Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

gunaydin34.jpg

En Büyük TÜRKİYEulusal egemenlik çocuk bayramımız kutlu olsun. kızlar 29 sene önce ben bugün nişanlanmıştım. yıllar ne çabuk geçti.:KK59:

:KK61::KK61::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
teprikler leydimmmmmmmmmmmmm:KK71:

iyi akşamlarrrrrrrrrr canlarımmmmm
sağlıklı hafta sonu herkeseeeee
canlarım hepinizi çok çok öpt
----------------------------------
ya ne kadar güzel oldu :KK53:beyen:KK28: botunu çıkmışşşşşş:KK28: ayyyyy güzellllll olmuşşşş :KK68:

iyi pazarlar.

herkez iyimi,
benden bıktınız biliyorum ama dün akşam ayağımı fena burktum,sabah kalktım ooo hem şişmiş hem morarmış,üzerine basamıyorum,çok acıyor,bugünde pazar,mecbur yarına kadar duracam,hafilemesse dr. gitcem, :KK14: ilaçlarımında hiç faydası olmadı,bugun bir haftayı gecti bile ama hiiiiiççç değişen bişey yok,napsam bilmiyorum,bir hafta daha içem yine bişey değişmesse başka dr. gidecem artıkın,boşa işe yaramayan ilaç içmeyim bari..hangi bölüm beni anlar acaba

işerimde duruyo,yürüyemiyom,oturamıyom aaayyyy bunaldıııımm ,allahım nolur bana acil şifa ver,niyetim uzun yaşamak değil ama elden hareketten düşmeden olsun nolur nolurrr AMİİİNNNN

iyi pazarlar.

herkez iyimi,
benden bıktınız biliyorum ama dün akşam ayağımı fena burktum,sabah kalktım ooo hem şişmiş hem morarmış,üzerine basamıyorum,çok acıyor,bugünde pazar,mecbur yarına kadar duracam,hafilemesse dr. gitcem, :KK14: ilaçlarımında hiç faydası olmadı,bugun bir haftayı gecti bile ama hiiiiiççç değişen bişey yok,napsam bilmiyorum,bir hafta daha içem yine bişey değişmesse başka dr. gidecem artıkın,boşa işe yaramayan ilaç içmeyim bari..hangi bölüm beni anlar acaba

işerimde duruyo,yürüyemiyom,oturamıyom aaayyyy bunaldıııımm ,allahım nolur bana acil şifa ver,niyetim uzun yaşamak değil ama elden hareketten düşmeden olsun nolur nolurrr AMİİİNNNN

irnam en iyisi kafa kağıtlarımızı değiştirelim.:KK60: geçen hafta bende senin gibi ayağımı burkmuştum. jel sürdüm. sonra elastik bantla sardım. öylelikle geçti. birde o hafta badana temizliği yapıyordum. canım yana yana yaptım. ne zorlandım anlatamam.
insan kendine neyin iyi neyin yaramadığını anlıyor. en iyisimi başka dr. git. allahtan büyük şehirdeyim. seçme hakkım var. senin pek seçeneğin yok sanırım. yinede iyi araştır.
kızlar hepinizi çok çok öpüyorum.:KK16::KK54::KK70:

kurşun döktürelım en ıyısı nolıy sıze:nazar::nazar:acele edıyorsunuz dıkkat etmıyorsunuz değil mi:KK20::KK19:bıdaha olmasın
cok geçnmiş olsun örgücü teyzem:KK48:kendıne dıkkat et ve boşuna yararı olmayan ılaçları içip içini zehırleme
hemen başka dr a gıt:KK70:

yesılım leerenım nerdeler
esmerımmm betülüm burdalar:KK48:çok öptüm
bu akşam annemler köye dönuyor:KK59::KK59:belkı yolcu ederız dıycem ama cok zor cok uzaklar yetişmemız bıle zor
dün gıttım ama düğüne gıttık sonra pek vakıt ayıramadım
ctesıde kocemleydımm onada zaman ayırmam lazımdı
off şimdıden özledım annemı:KK59:

sevgili arkadaşlarım çok yoğunum bu aralar eşimin kontrolleri, yazlık, kışlık ev işleri derken gelemedim inanın sırf sizin için geliyorum. iyimisiniz, nasılsınız diye....
yazdıklarınızı okuyorum içim rahatlıyor çıkıyorum. İnşallah hep iyi olalım Allah dert verip derman aratmasın

