla,ağrılarım,hergün şekil değiştiriyo,bir gün iyi bir gün başka türlüyüm,üstüne eşimlede aram yok ,arabayı chp,ye kiraladı kendi sürüyo.ev ev sokak sokak chp kadınlarını gezdiriyor.ayy başladı başlayalı beni begenmiyo ,her sözüm her düşünceme bi kulp buluyo,bende bir haftadır konuşmuyorum onunla,bakalım nolcak.sinirlerim tepemde yani,bir bitseydi şu gezmeler.canıım partimden nefret ettircek beni yaa manyak şey :KK43:(

leydim sanda çok gecmiş olsun canım ,ee kendini koru biraz,şimdide ilaçlama işi cıktı tam iyi olmazken yenileme bel ağrısını,aman dikkat et.

çiçamm eşine gecmiş olsun.valla leydime katılıyorum.hep başkaları için yaşamışım ahh kafam ahhh nere vursam az gelir.

irnam hoşgeldin canım. dün ilaçlamamız oldu. ben sinir küpü oldum tabii. ah ah bizim bücür çileği zaptedemedim. habire ilaçlanan yerlere daldı. moralim bozuldu tabii. patilerinide yıkatmadı. ıslak mendillede sildirmedi. zehirlenecek diye çok korktum. habire onu kolladım. yoğurt yedirdim ne olur ne olmaz diye. allahtan yoğurdu çok seviyor muzur. diğer kedimiz adamları görünce korktu. hemen yorganın altına saklandı.:KK60: onu zaptedmek kolayda çilek çok uğraştırdı. 2 gün evi silmeyin dediler. fakat ben en azından bıcırların dolandıkları yerleri silmek zorunda kaldım. dün resmen onların peslerinde koşturdum. yorgunluktan tv seyrederken uyuyakalmışım. bir ara uyandım ve gidip yatağıma yattım. hala tam dinlenememişim.
ah irnam kurt kocayınca maskara olurmuş. bir yaştan sonra adamlar bizi beğenmiyor. sanki biz onları beğeniyoruz.:63: mutlaka seninki antropoza girmiştir. ben benim eşime bay antropoz deyip kendimi teselli ediyorum. eskiden adamın ağzından çıkacak lafı gözlerdim. şimdi sussun diye gözler oldum. ay bir dillendi bir dillendi sorma. ticaret adamı çok değiştirdi vallahi. dükkanına gelen bayanlara bir iltifat bir iltifat öf bana böyle iltifat yapmadı. resmen huy değiştirdi. birde beni eleştirmesi yok mu çileden çıkıyorum. eskiden makyajıma, giyimime, gezmeme karışan adam gitti. giyin süslen gez diyor. ben alıştım artık bu duruma. sende alış canım. :KK50: herhalde evrim geçiriyorlar.:KK60: bunun başka açıklaması yok gibi.:97: bu yüzden kafana takma canım. belli yaşlarda böyle oluyorlarmış.:KK61:

selamlar hepinize

duygum kızım istanbulda yaşıyorlar. yazı geçirecek bizimle eşide geliyor arada hafta sonları

tamam böcüğüm isterse kabul etmesin kocanın tepesine çıkar yine kabul ettiririz merak etme sen hahaah

mineyle buluşmanıza gerçekten sevindim biz buluştuğumuzda birbirimize doyamamıştık

ladym inşallah günler su gibi akacak dualarımız birbirimize iyi geliyor

esmerim buralarda da bebek diş çıkardığında diş buğdayı yaparlar eş dost gelir hediyeler falan :) hayırlı olsun İnşallah

içeride işler beni bekliyor hırsız gibi gizlice kaçtım size uğradım

Merhaba yeşilim ablacımm nasılsınızzz :KK16: çok güzel oldu buluşmamız hepinizin kulaklarını birgüzel çınlattık hasret giderdik inanın ..Keşke sizde olabilseydiniz ogün kısmet değilmiş artık başka bir sefere inşallah diyelim...

