Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlar, minecim öyle valla çocuklar için tüm uğraşlarımız. işte arada canlarımızı sıksalar da çekiştirip duruyoruz:)böcük falan nerdeler aaa merak ediyoruz ama
günaydın şekerler
böcüğüm ellerine sağlık iyi bakıyorsun kocişine Maşallah...eşimin rutin tahlilleri ...o arada zona geçirdi, haşimatosu varmış. kızımda da çıktı ömür boyu hapı var dikkat edecekler babadan almış.
sizleri sıkmamak için yazmıyorum. hayat çok sıkıcı oldu bir de ben iç karartmayayım
herşey gönlümüzce hayırlısı olsun çok öptüm
yeşilim iç guatır bende de var. genç kızken üzüntüden olmuştu. doktorlar böyle yorumlamıştı.
(17 yaşındaki erkek kardeşim kucağımda can vermişti. otopside pankreas kanseri dedilerdi.
sapasağlamdı, bir anda oldu olan.bu olay beni derinden sarsmıştı.)
sık sık bayılıyordum. aşırı sinirli olmuştum. durumumu anneciğim farketmişti. hemen tedavi ettirmişti.
yıllar sonra merak edip baktırdım. modüm küçük dediler. ilerleme yokmuş.
eh metabolizma yavaş çalışıyor. herhalde bundan diyorum. ilaçları varsa muntazam kullanacak.
böcüğüm ben internetten değişik yemek tariflerine bakıyorum. özellikle sebze ağırlıklı.
çok şükür sevmedikleri şeyleri başka usullerde deneyerek beğenilerine sunuyorum.
galiba bazı ip uçları yakaladım. örneğin kereviz yemeğini sevmiyorlar, ama salatasına bayılıyorlar.
enginarı portakal suyuyla yapınca yiyorlar. pırasayı börek yapınca. buna benzer ipuçları yakaladım.
brokoli çorbasını yemiyorlar, ama yine salatasını bayıla ayıla yiyorlar. sende bir araştırma yap.
yalnız ne olduğunu söyleme. yedikten sonra deyiver.
bende et ağırlıklı yemeklere bayılırım.anne sivaslı, baba k.maraşlı olunca bu kaçınılmaz galiba.
ama mecbur kalmadıkça kırmızı etten kaçıyorum. genelde beyaz ete ağırlık veriyorum.
neyse bugünlük bu kadar. hepinizi öpüyorum.
yeşilim iç guatır bende de var. genç kızken üzüntüden olmuştu. doktorlar böyle yorumlamıştı.
(17 yaşındaki erkek kardeşim kucağımda can vermişti. otopside pankreas kanseri dedilerdi.
sapasağlamdı, bir anda oldu olan.bu olay beni derinden sarsmıştı.)
sık sık bayılıyordum. aşırı sinirli olmuştum. durumumu anneciğim farketmişti. hemen tedavi ettirmişti.
yıllar sonra merak edip baktırdım. modüm küçük dediler. ilerleme yokmuş.
eh metabolizma yavaş çalışıyor. herhalde bundan diyorum. ilaçları varsa muntazam kullanacak.
böcüğüm ben internetten değişik yemek tariflerine bakıyorum. özellikle sebze ağırlıklı.
çok şükür sevmedikleri şeyleri başka usullerde deneyerek beğenilerine sunuyorum.
galiba bazı ip uçları yakaladım. örneğin kereviz yemeğini sevmiyorlar, ama salatasına bayılıyorlar.
enginarı portakal suyuyla yapınca yiyorlar. pırasayı börek yapınca. buna benzer ipuçları yakaladım.
brokoli çorbasını yemiyorlar, ama yine salatasını bayıla ayıla yiyorlar. sende bir araştırma yap.
yalnız ne olduğunu söyleme. yedikten sonra deyiver.
bende et ağırlıklı yemeklere bayılırım.anne sivaslı, baba k.maraşlı olunca bu kaçınılmaz galiba.
ama mecbur kalmadıkça kırmızı etten kaçıyorum. genelde beyaz ete ağırlık veriyorum.
neyse bugünlük bu kadar. hepinizi öpüyorum.