Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

selamlar, minecim öyle valla çocuklar için tüm uğraşlarımız. işte arada canlarımızı sıksalar da çekiştirip duruyoruz:)böcük falan nerdeler aaa merak ediyoruz ama

selamlar, minecim öyle valla çocuklar için tüm uğraşlarımız. işte arada canlarımızı sıksalar da çekiştirip duruyoruz:)böcük falan nerdeler aaa merak ediyoruz ama

cok yoğunum ablam:KK5:nasılsınzı
off basımda bırısı var bı gtmıyokı yazam:KK57:

leereım harıka paylaşımdan dolayı tşk edıyorum ablam benım k kartım yok ama esımın cok
ınş en kısa sürede hepsınden kurtulcaz:KK6:

betül ablam lutfen üzülme ınş en kısa zamanda hayrlı bı iş bulur oğlun

bugün yemeğim var fakat yarına yok
sabah margarın cıkardım kurabıye yapcem geçen denemem hüsranla sonuclandıda:KK60:ama vazgecmek yok
tadı güzel şeklı kayık oldu
bıde köfte yapcem koceme cok sefıo şişko:KK69:cok zor oluyo ama onun ıcın değer
yemek ne yapsam onuda bılmıyorum
keske dışarda yesek ama parada suyunu cekıy :82:aman can sağolsun uydururuk bısıler

çamasrlarım 3 gündur kurumadı sınırlendım
ütü bekler barı h sonuna btsın dıom anneme gtcemde:78::KK69:cok öptum sızı
lutfen sızde cok uğrayın artık

yesılım ablam eşinin nesı varmış cok gecmıs olsun ınş önemlı bısey deıldır:KK48:

günaydın şekerler

böcüğüm ellerine sağlık iyi bakıyorsun kocişine Maşallah...eşimin rutin tahlilleri ...o arada zona geçirdi, haşimatosu varmış. kızımda da çıktı ömür boyu hapı var dikkat edecekler babadan almış.
sizleri sıkmamak için yazmıyorum. hayat çok sıkıcı oldu bir de ben iç karartmayayım
herşey gönlümüzce hayırlısı olsun çok öptüm

günaydın şekerler

böcüğüm ellerine sağlık iyi bakıyorsun kocişine Maşallah...eşimin rutin tahlilleri ...o arada zona geçirdi, haşimatosu varmış. kızımda da çıktı ömür boyu hapı var dikkat edecekler babadan almış.
sizleri sıkmamak için yazmıyorum. hayat çok sıkıcı oldu bir de ben iç karartmayayım
herşey gönlümüzce hayırlısı olsun çok öptüm

:KK69:cnm ablam
valla tosun paşa oldu cıktı 15 kılo neyım aldı
bıkaç ay sonra beraber spora yazılcez olmuo böle:KK53:hee tabı yemesındende asla kesmez beyımız:KK69:

hastalık ısımlerınden anlamam ablam ama cok cok gecmıs olsun kocişin ve meleğine:KK48:
hem ne demek içkarartmak anlatmalısın yazmalsınkı bılelım değil mı:KK19:

bu arada bende daha yenı gırdım kk yaa yoğunumda:KK6:akşamda maçtan cokkeyıf aldımm:66
:

selaaaaaaaammmm
ben geldim.dün gece indim.yazacak çok şeyim var.stres ,gerginlik,belirsizlik,ağrı ,sancı acı,sevinc,neşe hepsi vardı şu son bir ayda.ama evde hala çok işim var.sadece geldiğimi söylemek için uğradım.kızım neti iptal ettirdikleri için orda giremedim arkadaşlar.
hepinizi çok özledim çoookkk.oğlanda evdeydi babalı oğullu evi kirletmemişler amaaaa ne hikmetse herşey heryerde,,
kızımın çok selamı var herkeze.hepinizi şimdilik kocemaaaaann öpüyoooooommmm

nihayet böcüğüm gelmiş. özledim yaramazı.
canım yemek hepimiz için sorun. sen bir kişiye yapıyorsun.
ben yemek seçen 3 kişiye ortak yiyecekleri şeyleri araştırıyorum.
bu daha zor inan. özellikle ortayı bulmak.
15 kilo fazla gerçekten. diyet yemekleri dene bence. az yağlı ve sebze ağırlıklı.
yeşilim inan hepimiz bazı sorunlar yaşıyoruz. özellikle geçim.
çoğunu sineye çekiyoruz. en azından paylaşarak rahatlamalıyız.
kızına ve eşine geçmiş olsun.
lereenim haklısın canım. ölene kadar yavrularımıza kol kanat gereceğiz.
irnacım hoş geldin. yokluğun belli oluyordu. havadisleri çok merak ettim.
işleri bitirde anlat bakalım.
hepinizi öpüyorum.:KK54::KK16::KK70::KK69:

iyigeceler19.gif

slm:KK3:

irnam çiçammm gelmş:KK76:h geldın çiçamm
şimdık senınçok işin vardır ama gelınce herseyı bıze anlatmanı beklıyoruz:KK48:

betül ablam
nıhayt geldım ama ınan işyerınde cok yoğun oluyorum Allahtan mutluyum işyerımdede sorun olmuyo
daha sık gelmeye calıscam
senın işin gercekten cok zor ablam:26:bana püüüü:KK67::KK60:lafını etmem bıle ayıp olmuş
sebze yemekkı pek:KK57:pırasa var yemez
secıo maalesef
ama spora göndercem:KK20:

hoş geldin irnam. torununu gördük genç kız olmuş maşallah sen işlerini bitir gel canım

haşimato bir tür tiroit hastalığı çalışmıyor ve dikkat edilmezse çok kilo yapıyor. kızım ucundan yakalamış. eşim de öyle

böcüğüm bol bol yürüyün eşin başka türlü kilo veremez.

ah ladym herşeyin başı para para olmazsa hiç bir iş görülmüyor. hep diyorum ki " parası olan locada oturur" böyle gelmiş böyle gider...türkiyede güvence yok...ya miras kalacak, ya şans oyunları, ya haram yenecek mazallah. haram yiyemeyen yarı sürünecek, yarı tökezleyerek yürüyecek...

ben saçlarımı boyamaktan vaz geçtim. kese kese beyazlarımı meydana çıkarıyorum, hoş olacak. kısa ve kırçıllı:) bıktım boyamaktan saçlarda dinlensiz biraz, sevmezsem düşünürüm ama 4 aydır böyle dolaşoyorum kararlıyım.
hepinize iyi hafta sonları diliyorum.

yeşilim iç guatır bende de var. genç kızken üzüntüden olmuştu. doktorlar böyle yorumlamıştı.
(17 yaşındaki erkek kardeşim kucağımda can vermişti. otopside pankreas kanseri dedilerdi.
sapasağlamdı, bir anda oldu olan.bu olay beni derinden sarsmıştı.)
sık sık bayılıyordum. aşırı sinirli olmuştum. durumumu anneciğim farketmişti. hemen tedavi ettirmişti.
yıllar sonra merak edip baktırdım. modüm küçük dediler. ilerleme yokmuş.
eh metabolizma yavaş çalışıyor. herhalde bundan diyorum. ilaçları varsa muntazam kullanacak.
böcüğüm ben internetten değişik yemek tariflerine bakıyorum. özellikle sebze ağırlıklı.
çok şükür sevmedikleri şeyleri başka usullerde deneyerek beğenilerine sunuyorum.
galiba bazı ip uçları yakaladım. örneğin kereviz yemeğini sevmiyorlar, ama salatasına bayılıyorlar.
enginarı portakal suyuyla yapınca yiyorlar. pırasayı börek yapınca. buna benzer ipuçları yakaladım.
brokoli çorbasını yemiyorlar, ama yine salatasını bayıla ayıla yiyorlar. sende bir araştırma yap.
yalnız ne olduğunu söyleme. yedikten sonra deyiver.
bende et ağırlıklı yemeklere bayılırım.anne sivaslı, baba k.maraşlı olunca bu kaçınılmaz galiba.
ama mecbur kalmadıkça kırmızı etten kaçıyorum. genelde beyaz ete ağırlık veriyorum.
neyse bugünlük bu kadar. hepinizi öpüyorum.:KK16:

Canlarım merhaba . Hepinizi kucaklıyorum.

İrnam hoş geldin gözümüz pclerde kaldı:)) Toruna doyulmuyor değilmi:) Haberlerini bekliyoruz.

Yeşilim geçmiş olsun artık ömür boyu dikkat edilecek. Hepimizin sağlık konusunda ihmalkar davranıldığını biliyorum. Hep son dakikaya bırakılıyor nedense.

Böcüğüm aman dikkat bu yaşta vermezse ilerde vermesi dahada zorlaşır.

