Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

duygum dileklerin için teşekkür ederim. bende senin anneciğinin anneler gününü kutlarım. benim ailemde ankarada olduğu için oraların hava durumunu farkında olmasamda izliyorum. keşke bende senin gibi anacığıma yakın olsamda her hafta sonu gidip evini temizlesem.:KK43: bana ihtiyacı yok, günlük temizlikçisi var, ama yinede bunu hep gönlümden geçirmişimdir. fakat hayatım hep gurbette geçti.
irnam bu nasıl bir hastalık be canım. ay okuyunca çok üzüldüm. allah kimseyi yatağa bağlı kılmasın güzelim. belki bir tedavi yöntemi çıkar. tedavini devam et canım. madem bunun iyi geldiğini ve seni rahatlattığını anladın, arkasını bırakma. bakarsın olumlu olur. ümidini kaybetme güzelim.
bak benim ablam önce bağırsak kanserini yendi. ardından böbrek kanseri oldu. onuda çok şükür atlattı. 2 büyük ameliyat ve bitmek bilmeyen kemoterapiler sonuç şimdi iyi. herşeyin başı moralini yüksek tutman. hayatta daha kötü şeylerde var canımın içi. habire ablama iyileşeceksin. daha torununun mürveti var. onun okuduğunu üniversiteden mezuniyetini göreceksin diye hep desteklemiştim. bu senin içinde geçerli tatlım. hastalığı atlatmanın en etkili ilacı moral bence. yaşama daha güçlü sarılmak, umudu yitirmemek gerekir.
benim anacığım 92 yaşında ve hayatı çok seviyor. 2 çocuğunu toprağa verdi yine hayatla mücadele etti. kalça kemiği eridi, protez takıldı o hiç yaşamdan kopmadı. şimdi şimdi bilinci gidip gelir oldu diye üzülür olduk. yemek dahi yapamıyor. bu yüzden devamlı kadın tuttuk. biliyormusun hala süsleniyor. makyajsız sokağa bile çıkmaz benim anacım. evde olduğunda giyinip süslenir ve oturur. ya bir gelen olursa diye. protezden dolayı uzun yola gidemiyor ama hala gezmesindende eksik kalmıyor. keşke hepimiz onun kadar olabilsek. umudunu yitirme irnacım. bizler her zaman seni dinlemeye hazırız. bizde sağlık sorunlarıyla boğuştuğumuz için seni anlıyoruz. en azından senden bazı yapılması gerekenleri öğreniyoruz.
izmirde bir soğuk bir sıcak. bir bakıyorsun günlük güneşlik. yarım saat sonra buz gibi oluyor. geceleri resmen üşüdüğümüzü hissediyoruz. bu sene daha yorganları kaldıramadık. evlerin içi buz, dışarısı ılık. daha yaz gelemiyecek sanki.:KK59: yinede herşeyde bir hayır vardır diyoruz. hepinizi öpüyorum.:KK54::KK16::KK70:

irnam inan çok üzüldüm ama tatlım moralini bozma nolur nolur eminim düzeleceksin okudukça aklım sende kalıyor

duygu, sana da iyi günler canım anacığını ihmal etmemen ne güzel aferin sizlere artık öyle gençler az

böcüğüm temizim:) mis kokulum:)

lady canım neden annene gidemiyorsun çok yaşlı diyorsun. ay ne yap et sık sık git lütfen. boş ver evdekiler olur olur geçinirler.

misafirim var giremedim hepinizi kocaman öptüm.

İiyi akşamlarrrr hepinizeeee :KK16:

Yarın sevgili lereenimle buluşacağız sinemde geliyor ben çok mutluyumm mine ablayla tanışacağızz keşke yeşilim ablamda olsaydıı ..
Mine ablanın kızı doğum yapmışş yarın kızıda gelecek bebeğide getiriyorr ne güzell..

gunaydin97.gif

irnam inan çok üzüldüm ama tatlım moralini bozma nolur nolur eminim düzeleceksin okudukça aklım sende kalıyor

duygu, sana da iyi günler canım anacığını ihmal etmemen ne güzel aferin sizlere artık öyle gençler az

lady canım neden annene gidemiyorsun çok yaşlı diyorsun. ay ne yap et sık sık git lütfen. boş ver evdekiler olur olur geçinirler.

