selam herkeze
yeşilim ilaçlar hep romatiot artritle ilgili sadece ağrı kesici var yine enlamatuar anti romatizmal onu içmiyorum,diğerlerini içmek zorundayım ,içerden olduğu için ,dışardan ne yapsam fayda vermiyor,denemdimmi ahh ahh kaç aydır ne yağlar sürdüm ama nafile,bakalım üç beş ay iççem gecerse bırakırım zaten,hiç sevmiyorum ilaç içmeyi,sanıyorum zehirlencem.
minecim aradı sağolsun.bana kortizondan arınmak için muz yememi önerdi,.
sizlerlede paylaşayım.ibrahim saraçoğluda diyorki,muzu dalından ham topluyolarmış,içersinde hiç bir etken maddesi olmadan bizlere ancak altı ayda ulaşıyormuş,ve bu esnada sarartıyorlarmış,yani anlıcamız,biz muz değil posa yiyormuşuz.nerde öyle güneyin hemencik oluveren muzları minik minik,kokulu,lezzetli muzu nerdeee,olsada yesek keşke,kortizondanda arınsak.ama yinede çok sağol canım arkadaşım beni düşünmüş hemen aradı,ne muradı varsa versin ,kocaman öpüyorum burdan
makinamı tamir ettirdim.hep dediler eskilerin yerini tutmuyor şimdikiler,bende eskiye devam dedim,inş. bozulmas yine.
leydim hadi kolay gelsin sanda güle güle otur.ben de istiyorum dipten ama sobalar kalkmadan yapmam,yine batar çünkü.
benim romatizma iltihaplı olduğu için,yağmuru hissedemiyorum,ya üstelik leğen kemiklerinde oluşmuş,eklemlerimde şimdilik yok çok şükür,kilo alcam diye sürekli yürüyor,eve gelincede hareket yapıyorum,eğer yapmassam eklem tutulması yaşayabilirmişim.aslında yürüyüş bandım olsa ne iyi olar yaa :)) hergün de çıkılmıyo buralarda yürümeye ayy..
esmerim sanda kolay gele ,evde tamir içindeykende zor olur demi
böçüüm sen ne ettin bakem.işleri kolayladınmı,hani çok gezdin yaa.aman çiçaamm neki iki can akşamdaaann akşamaaa ,hem herşey yeni,temiz orda iş görmeye ne,kıss bırak nazar boncuğun olsun
yeme yıkama,
) yapıver