kızlar bugün ağrım iyice arttı. sabahleyin eşim beni doktora götürecek. herhalde bu tutulma değil. bel fıtığım nüksetti gibi. bakalım doktor ne diyecek. halim çok perişan. yürümekte bile çok zorlanıyorum. inşallah ameliyat demez. tek korkum bu. hepinizi öpüyorum.:KK16::KK54::KK70:

kızlar dün doktordaydım. bel fıtığım yeniden aktif duruma gelmiş.:KK60: artık buna alıştım galiba. biraz üşütsem veya iş yapsam hemen ağrılarım başlıyor. kaç gündür eziyet çekiyordum. doktor bir iğne vurdu, kendime geldim. 6 tane iğne yazmış. ilkinde rahatladımsa 6.da ata bile binebilirim.:KK60:şaka bir yana, insanın neresi ağrıyorsa canı oradaymış vallahi. artık acı çekmeden yürüyor, oturuyor, kalkıyor, yatıyor ve hatta rahatça öksürebiliyorum. öksürürken bile canım yanıyordu. çok şükür biraz olsun rahatladım. yinede tedbiri elden birakmıyorum.
kimseler uğramamış. irnam neredesin.
yeşilim kızın azıcık seni bize bıraksın. bizde seni özlüyoruz.:KK71:
böcüğüm sende uğramamışsın. burada tek kaldım.:KK54:

Çok geçmiş olsun betül ablacımmm şimdi nasılsın daha iyisindir umarım sakın kendini çok yorla lütfen otur keyfine bak sen işler filan beklesin sağlığından önemli değilya :KK19:

cnm sıkkın takmamaya çalıştıkca olmuo
bıraz moralım bozuk
geçmişi okuyamadım pek:KK59::KK59:
kımse için kendınızı üzmeyın bende kendım için dıyorum hergun yapılanları unutuyorum ama hergün herşey üstüme gelmeye devam edıyor:KK59::KK59:
sıznde canınızı sıkmayım
kendınıze ıyı bakın

keleşim çok şükür artık iyiyim. bazen yürürken ani kramplar olsada rahatım şükür. bende ev temizliğini boşladım. yaz geldi, kendimi hemen deniz kenarına atıyorum. evde duramaz oldum. kızda perhize başladı. bu sayede yemek sorunumda kalktı.:KK60: ortapedik yürüyüş ayakkabısı aldıydım. o kadar rahatladım ki sorma. eski spor ayakkabımla yürüyemiyormuşum meğer. doktorda bol bol yürüyeceksin dedi. onun tavsiyelerine uyuyorum.:KK61:
böcüğüm hayırdır canım. anlat güzelim rahatlarsın. bak bizde bu şekilde rahatlıyoruz. hem biz niye sıkılalımki. en azından sana yardımcı olmak isteriz. sen bizim dert ortağımızsın üstelik. seni evladımız yerine koyduk. anlatki rahatla güzelim. seni seviyoruz canım.:KK54:
kendinize iyi bakın.:KK16::KK54::KK70:

hepimize hayırlı kandiller olsun seneyede kutlayalım inşallah

işler bitti ben de bittim:KK43:. ağrılarım azdı meğer bahane istermiş ağrısın diye bıktım gari bıktım ağrılardan, aynen sizin gibi boyun, bel, bacak aaa ne bu ya..demiyim diyordum sıkmayayım kimseyi ama insan paylaşmak istiyor dimi ama....geçecek tabi ki yorgunluk ve rüzgar yedim balkonda. ağır taşıdım "daha mı ağrımasın yaş kaç? yeşilim " dedim kendime ..kekik ve ilaçlarla ayaktayım

sizlerede geçmiş olsun canlarım. okudum sizleri inanın hemen çıkmam gerekti

şimdi gideyim yine gelirim...çok çok öpüldünüz

yeşilim geçmiş olsun. ben bu ara iğneler sayesinde rahatladım. sende bir gidip baktır kendine. yaşımız genç değil. gençken yaptıklarımızı şimdide yapmaya kalkışmamamız lazım.
böcüğüm iyisindir inşallah.
bende miniklerimden fırsat bulamadım. sonra uğrar bakarım. hepinizi öpüyorum.:KK16::KK54::KK70:

X