:78::kk77::KK17:

sızlerı cok özledım herkes ıyıdır ınş musaıt olam uzun uzun yazdıklarını okuycamm

:KK69:

irnam çiçamm hemen üzme kendını Rabbım kımseye taşıyamıyca yük yüklemezmış:KK48:lütfen güçlü ol senı cok sevıyoruz hayat güzel yaşamak güzel bak yazda geldı:KK69:bıraz daha ıyı hıssedersın kendını
dualarımız senınle dipçik gıbı babaanne olcan:KK1:güvenıyom sana
herşeyın başı sağlık,sağlığın başı moralın yüksek olması

betül ablam annene tebrık koyyom maşallah nıce uzun sağlıklı yıllr dılıyorum hayattn kopmamak lazım
ablan içinse üzüldm ama cok güçlüler maşallah annesıne cekmiş hazar:KK1::KK1:

duygu annene yakın olman süper ben cok uzağım sımdık benımm annem sana yakınn memlekette cünkü:KK31:

ank ablam leerenımı torununu kızını öp yerımıze metalıst ablamıda tabısı:KK69:resımler ıstıyokkk

ank. lereenimi ve mentalisti öp benim için. :KK16::KK54::KK70:

irnam çiçamm hemen üzme kendını Rabbım kımseye taşıyamıyca yük yüklemezmış:KK48:lütfen güçlü ol senı cok sevıyoruz hayat güzel yaşamak güzel bak yazda geldı:KK69:bıraz daha ıyı hıssedersın kendını
dualarımız senınle dipçik gıbı babaanne olcan:KK1:güvenıyom sana
herşeyın başı sağlık,sağlığın başı moralın yüksek olması

betül ablam annene tebrık koyyom maşallah nıce uzun sağlıklı yıllr dılıyorum hayattn kopmamak lazım
ablan içinse üzüldm ama cok güçlüler maşallah annesıne cekmiş hazar:KK1::KK1:

duygu annene yakın olman süper ben cok uzağım sımdık benımm annem sana yakınn memlekette cünkü:KK31:

ank ablam leerenımı torununu kızını öp yerımıze metalıst ablamıda tabısı:KK69:resımler ıstıyokkk

Tamam öperimmm ikinizin yerinede resimleri mentalist halleder herhaldeee :KK16:

inşallah arkadaşlar inşallah,allah razı olsun hepinizdende,allahım tüm kullarına şifa versin.
leydim ablan ne güzel kaç kanseri yenmiş.allah birdaha göstermez inşallah. annenede maşallah.keşke bizlerde öyle olabilsek,aslında hemen pes edenlerden değilim ama tedavisi yok denilince birde tüm omurgayı tutan bir rahatsızlıkmış o yüzden moral sıfıra düştü işte.bakalım hayırlısı ileriki yıllar ne göstercek inşallah iyiye giderim.böçük demişleyin dipcik gibim olurum :))

yeşilim buyıl senin misafir yılın sanırım.canısı kolay gelsin yorma kendini fazlaaa.gelen yapsın ucundan kearından ayy

böçüm sen inşallah dipcik gibi olun yaşalanınca çiçaamm :))

ank ohhh hadi hayırlısı. mine,sinem ne güzel.gönlünüzce gecer umarım buluşmanız bizlerden selam söyle öp yanacıklarından emii :KK16:helede torunuda gelirse,ayyyy ye diycemde,kokla sen yinede mis miisss ohhh

duyguumm canısı ne yaptın bitirmişsindir temizliği,güle güle otursun anneciğin.

esmeeeeeerrr nirdesin kııısss.