Diğer kızçeler uğramaz oldular özledik.

hayırlı akşamlar canlar. az önce facedeydim bir girdim oyunlara baktım. azcık yazıştık geldim

çok ama çok geçmiş olsun ladym büyük acı yaşamışsın. of of canım ya. şimdi nasılsın?

et bende çok severim de şimdilerde dikkat ediyoruz fazla yememek gerek. gençler yesin bol bol:)
hepinizi çok öpüyorum

yeşilim iç guatır bende de var. genç kızken üzüntüden olmuştu. doktorlar böyle yorumlamıştı.
(17 yaşındaki erkek kardeşim kucağımda can vermişti. otopside pankreas kanseri dedilerdi.
sık sık bayılıyordum. aşırı sinirli olmuştum. durumumu anneciğim farketmişti. hemen tedavi ettirmişti.
eh metabolizma yavaş çalışıyor. herhalde bundan diyorum. ilaçları varsa muntazam kullanacak.
böcüğüm ben internetten değişik yemek tariflerine bakıyorum. özellikle sebze ağırlıklı.
çok şükür sevmedikleri şeyleri başka usullerde deneyerek beğenilerine sunuyorum.
galiba bazı ip uçları yakaladım. örneğin kereviz yemeğini sevmiyorlar, ama salatasına bayılıyorlar.
enginarı portakal suyuyla yapınca yiyorlar. pırasayı börek yapınca. buna benzer ipuçları yakaladım.
brokoli çorbasını yemiyorlar, ama yine salatasını bayıla ayıla yiyorlar. sende bir araştırma yap.
bende et ağırlıklı yemeklere bayılırım.anne sivaslı, baba k.maraşlı olunca bu kaçınılmaz galiba.
ama mecbur kalmadıkça kırmızı etten kaçıyorum. genelde beyaz ete ağırlık veriyorum.

Ladym acı bir durum başınız sağolsun , sanada çok geçmiş olsun. Sağlık hiç ihmale gelmiyor her zaman erken teşhis hayat kurtarıyor.

merhaba arkadaşlar demiştim yazacak çok şey var diye

karsa kızım ameliyat olacağı için gittim,iki göğsünün tam ortasında beliren bir şişlik.
dr,lar iltihap dediler küçük bir lokal anesteziyle alıncaktı,ama acıldığında çok derinde ve acaip bişey olduğu ve yüzeysel uyuşturdukları için,sonrada anestezi yapamadılar. bağırta bağırta taa kalbini görerek yapılan ameliyat son buldu.cıkan nesneyi patolojiye ben götürdüm,15 gün gergin bir bekleşiyle günler ne zor gecti anlatamam,acaba kansermi.çünkü önceki senlerdede kızıma lenf kanseri denilmişti.sonradan yok değil dediler ve kızımda iyileşmişti
acaba,başka yerindenmi tebti bu meret yoksa uyududa yeniden mi nüksettimi off allahım oofff bitmeyen günler.
nihayat o gün geldi,tüm dualrımızla allahıma çok şükür sonuç temiz cıktı,.çok zor belirsizlik,bekleyiş.allah kimseye yaşatmasın dilerim

dikişlerde 15 gün sonra alındı,ve ardından yirmilik diş ameliyatı gecirdi,hiç uc vermeyen diş içerden kulak dibine doğru büyümesini tamamlamış,gün aşırı ağrı yapıyordu,mecbur ameliyatla alıncaktı,45 dakika süren sekiz dikişlik bir ameliyat
neyse ondandan oldu ama erzurumdan gelene kadar uyuşukluk gecmişti ve geldiği akşamı zeynep annesinin ağlamalarından oda cıldırdı analı kızlı bir sese nasıl ağlıyorlar,o esnada ufaklık annesinin yüzüne tekme attımı,filizin ağzı kan revan içinde,hemen acile gidldi meğer dikişi patlatmış,sadece kanamayı kesici bişey yapmışlar göndemişler,ama üç gün süresince ne ağrı cekti çoçuğum yaa.şişlik desen yüzü oldu iki yüz,yemek de yiyemiyor,emzirdiği için düşük doz ilaçlar verildi pek faydasıda olmuyor.zaten çok zayıflamış yavrum hiçden kalmadı yaa.

