Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

böcüğüm tembellik yok, :):)taze sık güzelim irna ablanı dinle. onları balkonda veya dolapta tut bi şey olmaz. ay sizin sohbetlerinizi özlemişim. okuyorum her birinizi oh diyorum iyiler ve buradalar:)

ladym sen de gel hangi pc olursa olsun bizim için farketmez yeterki sizi hissedeyim.

irnam, benim makina da tıklıyor bir ara bakarsan sevinirim:) uzman ya oldun artık hahahaa
bende dikkat edeyim yediklerimi iyi hatırlattın

lereenim senin de iyi olmana sevindim canikom

esmerim yok noldu ki

uzatın yanakları öpem ohhhh

Son düzenleme:
deneme7.png

böcüğüm tembellik yok, :):)taze sık güzelim irna ablanı dinle. onları balkonda veya dolapta tut bi şey olmaz. ay sizin sohbetlerinizi özlemişim. okuyorum her birinizi oh diyorum iyiler ve buradalar:)

ladym sen de gel hangi pc olursa olsun bizim için farketmez yeterki sizi hissedeyim.

irnam, benim makina da tıklıyor bir ara bakarsan sevinirim:) uzman ya oldun artık hahahaa
bende dikkat edeyim yediklerimi iyi hatırlattın

lereenim senin de iyi olmana sevindim canikom

esmerim yok noldu ki

ablacım merhaba ne kadar hoş bir konu kaçırmışım bu arada ben sinem :)herkese günaydın:)

tembellıkten deıl abla eşim meyve sıkacağını yenı aldı ya cok meraklı
dedı çürümesın sıkayım
bende sıkımda barı çürümesınde yerde kaplamasın dolapta dedım
sıktım
ve kötu sonuç tadı bozulmuşş:KK59:bıdahada yapmam zaten

öpp:KK69::78:

günaydın şekerler

hoş geldin sinemcim:) sevindim uğramana.

böcüğüm biliyorum şaka dedim zaten sana tembel dersek çarpılırız valla. deme olduğunu yazmıştın denedin öğrendin

kızlar ben fazla yazamıyorum. sol elimim üstünde (bileğimin üstü) kemik fırlamış. yarım dr göstereceğim neler yapmamam gerektiğini bilmek için. neymiş size bildiririm. çok önemsemedim ama rahatsızlık vermeye başladı.

görüşmek üzere öpüldünüz

selam herkeze. yeşilim geçmiş olsun.
biz eskiden büyük metal 250 lira bağlardık.
ertesi gün geçerdi. ne hikmetse.
şimdi kalmadı o 250 liralar.
böcüğüm deneye yanıla zamanla öğrenirsin.
bizde çok hatalar yaptık. zamanla doğruyu bulduk.
sinemcim hoşgeldin canım. çok öpüyorum seni.
esmerim nerdesin. pek görünmüyorsun.
bende fazla takılamıyorum. bu saatlerde oğluşum uyuduğu için laptop bende.
bende uyusam birdaha elime geçmiyor.
hepinizi çok çok öpüyorum.:KK69::KK54::KK16:

geçmiş olsun yesılım ablam sızınde başınızdan bela eksık olmuo:KK5:ınş önemlı bısy yoktur
eniştemız nasıl:KK73:

betul ablam haklısn öle böle öğrencem
artık yaptığım yemeklerden karsı komsum var teyzem eşi vefat etmış kızı var bıtek onada verıom
akşam verdım cok beğenıyormuş yemeklerımı:78:usta olcem ınş

hayırlı cumalar herkeze,

yeşilim çok gecmiş olsun canım inşallah kötü bişey cıkmaz,o,sancıda yapar şimdi yaa. :KK43:(

böçüm acımıştır demi tadıı :/ neyse aklında olur artık yapmassın yine.yapa yanıla öğrencez kzım yaa.sanki biz herşeyi biliyomuyuz,hergün yeni şeyler öğreniyoz canısı.