öpüyorum hepinizi.:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

günaydın güzeller güzelleri:KK69::KK69:

irnammm sen dipçik gıbı olcan tabı bunu önce sen ıstıycen tamam mı:KK48:

eşim 2010 yılından kalma ıznıne çıktı müdür aradı senı ızne cıkardım dedı tmm:KK37:eşimde hepsını bır kullanmak ıstıyordu hepsı bır olmasa dahı sımdılık erken dıye düşünüyorduk
ınsan bı sorar değil mi:KK57::KK57:şimdık eşim evde 2 hafta
bende işteyım :KK6:havalar harıka artık tşört gıyıyorum annemı aradım memlekette soğukmuş ama:KK37:köyü özledım annemı özledım ama sanırım bu yılda gıdemem gıbı gelıyor
herkes bı yerden çağırıyo ama kımse düşünmuyor paranız var mı dıye
o yüzden kımseye gtmıycem haksızlık olmasın zaten karadenıze gtmek ıstıyorum aslında ama vakıt geçırcem ınsnlar yok:KK68:gerekte yok
gezmekten önce başka hayallerım var:KK61:

ank ablam buluşma oldu resımlerınızı beklıyorum

bu ara eve pek girmek istemiyorum. habire balkondayım. pc balkona taşınsa ne iyi olurdu. bu cumartesi oğluşum ankarada olacak. 2 gün teyzesinde kalacak. sonra uçağa atlayıp batman yollarına düşecek. o 4 ay bana çok uzun gelecek. annem yazlığına gitmiş. tabii ablamla. yazık ablacığım her iki evi temizlemiş. ev küçükte olsa bir yaştan sonra insan yoruluyor. diğer ablamın doktor kontrolü varmış. kısmetse oda haftaya anacığımın yanında olacak. bu haberleri duydukça içim rahatladı. bana yakınlaştılar diye seviniyorum. müsait olduklarında beni çağıracaklarmış. en çokta buna sevindim.
işte benden havadisler bunlar.
esmerimi facede gördüm. bu ara buralara pek uğramaz oldu. kk ankara buluşması yapmışlar. resimlerini faceye koymuşlar.:KK53: keyfi yerinde anlayacağınız. ha bu arada esmerimin 19 mayısta evlilik yıldönümüymüş. :KK62:
keleşim(ank) hani resimleriniz. buluşmanız oldu mu.
böcüğüm hep davet ederler. hatta ısrar bile ederler. bir otobüs bileti alacak paranız yokmu demezler. birde oraya gidince hediye bile beklerler. ceplerine ellerini sokmaz herşeyi senden beklerler. lafa gelince çift maaşsınız, ne yapıyorsunuz bu parayı derler. birde eksiklerini sıralarlar. ben bunu kaynanamda çok yaşadım. sen onlara lüks ve sefa içindesin gibi görünür. ah be gülüm, bırak onları, eşinle hayatınızı yaşayın. en azından içinde bazı şeyler ukte kalmasın. gezin tozun.
duygum yine yok ortalarda. annesinden dönmedi galiba.
hepinizi öpüyorum.:KK16::KK54::KK70:

artık hep rahatsızlığımdan yazdığımın farkındayım.üç gündür samsunda hastaneleri geziyorum önce kemik hastanesine gittim orda, dr. kemilerim arasından iğne yaptı sonrada romateme gönderdi, ( romatolojo ) hastalıkları hastanesine.ordaki dr.da yine ilaç ve fizyo terapi önerdi en az bir yaptırmam lazımmış,ancak üçgün gidebildim.orda kalacağım yer olmadığı için git gel zor oldu üçgünde rahatladım bile çok iyi geldi ama gidiş geliş beni yordu,bakalım amasyadan halledebilecemmi,ekzersizde verdi son nefesime kadar bu hareketleri yapmam lazımmış yoksa kaburga kemiklerimde kaynaşıp nefes almakta güçlük cekermişim .moralim çoook bozuk çoookk kalca ve leğen kemiklerim kaynaşmaya başlamış bile.hastane başıma döndü zırıl zırıl ağladım oralarda.ben ne yapcam allahım ya yatalak olmayım nolur nolur.ölümcül de değil kahrolası hastalık,keşke ölümcül olsaydı ölür kurtulurdun ama süründüren bişey :KK43: :KK43: tedavisi yokmuş sadece ilerlemesi işte tedavilerle ekzersizlerle durdurulabilirmiş,offfffffffffffffffff
çok üzgünüm kolum kanadım kırıldı sanki...

sizler ne yaptınız.yeşilim başınız sağolsun canım ,allah rahmet eylesin

duygum iyi yapmışsın canım annene yardımcı ol tabii.nasıl sağlığı annenin oda rahatsızdı demii,çağın hastalığı şeker vardı heralde.inş. iyidir.

böçüm çiçaammm

leydim senide kocaman öpüyorum ,

yahu bune bee bahardan vazgectik yaz bari gelse.aaaa sinir bozucu hala soba yakıyoz hala kışlık elbiseler,kazaklar kabanlar.buneeeee,yeter soba yakmaktan gına geldim yazı istiyoruuummm..

