Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

gunaydin108.jpg

canlarım oğluşum şu anda kastamonuda. akşama acemi birliğine teslim olacakmış. ah yokluğu içime şimdiden oturdu. oğluşum benim çok düşünceli ve incedir. ben kızdan ziyade ona fazla düşkünüm galiba.:KK60: gider ayak badanamıda yaptı yavrum. temiz temiz otur dedi. temizliğimede biraz olsun yardım bile etti. sen fazla yorulma dedi.:KK59: daha 10 gün önce ben mutfağımı tamamen temizlemiştim. badana olunca tabii battı. tavanını kazıdı. hafif kabarmalar olmuş. şimdi ben yavaş yavaş temizlemeye çalışıyorum. tabii kızımda yardımcı oluyor. en azından camlarımı sildi. kardeşine badanada yardımcı oldu. onunda hakkını yemeyeyim.
kedilerimiz bu ara çok huzursuz oldular. ev düzene girdikçe sakinleşiyorlar. onlarda evdeki telaştan endişelendiler galiba.:KK60: benim peşimden ayrılmıyorlar. ben neredeyim hemen oraya akın ediyorlar. iş yaparken habire etrafımdalar. onlarla cilveleşe cilveleşe iş yapıyorum artık. çok meraklılar çok.:KK62:
hepinizi çok çok öpüyorum.:KK16::KK54:

anam ben sıze uğramamışım:KK67:bayadır
özledımde geldım
siz neden yoksunuz:KK19::KK19:off bı yakalayamadım sızı

irnam ben ıyyım ablam sabah iş akşam aş:KK42:bılındık şeyler sımdılık
yaz gelsınde gezerım bol bol annemın değimi ıle sürterm:KK60::KK60:

betül ablam Allah kavustrsun
kolay gelsın badana bıtmış bılem
hemen kurudu mu havalar serın yaa
benım ev olsa boyatrdım ama aman sımdılık banane
zaten ben gırerken yapılmış temız
yoksa renkler kötu hıc sevmım:KK59:

Hoş buldukkk irnacımmmm aşkolsun yani olurmu hiç öleşeyyyy nasıl unuturum ya sen nasılsın epeydir görüşemedik seninlede ne var ne yok ..
Fizik tedaviye mi gideceksin çok geçmiş olsun canım ya bu randevu almakda zor bide hastanelerde çok kalabalık artıkkk alırsın inşallah en kısa zamanda :KK16: :KK16:

şaka şaka az takılayım dedim :))sağolasın canım,yaa işte yaşlandık yavaştan tekleme yapıyoz artık.

ahh ahh bir ilaç aldımkii sormayın gitsin,sanırsınız eczane soymuşum,bir torba,ekmek poşetiyle ayy,sinirlerim allak bullak oldu,kendimi dahada hasta hissettim bir an. her bir ilaçtan dörder beşer kutu,geldim eve ağlar ağlar bi oldum ben nasıl iççem bu kadar ilaçı diye,annem bile içmiyo bu kadar ilaç,günlük sekiz doj,zehirlenirsem bilinki bundan olur :KK43:(

birde bir ömür boyu kullanacakmışım :KK43:(( hemide kortizonlu ilaçlarr.ay ayy ayyy napcam beenn.

ya bölee

leydim allah kavuştursun canım.kastomunu bize yakın sayılır.hem bak dağıtımıda yine kastomonu birliklerine yaparlar,kısa dönem genelde aynı şehre dağıtıyorlar..

hepinizi öpüyorum hanımlar iyi bakın bol bol calsiyuumlu günlerrr :))

irnamm çiçammmmmm nıye bana bişi yazmdan gıttın:63::63:kstüm iştee
çok çok gecmıs olsun nen varkı o kadar ılaç kullancann:KK53:eczane açsaydın barı
ayy Allahımın şifa versın cnm ablam
herkese ınş

bugün anama gtcem kocemle
işe gelıp alcekk haftaya annemler köye gıdıyo:KK59:kaç ay göremıycem kımbılır
yazın gtmek ıstycem gıdemıycem bılıyom oraya gtsem k valıdeye gtmesem olmaz
bı dolu masraf zaten etımız budumuz nekı:KK59:bı uçak bıletı alsak 500 600 tl:KK53:yok ya kalsın aman ne edım azcık özlerım ama annem babam bana mamalar yapcekk kışın yıycez:KK69::KK69:

onun dışında dün tıffany den beğendığım montu aldı kocem
ılla gördüğümü alcem :86:ne pis bı huy
ama cok beğendım 60 tl duyunca azcık şöle olsamda:KK53:eşim aldı sağolsun
bıde tşörtler vardı harıka ama tanesı 25 tl almadım eşim denedı beğenmedım dıyınce benım alasım kalmadı
aslında beğendıde sırf karısı önce gelıo dıye hep bana para harcıo:KK69:cnm kocemm
bende ona hedıye alcem tabısı bırıktrmış olduğum paralarımla:KK69:kıyamam ona benn

