Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

aneeeemmm birsene oldu heee,kıss allah nice yıllar nasip etsin böçüm çiçaaam.sağlıklı,sorunsuz,huzurlu,paralı,ve heyacanlı yıllara tatlııııımm inşallaahhhhhhh :))

çok sağol canım prensesimin çok şeylerini kacırıyorum ama canı sağolsunda napalım artık.

esmerim hoşgeldin canım sağol ama daha belli değil gitmemiz galiba yanii,adam kah gidiyo kah gözüm almıyo diyoo.bende tabii bir umut deyip beklemedeyim anlıcanız.

hepinizi öpüyorum kıslaaarrr

:78::78:tşkler ablam
sorma yahu ne cabuk gectı
azalan ömür oldu ama borclar duruyosağlık olsun kocacım yanımda olsunda
nıce yıllara onunla ınş

irnam torununun doğum günü kutlu olsun ay canım beniiiim. gidince çok öpersin onu

böcüğüm yıllar nasıl geçti diyesin inşallah daha nice yıllara canişim. eşine çok selamlar

esmerim hoşgeldin kızlar hepinizi öptüm

iki gündür keyfim yoktu. bugün biraz toparlar gibiyim. mide bulantısı ve baş ağrısı keyfimi kaçırdı resmen.
bu arada çok şey mi kaçırdım.
böcüğüm o kadar zaman geçtimi. daha dün gibi vallahi. allah bu mutluluğunu bozmasın. nice senelere canım. borç hiç bitmez be güzelim. hala ödeyip duruyoruz. artık ödedik bitti derken yeni bir ihtiyaç çıkıyor mutlaka. al al bitmiyor. şimdi eşim tutturdu tv diye. büyük tv.miz aniden yandıydı. uzun zamandır aman ne gerek var deyip erteletiyordum. bana kalsa kuru gürültü işte. bakalım daha ne kadar borçsuz kalacağım. peşin alınmıyor bunlar.
irnam canı sağolsunda kaçır herşeyi. ilerde bol bol acısını çıkarırsınız inşallah.
esmerim torun neler yapıyor. seni üzmüyordur inşallah. büyüttün bayağı.
yeşilim sen ne yaptın. iyisindir inşallah.
hepinizi bol bol öpüyorum.

Zaman ne kadar hızlı geçiyor.:) Zeynepcik iyiki doğmuşsun, anneanneciğini ne kadar çok sevindirdin. Sağlıklı , mutlu, şanslı nice yıllara.

çok sağolun canlarım beniim,evett iyiki doğdu fıstığım .hayatım en güzel şeyi diyebilirim,aklıma geldiği an yüzüm gülüyor.bazen diyorum abartıyormuyum diye ama herkez öyle diyor.düne kadar amaaaann hiç evladın yerini tutarmı diyordum amaaaaaa ileri bile gidiyormuş

leydim gecmiş olsun canım üşüttünmü naptın.sizler sıcağa alışıksınız,amann dikkat !

yılbaşı için içli köfte hazırlıcam.bizde hindi mindi yoooookk.daha doğrusu eşimden başka sevende yook.
köy horozu hıklıcakmışız oğluşum gelinciğimide çağırmış bakalım gelirse biraz daha kalabalık ve hoş gecirceğiz.sonrada karsa doğru vııınnnnn beni vınlayın anacıım

cok tşkler ablacığımm

ırnamm benım yerımede gıdınce öpp koklaa sar sarmala onu yerım benn maşallah

ben geldim tanıdınız
unutmuşunuz zaten hiç sormadınız üzüldüm ama
yoksa yoksa beni sevmiyinizmi:44:
ben sizi özledim siz

herkes iyi degilmi saglıklarınız iyi ufak tefek şeyler olmuş herkese geçmiş olsun
irna ablam torunun yaş günü kutlu olsun nice yıllara
böcük seninde yıldönümün kutlu olsun

kk da baya degişiklikler olmuş.nereye yazıcagımı bulamadım:90:
yine arada girerim yaa daha sık gireyim yoksa hepten unutucaksınız tek tek öptüm

şimdiden herkesin yeni yılı kutlu olsun yeniyılda istediginiz herşeyler gerçek olsun mutluluk saglık sizlerle olsun

[URL=http://img28.imageshack.us/i/cicek1045sepet5b.jpg/]
[/URL]

Ladym çok geçmiş olsun. Umarım daha iyisindir.

Duygu kızçem hoş geldin. Hiç unuturmuyuz aşkolsun( Seninde yeni yılın mutlu umutlu ve şanslı geçsin.

günaydın şekerlerim iyi olmanıza sevindim ben de iyiyim şükür.

duygucum seni andık ama artık gelmiyorsun iyi ol da önemi değil.

çok öptüm

duygucum hoşgeldin canım. aklımdanda geçiyordun yani.
bu kız evlendi bizi unuttu diyordum. arada da olsa uğra artık.
lereenim teşekkür ederim. yaşlandık artık. hergün bir yerimiz ağrır oldu.
irnam güzel menün var. ben fazla birşey yapmayacağım.
zira kızım ve oğlum dışarıda arkadaşlarıyla olacaklar.
eşimde malum o gün işyerinde olur. sabaha kadar açık tutar.
bende kediciklerimle beraber mutlu ve sakin bir yıl geçiririm.
kendime göre birşeyler hazırlarım artık.
yeşilim seni göremiyoruz. gel artık.
böcüğüm kutlama yaptınız mı. hiç sesin çıkmamış.
hepinizi öpüyorum.

slmmm
duygucum kendını unuttrma cnm arada uğra ne edıon bılmıyoz
çalışıyon mu yatıyon mu karpuz gıbı yatarak mı büyüyün bılelım amaözledık senı hep gel emı
evlendın ortadan kayboldun
tşkler cnm

betül ablam kutladıkcok harıkaydı
eşim gececıydı gece 12 de gelcektı
bende ısten cıkınca ona hazrlıklar ederım dedım
eve gttım baktım heryer notlarla süslü cok harıka bı buket ve oyunca köpek vardı
hedıye o sandım ama akşam geldığınde pırlantalı bıleklık neyım almış:78:saolsun
bende masa hazrladım o kadan

Ay ben tesadüf gördümherkesler buradaymışş
Aşkolsunn..bana niye söylemediniz
Nasıl haberim olmamış benim :84:öptüm herkesleri

İYİ AKŞAMLAR ÇOK YAZIPDA SİZLERİ YORMAYIM
BEN SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM KOÇAMAN Bİ YILDA BİTYOR ACSIYLA TATLISIYLAAAA
İRNAM NİÇE YILARA TORUN İÇİN DEDİM BEN:) GİDİNCEDE ÖP YERİMİZE TORUN HER ŞEYE BEDELMİŞ İŞİM HAYATIM TORUN YAAAAA:)DUYGUM BÖÇÜKÜM YEŞİLİM BETÜL ABLAM LERENİM. ANEYYYYYYY DAĞÇİÇEĞİMDE BURDA HEPİNİZE SAĞLIKLLAR DİLERİM ÖPTÜMMMMMM
-----------------------
HEPİNİZİN YENİ YILI KUTLU VE UMUTLU OLSUN SAĞLIK OLSU PARA OLSUN HUZUR OLSUN
VATANA MİLLETE HAYIRLI GELSİN YENİ YIL ALLAHIM B İZLERİ AFFETLERİNDE KORUSUNNN
AMİN..............
-------------------------------

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…