sinemcim hoşgeldin canıım nasılsın iyimisiiiinnn :))

lerenim,esmerim,duyguum,esracım,tüüümm gelen gelmeyen herekezee selaaammm burdan.ohhh banada uzatın yanacıklarınızı bakeemmm :KK1: :KK16: :KK16: :KK16:

kızlar evet o fıtık gibi bi şeymiş, operasyonla alsak tekrar çıkabilir ama kendi kendinede geçebilir, para koy sar dedi jel, ağrı kesici verdi zaten iki gündür sarıyorum. umarım geçer. umursamadım da fazla iş yapma diye tembih etti:) kim yapacak diyecektim beraber güldük lâf işte

ellerine sağlık böcüğüm yemeklerin güzeldir tabi ki severek yapıyorsundur. enişten iyi canım sağol. bir yaştan sonra bazı aksaklıklar oluyor tatlım yapacak bi şey yok

kendinize iyi bakın kocaman sevgi yolluyorum.

kızlar evet o fıtık gibi bi şeymiş, operasyonla alsak tekrar çıkabilir ama kendi kendinede geçebilir, para koy sar dedi jel, ağrı kesici verdi zaten iki gündür sarıyorum. umarım geçer. umursamadım da fazla iş yapma diye tembih etti:) kim yapacak diyecektim beraber güldük lâf işte

ellerine sağlık böcüğüm yemeklerin güzeldir tabi ki severek yapıyorsundur. enişten iyi canım sağol. bir yaştan sonra bazı aksaklıklar oluyor tatlım yapacak bi şey yok

kendinize iyi bakın kocaman sevgi yolluyorum.

gecmıs olsun ablam:KK59:kendıne dıkkat et
yanında kımse yok mu yakınında yardımcı olacak
ben gelırdım benımde kımsem yok ama uzağız :KK5:
öptüm ablam

bugun anneme gtcem aşure yapcakk:KK52:

güzel hafta sonları kıslaarr.

yeşilim inşallah gecer canım,neyseki romatizmal bişey cıkmammış. acil şifalar.

yarın zeynebimin doğum günüüüüü yaşına değiyor prensesim.
aslında yanına gidecektik dedesiyle,ama murat geldiği için kaldık,çarşamba günü yozgata tekrar gitcek.dayısı gider gitmez bizde yola cıkarız inş. yılbaşında kars,tayız belkide.:KK9:

güzel hafta sonları kıslaarr.

yeşilim inşallah gecer canım,neyseki romatizmal bişey cıkmammış. acil şifalar.

yarın zeynebimin doğum günüüüüü yaşına değiyor prensesim.
aslında yanına gidecektik dedesiyle,ama murat geldiği için kaldık,çarşamba günü yozgata tekrar gitcek.dayısı gider gitmez bizde yola cıkarız inş. yılbaşında kars,tayız belkide.:KK9:

nıce yıllara:KK69:ınş ablamsonrada ols gıdersın prensesının yanında
bende cıkmadım daha işten aslında sımdık cıksam ı olur hele bı dıyem patrona:82:

GÜNAYDIN
TÜNAYDIN
BEN GELDİM BENNNNNNNNNNNNNNNN
BENDE SİZLERİ ÇOK ÇOK OZLEDİMMMMMM
AY BENİ MERAK ETMİŞİNİZ YA BEN DE KK GİRMİYORUM GİRDİĞİM ANA HEMEN GELMEYE ÇALIŞYORUMMMM BENDE SİZLERİ SEVİYORUM :KK34:
İRNAM GÜLE GÜLE GİT TORUNUDA OP CANIM OĞLUŞUN BİZE YAKIN YAAAAA YOZGAT KIRŞEHİR YAKINNN:KK61:
LEYDİM CANIM KENDİNE İYİ BAKKKK LEPTOPDA ALIŞŞŞŞ BENDE ZOR ALIŞTIMMMM:KK34:
YEŞİLİM GECMİŞ OLSUN :nazar::nazar::nazar:
BÖÇÜKÜM SENDE KENDİNE İYİ BAK :KK61::KK61::KK61::KK61:
------------------------------
BENDE TORUNLA EVLE İLGİLENYORUM ,
KIŞ NEDENYLE İŞE GİTMİYORUM GİTSEMDE İŞ YOKKKK:KK53:
KİM KIŞ GÜNÜ PARKE VEYEA DOLAP TAKARKİİİİİİ:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
UNUTTUKLARIMDA KUSURA BAKMASIN :KK59:HEPİNİZE BOL BOL SELAMLARRRR:KK54:

X