Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

harıka ve karlı bı ist sabahndan günaydınnnnnn:KK69:en sevdığim mevsımm kış yahu

bu arada cok uzun yazmışsınız bı ara okycam kahvaltımı edımde

ohh be okudum geçmişi:KK1:

betül ablam öncelıkle başın sağolsun cok acı bı olayy evlat acısı kardeş acısı ayrı Rabbım mekanını cennet etsın
sanada cok gecmıs olsun

ırnamm senınde bekleyısler acılar ve sevıncler ıcınde gecmış
keske bıraz daha kalabılseydın
kızına cok cok gecmıs olsun okurken benım cnm acıdı nasıl dayandı :KK59:

yesılım ablam gecmıs olsun

gunaydin79.gif

sağolun canlarım benim.dilerim kimseler yaşamaz gerginlikler.herkeze sağlık afiyet diliyorum,
bu gece uyku arasında bir uyandım deli gibi zeynebi arıyorum,yaa bir an şuurum gitti.
sandım kendimi kızımın evindeyim.epey sonra kendime geldiğimde evimde olduğumu anladım.ama hala şaşkınım,gercek gibiydi.bulamama korkusunuda uykuda yaşadım iyimi töbe töbee deliriyormmu nee

defne joy,ölmüş ben çok severdim o,kızı yaa hala inanamıyorum,ne cıvıl cıvıl hayat doluydu.yazık pek gencti,yakınlarının başı sağolsun,allah rahmet eylesin.

sağolun canlarım benim.dilerim kimseler yaşamaz gerginlikler.herkeze sağlık afiyet diliyorum,
bu gece uyku arasında bir uyandım deli gibi zeynebi arıyorum,yaa bir an şuurum gitti.
sandım kendimi kızımın evindeyim.epey sonra kendime geldiğimde evimde olduğumu anladım.ama hala şaşkınım,gercek gibiydi.bulamama korkusunuda uykuda yaşadım iyimi töbe töbee deliriyormmu nee

defne joy,ölmüş ben çok severdim o,kızı yaa hala inanamıyorum,ne cıvıl cıvıl hayat doluydu.yazık pek gencti,yakınlarının başı sağolsun,allah rahmet eylesin.

ınanılmaz üzüldüm bende
ınanamıyorum hala
:KK59:

Canlarım hepinizi sevgiyle kucaklıyor ve öpüyorum.

İrnam neler yaşamışsın kıyamam ya. Çok geçmiş olsun, neyseki çaresiz rahatsızlıklar değil bunlar. Keşke biraz daha kalabilseymişsin kızın için iyi olurmuş ama. Erkeklerde ayrı bir çocuk oluyorlar hanımlarının yokluğunda :)

Defneye bende çok üzüldüm hatta şok oldum. Hayat çok kısa dün var bugün yokuz.

Böcüğüm, Yeşilim, Ladym....

günleriniz aydın olsun kızlar

hepimiz iyiyiz şekerlerim sizler nahılsınyız?:)

izmirden misafirlerim var giremedim sizi merak etiim bi uzattım kafamı buralara

defne joya bende üzüldüm vay gidene. annesini düşünemiyorum bile.

yine uğrarım öpüldünüz

slm ablammm h geldın ve aynı zamanda güle güle
sana mısafrlerınle kolay gelsın:KK48:

leerenım harıka bı paylaşım:KK48:

böcüşüm her geyik topiğinden sen çıkıyon ne iş :KK48: neden abone olduğumuz konular siliniyor zaman zaman anlayamadım iyi ki silinmiş bir topic de ana sayfadan güzel topicler buldum. :KK16:

dün oğluşumun arkadaşı evleniyormuş. aslında tarihi biliyorduk. nedense bir telaş yaptık sormayın. cuma günü altın almaya çıktık. sonra oğluşumun takımını ayarladık. çantasını hazırladık. çünkü düğün balıkesirdeydi. cumartesi sabahı onu yolculadım. telaş içinde bir koşturmadaydım.
bu ara elektriklerimize birşeyler oldu. habire sigorta atıp duruyor. tesisatçı çağırdık. kutu komple değişti. ama hala sigorta atıp duruyor. klimayı çalıştıramıyorum. bu yüzden ev buz gibi. battaniyelere sarınıp elektrik ocağıyla ısınmaya çabalıyoruz. pc.yi bile açsam sigorta atıyor. şaştım kaldım resmen. aslında evi değiştirsem çok iyi olacakta, bu şartlarda yerimizden kıpırdayamıyoruz.
defnenin ölümüne bizde çok üzüldük. sonra yazılan yorumlarda bizim içimizi acıttı. bizim örf ve adetlerimizde ölünün ardından konuşulmaz. çok ayıp etmişler.
kızlar hepinizi çok çok öpüyorum.:KK16::KK54::KK70:

hepinize selamlar

ladym evet canım epeydir taşınmak istiyorsun İnşallah gönlüne göre bir eve çıkarsınız inan senin kadar istedim taşınmanı

defne joy fosterin ölümü hepimizi etkiledi, soysuz bir kaç yazarın yorumlarını görünce şaştık kaldık.
olay iki kişi ile Allah arasında neler döndüğünü bilmiyoruz. üstelik çocuk Ahmet Altanın oğlu. gazeteci olunca olay öyle bir ört bas edilecek ki...vay gidene vay... Allah rahmet etsin. ben annesi için çok üzüldüm. neyse umarım arkadan konuşmalar bundan böyle iyi olur.

fıstık mmı fıstık ablalarım:KK69::KK69:kusra bakman cok yoğunum gelemıyorum
ofısım değişıyo patronla aynı odada olcemm:KK69:bı cesıt terfı:KK52:ettım
şımdı mobılyalarım geldı cıkmam gerekecek:84:
sizlerı cok özledımmm

betül ablam ne olabılırkı başka:KK37:başka bı tesısatcı cağırsanız
bu soğuklarda durulmazda

defne olayına gelınce en cok sınırımı bozan yazarın adını bıle anmak ıstemıyorum:KK47:pempe mor kazağı atar hep sırtına sonrada atar ortalığa bıseyler
garıp olan kendısı torunu yasındakı kzılarla basında aşk dedıkodularına karıştı
nedır bu örf adet deıl mı:KK57:cok gergınım
ben cok ama cok üzüldüm
herseyden önce dayısının bırakın ayaklarını öpeyım demesı yüreğimi parçaladı:KK59:annesının halı içler acısı
Rabbım kımseye evlat acısı yaşatmasın hıc bı acıya benzemezmış:KK59::KK59:
herseyden önce gencecık anne olan defnemın günahları af olsun ınş mekanı cennet olsun ınş

şunu unutmayalımkı defnenın defterı kapandı ama bızımkıler hala acık

kızlar, vakit buldukça geliyorum. misafirlerimiz yarın İzmirime dönüyorlar :KK43:yine uğrarım
böcüğüm o kart zampara yazar kendi tekeliğine bakmadan yorum yazmış hepimiz kızgınız canım

X