irnam ağrılarla yaşamak insana kötü hissettiriyor zamanla alışıyoruz ağrılara. önlemini alsak da yer ediyor. en ufak bir şeyde tetikleniyor. sen ilaçlarını ihmal etme ama bol bol o yağlardan sür sar terlesin. biliyorsun dizime ameliyat dediler senin önerdiğin yağlarla şimdi çok iyiyim. bir de hergün KIKIRDAK hapı ve C vitamini içiyorum eczanelerde var. hatta iyi bir aktar bulursan onlar da da var.

ladym sen de beni güldürdün kemal sunalla. aynen hava kapadımı ağrılar tavan yapıyor. sen de al o kıkırdak hapından lütfen

günde 2-3 kez ufak tarçın kabuğu 2-3 karanfil kaynatıp bekletip içiyorum onunda faydasını gördüm inanın.

esmerim gelmiş kolay gelsin sana

böcüğüm, miniğim, çalışkan, hamaratım... kendine iyi bak ileride lazım olacak

hepinize selam, sevgi yolluyorum

Son düzenleme:
ablam h geldın:KK48:hemen gtme barı az kal bızmle:KK59:
bızımde yazlık kışlık işi varda bı yaz gelmedıkı kaldırak:KK60::KK60:gülüyom ama cnm sıkılıyo
artık kalın gıyınmek ıstemıyorum:84::84:sankı hergun aynı şeylerı gıyıyorum:KK30:

önce bi güleyim leydim ahh kafa kağıdını değiştirek demi,nerde satılır acep :KK9:

dün samsuna özel hastaneye gittim,bütün gün ordaydık görseniz beni topallaya topallaya,dr. hemen ayağıma baktı ama ben önceki drumun ilaçlarını tomagrafi sonuçlarını verdim,ayağımada baktı tabi,kötü incitmişim ama iç kanama oluşmuş

diğer dr.verdiği tüm ilaçları iptal etti bu dr. yeniden film ve kan tahlilleri sonucunda da 10 adet iğne sabah akşam, vitaminler,antibiotikler,yine kemik iltihapları ile ilgili beş çeşit ilaç daha verdi gönderdi oldumu iki poşet ilaç,kendimi gercrkten eczane soygunu yapıyormuşum gibi hissediyorum,ama bunlar sanki benim rahatsızlığımla ilgili gibi ilaçlar,

hele şunada güldüm diğer dr. bana ekzersiz öneririken bu dr.da yatak istirahati verdi. napayım ayol beennn çelişkiyte bakarmısınız gülen mii ağlanmı,
valla hepimiz allaha emanet,

yeşilim yağlardan sürüyorum tatlşım ama benimki kıkırdakla alakası yok,iltihap oluşmuş leğen kemikleri üzerinde ama yinede sevindim iltihaplı romatizma değilmişim yaa çok şükür,inşallah bu ilaçların faydası olurda kurur melun şey

abimizin neyi var gecenlerdeki tedavisi devammı ediyor,ayy inşallah oda sağlığına kavuşur.gecmiş olsun canım yaa

böçüm kurşunluk işim yok be fıstık,sakarlık başladı artıkın .ama nasıl olduğunu anlamadımkii ayağım ikiye katlandı sanki yaa,tendomlar bile kopmuş ayy.