üstüne milli eğitim kızımı sıfır bir okula kurucu müdür yaptılarmı,okulun stresi yüzünden ne yatabildi ne dinlenebildi,ne yalan söyleyim hiiiç sevinemedim müdürlüğüne,şimdi iki yıl daha orda mecbur kalacak.çünkü yeni başlıyormuş gibi oluyormuş.tabii atanacağı yerede direk müdür olarak atancak asil müdür yani.birde puan durumu yükseliyormuş.aman beni ikna etmek için uğraştılar ama yinede kızımın o hallerinde bile okula gidişini içim kaldırmadı valla.lanet olsun müdürlük felan dedim yani.tatilde yok,şimdi bile.yazın bir 20 günü varmış o kadar onuda nereye giderler kimbilir,zeynebi artık sık göremiycemde, tabi anasınıda :KK43:(

yaninda fıstığımlada bol bol zaman gecirdim oynadım oynaştım,hala gözümden tek hareketi bile gitmiyor,çok tatlı olmuş yaa,yürüyor bıdıl bıdıl,her istediğini,istemediğini herşeyi ifade ediyo,yemek yiyişi bile çok şeker tek tesellimdi allahım sağlıklı bir ömür versin inş.anasından ayırmasın kuzusunu,neler düşündüm şu 15 gün içinde,napardı kuzusu allahııımm düşüncesi bile korkunc.

işte arkadaşlar ,dedğim gibi acı,ağrı belirsizlik,şüpheler,uykusuz geceler,sevincler,neşe dolu dk.lar çok yoğun bir ayı bıraktım geldim.

aslında bana ihtiyacı vardı ama oğlanda babasının yanında yaa,duramdılar çağırıp durdular beni,
kızım şimdi daha iyiye gitmiş yüzünün şişleri ancak inmiş ve morartısıda,
çok acılar cekti kuzum benim dilerim bunlar son olur.
herkeze sağlıklı günler dilerim.

leydim başınız sağolsun canım ,çok zor allah sabır versin.elbetteki derinden sarsılmışsındır.ani acılar nelere sebeb oluyor.çok gecmiş olsun canım.acın büyük. büyük.
gecmiş olsun

yeşilim sizlerede gecmiş olsun,abicimede kızınada,acil şifalar,canıımm.
benim annemde olmuştu guatırdan ameliyat seneler önce ama yine oluştu tabii kilosuda oldukca yerinde,hareket bile edemiyor ama yanında birsürü hastalıkta var tabii,kemik erimesi romatiot artrit ( iltihaplı eklem romatizması ) oda hareket kıstlığına sbeb oluyor ağrıdan,yanındada bol bol kilooooo.
inşallah sizinkiler iyiye gider zamanla

öpüyorum hepiniziii

canlarım sağolun. bu olay 40 sene önce olmuştu. acısı geçmiyor. hatırladıkça o güne dönüyorum hep. ama en çok sarsılan anacığım olmuştu. hala bazı geceler ağlıyor. hiç unutulmuyor. allah kimseye böyle acılar yaşatmasın.
irnam çok zor günler yaşamışsın. okuyunca üzüldüm vallahi. büyük geçmiş olsun canım. evlat hiçbir şeye benzemiyor. onun bir yeri ağrıdığında, sizinde ciğeriniz yanıyor. durumunun düzelmesine sevindim. yinede aklın onda kalmıştır. sağ ve salim olsunlarda, hasretlik olsun.
yeşilim en azından hastalık nedeni belirlenmiş olması önemli. sizede geçmiş olsun.
lereenim yaş ilerleyince her hastalık kapıyı çalıyor. allah kötüsünden korusun.
hepinizi öpüyorum.:KK16::KK54::KK70:

günaydınlar

irnam ay çok üzüldüm canım ya. bi gittin neler yaşadın Allah beterinden saklasın İnşallah
torunun yeri bir başka ama evladın yeri de bir başka, acıtıyor insanın içini. onlara hiç bir şey olmasın istiyoruz. Allah bir daha yaşatmasın..herkese geçmiş olsun şifalar diliyorum

ladym eski acılar bile unutulmaz hele hele kardeş acısı. tekrar mekanı cennet olsun

eşimle kızımın guatr değil haşimato başka bir şey. hastalığı bulan japon dr un adını almış. son senelerde keşfedilmiş. KK da topiği var görevliylen okurdum hep ordan uyandım uyardım kan vermeleri için. görümcem hemen gitti valla çıktı bizimkilerde genetiktir diye gittiler. neyse çok da kötü bir şey değil önlemini alınca..

evet lereenim yaş aldıkça daha dikkat gerekiyor
hadi yine uğrarım

X