canlarım merhaba. bu ara keyfim yine kaçtı. eşim uzun zamandır rahatsızdı. sol kolum deyip duruyordu. sonunda ikna edip doktora götürdük. sonuç boyun fıtığı çıktı. acil ameliyat deniliyor. fakat eşim yanaşmıyor.
neyse bu sıkıntılar içinde, market yapalım dedik. dönüşte ayağı kayıp düştü. görünürde birşeyi yoktu. ertesi günü el parmağının şiştiğini ve bükemediğini söyledi. bir baktım kırık. ay ben bu adamı doktora götürüp parmağını düzelttiremiyorum. ne yapacağımı şaşırdım vallahi. doktor ve hastaneden bu kadar korkan bir insan görülmemiştir.
irnam elektrik konuşunda bende çok hassasım. bu yüzden çok dikkatli davranırım. kapıcıya sorunca düğüm çözümlendi. apartmanda herkesin arızası olmuş. galiba genel bir bakım yaptırmak için mürecaat etmişler. çevremize birçok bina yapıldı. hepsi klimalı. trafo yeterli gelmiyor galiba. artık bu işi ilgili kurum çözmek zorunda.
böcüğüm canım senin adına çok sevindim. hayırlı olsun.
sinemcim bizde internetten çok sıkıntılıyız. dünya para döküyoruz. bizde 3 bağlantı oluyor üstelik. sınırsız ve hızlı olanı bile sorunlar çıkarıyor. özellikle limit aşımı oluyormuş gibi fatura yüksek gelir oldu. bunu anlayamadım gitti. bazen kapattırayım diye düşünür oluyorum. tek olsam inan yapacağım.
neyse hepinizi öpüyorum. görüşmek dileğiyle.