İrnacımmm çokk çokkk geçmiş olsun canım benimm inşallah en kısa zamanda iyilerşirsin ya tedavinide sakın aksatma olurmuu rabbim şifanı verir :KK70: :KK19:

Ablacımmm merhaba nasılsınızz dün mine ablayla buluştuk kızı ve torunlarıda geldii maşallah bebek çok tatlı :nazar: :nazar: sinem gelemedi ama oğlunu okuldan alacak kimse olmamış o anda fırsat bulursam gelirim demişti ama gelemedi

günaydın güzeller güzelleri:KK69::KK69:

irnammm sen dipçik gıbı olcan tabı bunu önce sen ıstıycen tamam mı:KK48:

eşim 2010 yılından kalma ıznıne çıktı müdür aradı senı ızne cıkardım dedı tmm:KK37:eşimde hepsını bır kullanmak ıstıyordu hepsı bır olmasa dahı sımdılık erken dıye düşünüyorduk
ınsan bı sorar değil mi:KK57::KK57:şimdık eşim evde 2 hafta
bende işteyım :KK6:havalar harıka artık tşört gıyıyorum annemı aradım memlekette soğukmuş ama:KK37:köyü özledım annemı özledım ama sanırım bu yılda gıdemem gıbı gelıyor
herkes bı yerden çağırıyo ama kımse düşünmuyor paranız var mı dıye
o yüzden kımseye gtmıycem haksızlık olmasın zaten karadenıze gtmek ıstıyorum aslında ama vakıt geçırcem ınsnlar yok:KK68:gerekte yok
gezmekten önce başka hayallerım var:KK61:

ank ablam buluşma oldu resımlerınızı beklıyorum

Sinem gelemedi böcücümm 1 tane resim çektik onuda bilmiyorum artık eklenir mi

bu ara eve pek girmek istemiyorum. habire balkondayım. pc balkona taşınsa ne iyi olurdu. bu cumartesi oğluşum ankarada olacak. 2 gün teyzesinde kalacak. sonra uçağa atlayıp batman yollarına düşecek. o 4 ay bana çok uzun gelecek. annem yazlığına gitmiş. tabii ablamla. yazık ablacığım her iki evi temizlemiş. ev küçükte olsa bir yaştan sonra insan yoruluyor. diğer ablamın doktor kontrolü varmış. kısmetse oda haftaya anacığımın yanında olacak. bu haberleri duydukça içim rahatladı. bana yakınlaştılar diye seviniyorum. müsait olduklarında beni çağıracaklarmış. en çokta buna sevindim.
esmerimi facede gördüm. bu ara buralara pek uğramaz oldu. kk ankara buluşması yapmışlar. resimlerini faceye koymuşlar.:KK53: keyfi yerinde anlayacağınız. ha bu arada esmerimin 19 mayısta evlilik yıldönümüymüş. :KK62:
böcüğüm hep davet ederler. hatta ısrar bile ederler. bir otobüs bileti alacak paranız yokmu demezler. birde oraya gidince hediye bile beklerler. ceplerine ellerini sokmaz herşeyi senden beklerler. lafa gelince çift maaşsınız, ne yapıyorsunuz bu parayı derler. birde eksiklerini sıralarlar. ben bunu kaynanamda çok yaşadım. sen onlara lüks ve sefa içindesin gibi görünür. ah be gülüm, bırak onları, eşinle hayatınızı yaşayın. en azından içinde bazı şeyler ukte kalmasın. gezin tozun.