yaa sağlığımızın kıymetini bilemedik.şimdi çarpana çalıyoz,

herkeze kolay gelsin kocemaaann öpüyoooommm hepinizi

yeşilim kocaman öpsem ağrıların geçer mi.:KK60: şaka bir yana, havalardan dolayı hepimizde bir yorgunluk var. eşinede geçmiş olsun. bu aralar asıl size nazar değdi sanki.:nazar:
böcüğüm canım senide kocaman öpüyorum bebeğim.:KK54: duygu artık bizi unuttu. tek sen vefalı çıktın canımın içi. allah sana sağlık ve güç versin.:KK16:
irnam bizler bu yaştan sonra canımızın kıymetini bilmeliyiz. gençlikte vücudumuzu çok hoyrat kullandık maalesef. kendime şimdi çok kızıyorum. hergün evi kırklardım. birde çalışma hayatında en iyi olma çabam vardı. ödül alınca ne oluyor sanki. bir plaket tutuşturuyorlar, bolca tebrik ediliyorsun, gerisi yok. o zamanlar bu ödülleri ne çok abartmışım. şimdi dolaplarda yer işgal edip duruyorlar. o hırs beni mide hastası, tansiyon hastası yaptı. hep şunu diyorum bu kadar çaba boşu boşunaymış. hani bir tabir vardır, salla başını al maaşını. ben bunları yapmadığım için kendime kızıyorum. çok yıpratmışım kendimi, çok.:KK50:
temizlik yaparken elime geçti. eski anılarım canlandı. branşım müzik olmadığı halde ben müzik öğretmenliği bile yapmıştım. sırf müzik bilgim var diye, bunu yap demişlerdi. konserler filan verdirmişlerdi. üflemeli çalgıları bilmediğim halde araştırıp, öğrenip, öğretmiştim. ben piyano ve mandolin biliyordum. bu sayede flütte çalmayı öğrenmiş oldum.:KK53: şimdi hiçbiri benim işime yaramıyor.:KK59: deliymişim ben.:KK52:
dün bütün kitaplarımı bir okula yolladım. ne kirli çıkıymışım.:KK60: üç büyük koli kitap ve 4 ansiklopedi setide gönderdim. o zamanlar pc yoktu. bu ansiklopediler yardımcımızdı. şimdiki öğretmenler çok rahatlar. planlarını bile pc den hazır alıyorlar. biz saatlerce ellerimizle yazardık. öff ne zordu.
neyse anılarımla yormayayım sizleri. esmerim tamir işiniz bitti mi.
çok uzun yazmışım. hepinizi öpüyorum.:KK70::KK16::KK54:

hayırlı cumalar

ırnamm bu dr un ılaçları ıyı gelırse kullan ablam
egzesız ve dınlenme:KK60:çok çelışkılı gercekten
kocaman öpüyorum ablam
kendıne cok ıyı bak dıkkatlı ol
gençliğinde süt içmedın mı yoksam:KK20:

betül ablam ne demek benım kk ablalarımsınız:KK48::KK48:sizlerı cok sevıyorumm
benım için değerlı ınsanlarsınız
ınş.bıgün tanışmakta nasıp olur
aaa öğretmenlıkte mı yaptın:KK53:süper cok yeteneklıymışsın ablam:nazar:maşallah
ama sana katıyorum
bı öncekı işyerımde kendımı parçalardım işim olmamasına rağmen her iş ederdım
düğünüme bıle gelmedıler:KK57::KK57::KK57:üstelık ben onların akrabalrının bıle yanında oldum
şimdık boşverdım
herşey karşılıklıymış
şuanlık işim süper ondan bu telaşım:KK69:sevmek herseyın başı demekmış