çok öpüyommm sızlerıı:KK48::KK48:

oy çiçaaammm,küsme nolarr.yaşlandım işte,bide üstüne çamaşır makinam bozuldu,son msj yazarken çalışıyordu,kokuyla zıpladım bide bakarımkii tepesinden dumanlar cıkıyo.kartı yanmış,125 ytl sıkışmış düğme yerine,çokta alışıktım ben makinama,yenisini alalım dediler büyük başlar,ama baktım hiç proğramları güzel değil,,birazda alışkanlıklardan zor vazgeciyorum,sevemedim yeni makinaları.bakalım nolcek,oğlanda hergün çamaşır değişiyor,birikti bile şimdiden

kıs ne hoş koçişin var böçüm ölee,aman nazar değmesin,bizde eline vurmayınca düşmüyo yani
demeden alan koça hıımmm alaaaaaa alaaaa :KK66:)

annenlere allah sağlık versin kızceğizim,olsun gönülden ırak olmasında,yine gidersin,

asker anası,yeşilim,lereenim,esmerim hepicinizi öpüyom kokulu kokulu ,
duygu nerelerde acep,kariyermi yapıyo çocukmu yoksa :))

neysem ablalara küsülmez bende küsmeyım kuralı bozmayım barı:KK1:
oo ablam cok geçmiş olsun
makınanın derdı bellı para sıkışmış desene:KK1:uyanık mak.
şimdılıler cok sağlam değil bennce eskıyle devam et
hemde cok pahalılar:KK37:sankı herkes mılyarlar kazanıy

benım kocem ne ıstersem alır asla hayır bu ayda almasak demez cnm kocem

h sonu annemdeydım annem babamdan para ıstedı(bu arada annemın parası var aslında:KK23:)
babam çıkardı küçük rakamlar verıo annem bu ne ya dedı
babam barı cüzdanı alsaydın dıo:KK60::KK60:çok komıktı yaa

ben h sonu hep gezdım lale şenlığı yaptık resmen
eyüp sultan sultan ahmet emırgan çamlıca tepesı derken akşamda halama uğradık:KK55:durmadan gezdım
ev işlerı duruyoo tabe aman dursun onlarda benım nazar boncuğum olsun:KK1:

selamlar kızlar

lady Allah kavuştursun İnşallah...evinde temizce güle güle oturun ellerinize sağlık

böcüğüm gez toz canım yarasın valla

irfanım geldimi üstüste gelir yenisini al biraz masraflı ama yenisi iyidir. ilaçlara gelince bence fazla içme içimden iyi gelenleri seç. kortizonlarla sakız tuz yeme bak sakın aşırı aşırı aşırı kilo yapar. sen bana doğal yağlar önermiştim iyi geldi öyle yapsan da o ilaçlara yüklenmesen.

facede kk için bizim guruba sayfa açılldı haberiniz olsun. yine uğrarım ...yazlık kışlıklarla uğraşıyorum. öpüldünüz

kızlar bu ara pek uğrayamıyorum. zira evin ince işlerini yapıyorum. yaptım mı tam olsun bari.:KK60: fakat en çokta bu oyalıyor insanı. haftasonuda kızım kapıları boyayacak. yani iş daha bitmedi henüz. ama mutfağım ve salonum tamam.
böcüğüm boya çabuk kurudu. o sıra hava izmirde iyi idi. iyiki o sıra yapmışız. şimdi olsa kurumazdı. bu ara internet kurumumuzu değiştirdik. habire sorunlar yaşıyorduk. bakalım bu internet kurumu nasıl. şimdilik hızı yönünden rahatız. zamanla anlaşılacak.
irnam ilaçlar yönünden aramıza hoşgeldin. bende avuç dolusu ilaçla yaşıyorum. kollestrol, tansiyon mutlaka almam gereken ilaçlar. birde eksraları eklenince bir bakıyorum ki dünya ilaç almışım. belli bir yaştan sonra bunlar bize gerekiyormuş. gençlikte ilaç deyince kaçardım. şimdi şifa diye koşarak alıyorum.:KK60:
hani kemal sunalın yağmurun yağacağını hissedip iddiaya girdiği film geldi aklıma. bir gün önceden benimde ağrılarım başlayınca, yarın yağmur yağacak diyorum.:KK60: vallahide yağıyor.:KK52:zamanında güldüğümüz şeyler başımıza geliyormuş.:KK59:
neyse hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın.:KK16::KK54::KK70:

merhaba demeye geldimmmmmm
hepinize sağlık para mutluluk huzur dilyorummmmmm
fırsat buldukca gelecem çok iş var evde tamir işleriiiii ayyy işçiler beni öldürecekkkkk:KK43:
neyse keyfinizi bozmayım allah dert vermesin iş versin demi dostlarım öptüm hepiniziiiiiiii:):KK54::KK54::KK54:

selam herkeze

yeşilim ilaçlar hep romatiot artritle ilgili sadece ağrı kesici var yine enlamatuar anti romatizmal onu içmiyorum,diğerlerini içmek zorundayım ,içerden olduğu için ,dışardan ne yapsam fayda vermiyor,denemdimmi ahh ahh kaç aydır ne yağlar sürdüm ama nafile,bakalım üç beş ay iççem gecerse bırakırım zaten,hiç sevmiyorum ilaç içmeyi,sanıyorum zehirlencem.:KK16:

minecim aradı sağolsun.bana kortizondan arınmak için muz yememi önerdi,.
sizlerlede paylaşayım.ibrahim saraçoğluda diyorki,muzu dalından ham topluyolarmış,içersinde hiç bir etken maddesi olmadan bizlere ancak altı ayda ulaşıyormuş,ve bu esnada sarartıyorlarmış,yani anlıcamız,biz muz değil posa yiyormuşuz.nerde öyle güneyin hemencik oluveren muzları minik minik,kokulu,lezzetli muzu nerdeee,olsada yesek keşke,kortizondanda arınsak.ama yinede çok sağol canım arkadaşım beni düşünmüş hemen aradı,ne muradı varsa versin ,kocaman öpüyorum burdan :KK16:

makinamı tamir ettirdim.hep dediler eskilerin yerini tutmuyor şimdikiler,bende eskiye devam dedim,inş. bozulmas yine.

leydim hadi kolay gelsin sanda güle güle otur.ben de istiyorum dipten ama sobalar kalkmadan yapmam,yine batar çünkü.:KK16:

benim romatizma iltihaplı olduğu için,yağmuru hissedemiyorum,ya üstelik leğen kemiklerinde oluşmuş,eklemlerimde şimdilik yok çok şükür,kilo alcam diye sürekli yürüyor,eve gelincede hareket yapıyorum,eğer yapmassam eklem tutulması yaşayabilirmişim.aslında yürüyüş bandım olsa ne iyi olar yaa :)) hergün de çıkılmıyo buralarda yürümeye ayy..

esmerim sanda kolay gele ,evde tamir içindeykende zor olur demi :KK16:

böçüüm sen ne ettin bakem.işleri kolayladınmı,hani çok gezdin yaa.aman çiçaamm neki iki can akşamdaaann akşamaaa ,hem herşey yeni,temiz orda iş görmeye ne,kıss bırak nazar boncuğun olsun

yeme yıkama, :KK66:) yapıver :KK16:

günaydınlar:KK69::KK69:ablalarımmm

betül ablam kolay gelsın ohh mis gibi evınde oturursun:KK12::KK12:Allah şifa versın ama sanrım gençliğimizin kıymetını bılmıyoruz ılerdede ılaçlara muhtaç yaşıyoruz:KK59:

irnam çiçamm işlerı kolayladım sayılır
hergün bi iş edıom
eşim takım elbıse gıydığınden işyerınde ütüm cok oluo
hergün çamaşırım olur kuruyanları hemen ütülerım
biriktrmem
bıgün yemeğim varsa ütü edıom ütüm yoksa yemek ev topla :KK6:aman sağlık olsunda her iş bıter elbet
benım kendı evım değil badana neyım yok zaten geçen yıl bız gırerken yapılmıştı
pislenmedıde gerek yok:63:

esmerım h geldın aradada olsa uğra mutlaka:KK48:

leerenım nerde
yeşilim ablamm nerde:KK31:

gunaydin34.jpg

En Büyük TÜRKİYEulusal egemenlik çocuk bayramımız kutlu olsun. kızlar 29 sene önce ben bugün nişanlanmıştım. yıllar ne çabuk geçti.:KK59:

X