Betüll ablacım dün görüştük mine ablayla sinem gelemedi ama oğlanın okulu vardıya alacak kimse olmadığı için gelemedi maaleseff.

esmerım sinem oluyo demi yoksa metalıst mı sınemdı:KK37:özür dılerım ama isimlerı karıştırıyorum:KK14:

evt ablam sonuna kadar haklısın aynen dedıklerın doğru bende bunları bıldığım için gtmek ıstemıyorum annem babamı cok özluycem ama dayancam başka çare yok
şimdık ayrılcılıkta yapmak ıstemem o yüzden sorunda cıkmasın
özleyen gelsın derımkı onuda demem herhalde k valıdemden dolayı:KK60::KK60:

ank ablamm o resmı ben göremıycem mı:KK5:benım facem var du bakem ınş açabılırım
facenı bana verır msın ben senı ekleyım

böcüğüm mentalist sinem oluyor. :KK16: esmerim kırşehirde yaşıyor. o ancak ankara buluşmalarına katılıyor. son olarak anneler günü buluşmaları olmuştu.:KK66: artık aile gibi olmuşuz vallahi. kim nerede öğrenmişim.:KK60: biz izmirde yaşayanlar artık nedense buluşamaz olduk.:KK59:
böcüğüm sende haklısın canım. kaynanan gelince istekleri bitmiyordur.:KK52:benimki öyleydi zira. gelince tepeden tırnağa üstünü aldırırdı. birde konu komşusuna hediye almamızı söylerdi. mübarek sanki para fabrikası gibi görürdü bizi. o sıralar çok kızardım. birde evimde gördükleri bazı eşyaları istemesi yok mu beni çileden çıkarırdı. çoğuda hediye gelen eşyalardı. anne ben sana başka alayım bunlar hediye derdim. ona bile kulp takardı. öff ne yıllardı. hani ölünün arkasından laf edilmez, ama yaptıklarını düşündükçe hiç iyi dua edemiyorum.
böcüğüm facede bende seni ekleyeyim. eğer sen eklersen önce mesaj at ve nickini belirt. pek tanımadığımı almıyorum.
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.:KK16::KK54::KK70:

ablam ben senı ekledım ö msjla adımıda yazdım:KK69::KK69:ben pek olmasamda eşim daha sık kullanıyor demıştım
bugun eşime dıyımde senı sılmesın tanımadıklarını sılıo:KK1:
konuş ablam rahatlarsın dıycem ama boşver ya günah:KK60:naptı götürdü mü hedıyeeler yanında sankı:63:

kımsecıkler olmaz bugun herkeşler tatıl ben çalışıom:KK43:

böcüğüm ekledim seni. hemen resimlerinize baktım. ay ne hoşmuşsun. allah sahibine bağışlasın. :nazar: daha önce söz gibi resimlerini görmüştüm. tabii net değildi. şimdi daha iyi gördüm. çok mutlu oldum.
bugün eve hapis olduk. dışarıda şimşekler çakıyor, yağmur yağıyor. hava güzel ama dışarı çıkamıyoruz. iyikide çıkmamışız. yeni papilerim geldi. yürüme ayakkabısı sipariş vermiştim. eee kollestrol yüksek çıkınca mecburen yürüyeceğim. bende bari marka alayım dedim. :KK60: çocuklar markalara takıyorlar, var bunda bir hikmet dedim.:KK52: birde böyle deneyelim bakalım.:KK66: yakında sporcu olup çıkıyormuşum.:KK60::KK60::KK62:
böcüğüm boşver canım. tatilde herkez evine kapanmış oturup duruyor. böyle havada dışarı bile çıkamıyorlardır. en azından böyle teselli ol.

kızlar dün izmir beşik gibi sallandı. gece boyunca hiç uyuyamadım. sinirlerim hala çok bozuk. çokta uzun sürdü. bir ara bayılmamak için kendimi zor kontrol ettiydim. deprem bittiğinde dermanım kalmamış ve zıngır zıngır titriyordum. allah bu tür felaketlerden hepimizi korusun. merkez üssü kütahya-simavmış. inşallah ölen yoktur. gerçekten çok korkunçtu.
kendinize iyi bakın ve allaha emanet olun. öpüyorum sizleri.:KK16::KK54::KK70:

X