böcüğüm ben aslında fen bilgisi öğretmeniyim. zamanında bize tekrar okuma ve sınav hakkı tanımışlardı. bende fizik bölümünü seçmiştim. bitirince beni ortaokul fen bilgisi öğretmenliğinden alıp, lise fizik öğretmenliğine atadılar. 5 sene zor dayandım. tekrar ortaokul öğretmenliğine atandım. sırf çocuklarım için bunu istemiştim. onlara zaman ayırmam gerekiyordu. lise tam gündü ve çocuklarım ortada sefil oluyorlardı. bakacak bir yakınım bile yoktu. birgün kızım okuldan eve geldiğimde kapıyı açmadı. ben şoklara girdim. çünkü babası öğlen alıp eve getirip okuluna dönmek zorundaydı. yani zamana karşı yarışıyorduk. meğer çocuğum eve gelip uyumuş. boynundaki anahtarıda kapıya takınca, ben dışardan ne kadar zorlasamda kapı açılmıyordu. o gün yaşadığımı bir ben bilirim. 2 katlı bir evdi ve ben tırmanarak yukarı çıkıp camı kırıp eve girmiştim. eteğimde bir güzel yırtılmıştı.:KK60: içeri girdiğimde kızımı uyuyor bulduğumda hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. o gün karar verip tayinimi istemiştim. iki çocuk büyüttüm ama çok zor günler yaşadım. o zamanlar ev kadınlarını çok kıskanırdım. zor yıllardı.
bir müdür yardımcısının lafını hiç unutamam, ikide bir izin için kapıma gelmeyin. yada çocuk doğurmayın. ya çalışın, yada evinizde oturun çocuk bakın demişti. çocuk doğururken bana mı sordunuz demişti. ben izin istememiştim. sadece çocuğumun eve geldiği saatte eve gitmem için programımdaki bir saati düzeltmesini rica etmiştim. vay demez olaydım. o güne kadar hastaneye gitsemde hiç rapor yazdırmayan ben buna layık görüldüm diye çok ağlamıştım. ama pek çok bayanın bedduasını almıştı bu bay. yıllar sonra oğlu erkek güzeli olmuş ve odtü gibi okulu bitirememişti. sonra akıbeti ne oldu bilmiyorum. birden parladığı gibi sönmüştü.
ben bunun üzerine başka okula tayin istemiştim. iyikide istemişim. en son okulumdu. orada çok yorulmuştum, ama değmişti. işte müzik öğretmenliğimde bu okulda başlamıştı. müdürüm çok efendi ve saygıdeğer bir insandı. bir amir değil, bir abi, bir babaydı sanki. o birşey dedimi biz yoktan var ederdik. bizi çalışmamız için şevke getirirdi. her ay bizlere eğlence bile tertip ederdi. eşlerimiz bile o günü iple çekerlerdi. orada sanki bir aile gibiydik. o son 6 yılımı hiç unutamıyorum. emekli olduğum gün çok üzülmüşlerdi. hala onlardan kopamıyorum. çoğumuz emekli olduk. müdürümüz çok acı ama vefat etti. :KK43: bana çoğu plaketlerimi o vermişti. seninle gurur duyuyorum kızım demişti. en verimli zamanında aramızdan ayrılman beni çok üzüyor demişti. benim babam yoktu ve ben onu babam yerine koymuştum. emekli olduktan sonrada beni sık sık arayıp hal hatır sorardı. :KK59: bir tek bana karşı değil, hepimize aynı şekilde yaklaşırdı. hatta stajer bir öğretmenimizi ev bulana kadar evinde bakmıştı. o kızcağızın o minnet ağlayışı içime oturmuştu. böyle insanlar maalesef çok nadir bulunuyor. vede az yaşıyorlar.:KK58::2:
25 yıl çalıştım. pek çok hikayem var. acısıyla tatlısıyla. o yıllar çok yıprattı beni. şimdi evde oturmak zor geliyor. bir açıdan isyan ediyorum galiba. bu badana temizliği benim sinirlerimi iyice yıprattı. eh nede olsa eski anılarla yüzleştirdi.:KK5:

Evet bugün doğum gününm yıllar hızlı geçip gidiyor iyi kötü izler bırakarak...sağol laydm sağol...inşallah her sene kutlaşırız.

hepinizi tek tek okuyorum. o kadar çok hikaye var ki hayatlarımızda seviyorum sormadan sizinkileri öğrenmeyi. lady ve hepiniz "uzun yazdım sıkılmayın" demeyin. ben çok haz alıyorum

abiniz dikkat ederse iyi sık sık kontrolleri var. ben yazlıkları işleri bitirdim ince işler var oyalanıyorum işte. tüm fazlaları ben de attım, verdim...amma abiniz hiç bir şeyini vermiyor. Allahtan odalarımız ayrıldı ameliyattan sonra RAHAT UYUSUN, YATSIN DİYE:):) müzik çalışmaları, provaları ıvırı zıvırı hep o odada. elletmiyor, sokmuyor beni "aman bir şeyimi atarsın" diye tutturuyor. bende o varken temizleyip çıkıyorum başımı bekliyor ..bilmezsiniz benim adım " atıcı" ya çıktı. anılarım hariç hiç eski tutmam. onun için ödü kopuyor başımı bekliyor. atacağım torbaları tek tek kontrol eder...hahahaha pinti de değildir ama atmayı, vermeyi sevmez...ben de gizli atar, verir oldum.

irnam sen şimdi son gittiğin doktorunu dinle ay içim bir tuhaf oldu canım kendine dikkat et bak lady ne dedi kimse kimseye bir şey bağışlamıyor...huylarımızı değiştirelim

elim bu gün iyi rahat yazdım hepinizi kocaman öptüm

X