Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

gunaydin40.gif

Ay ben tesadüf gördüm:KK53:herkesler buradaymışş:KK66:
Aşkolsunn..bana niye söylemediniz :KK53:
Nasıl haberim olmamış benim :84:öptüm herkesleri :KK61::KK16::KK16:
:63::63::63:
İYİ AKŞAMLAR ÇOK YAZIPDA SİZLERİ YORMAYIM
BEN SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM KOÇAMAN Bİ YILDA BİTYOR ACSIYLA TATLISIYLAAAA
İRNAM NİÇE YILARA TORUN İÇİN DEDİM BEN:) GİDİNCEDE ÖP YERİMİZE TORUN HER ŞEYE BEDELMİŞ İŞİM HAYATIM TORUN YAAAAA:):emir_bebek:DUYGUM BÖÇÜKÜM YEŞİLİM BETÜL ABLAM LERENİM. ANEYYYYYYY DAĞÇİÇEĞİMDE BURDA HEPİNİZE SAĞLIKLLAR DİLERİM ÖPTÜMMMMMM:KK54::KK54:
-----------------------
HEPİNİZİN YENİ YILI KUTLU VE UMUTLU OLSUN SAĞLIK OLSU PARA OLSUN HUZUR OLSUN
VATANA MİLLETE HAYIRLI GELSİN YENİ YIL ALLAHIM B İZLERİ AFFETLERİNDE KORUSUNNN
AMİN..............
-------------------------------

sızlerınde ablacıklarım
ınş huzur sağlık ve maaşlara bol zamlı bı yıl olur:KK52:

hayırlı cumalar

ve hayırlı,bereket,mutluluk,huzur,para,sağlık, ayy ayy gönlünüzden ne geciyorsa yeni yıl onu getirsin canlarım beniim.yeniyılınızı en içten dileklerimle kutluyorum.

duygum hoşgeldin kuzuum.nasılsın nası gidyo evlilik.kıss bebem kaç kez yazdım ama kapsama dışındaydın.gecmiştee kaldı yazılar :KK1:

leydim şimdi nasılsın.

dağçiçeği hoşgeldin canısıııı

yeşilim,
böçüm
lereenim
esmerim
hepinizii kocamaaaann öpüyorumm

Canlarım önce hepinizi sımsıkı kucaklıyor ve öpüyorum.

Yeni yıl yeni umutlarla dolu , huzurlu, sağlıklı mutlu ve bereketli geçsin. Tüm dilekleriniz gerçekleşsin
.

benim şekerlerim....daha nice yıllara kutlaşmak dileği ile sağlık, huzur, neşe, bolluk diliyorum. herşey gönlümüzce olsun İnşallah
dağ çiçeğim bizler epeydir buradayız senide bekleriz canım holladaya selamlar

canlarım benim iyi akşamlar güzel yarınlar
ben iyim bügün yoruldum ankardan düğündeydimmmmmm güzel bi düğündü ama git gel yoruldum
sizlerim iyi olduğunu ıokudum ve sevindim hepinizi çok çok öptümmmmmm:):KK54::KK54:

benim şekerlerim....daha nice yıllara kutlaşmak dileği ile sağlık, huzur, neşe, bolluk diliyorum. herşey gönlümüzce olsun İnşallah
dağ çiçeğim bizler epeydir buradayız senide bekleriz canım holladaya selamlar

ablacım sanada iyi yıllar valla bende gezinirken gördüm bütün ekip burda çiçeğim sen nasıl kaçırdın :KK52::KK52::KK52:

canlarım benim iyi akşamlar güzel yarınlar
ben iyim bügün yoruldum ankardan düğündeydimmmmmm güzel bi düğündü ama git gel yoruldum
sizlerim iyi olduğunu ıokudum ve sevindim hepinizi çok çok öptümmmmmm:):KK54::KK54:

esmerim benim sizinde hiç düğünleriniz bitmiyor. enişteye yazık vallahi :KK52::KK52::KK52:

selamlar kızlar
irna kızının yanına gitmiş ne mutludur kimbilir

dağ çiçeği seni diğer dağ çiçeği ile karıştırdım zümrütüm kusura bakma canım mentalisten uyandım. ay hepinizin iyi olmanıza sevindim

ben pek uğrayamadım. oğluştan fırsat olmuyor.
anca şimdi zaman verdi. maç özetleri bitene kadar müsade var.
benim pc için gelen parça arızalı çıktı. yenisi gelecek.
yine ben kızın etrafında mekik dokuyacağım.
başkalarının eline bakmak zor vallahi.
biraz daha sıra bekleyeceğim bu gidişle.

merhaba demeye geldimmmm
nasılsınız çok kiymetli arkadaşlarımmmmmmmmmmmmmmmm
:KK34:hepinizi çok çok öptümmmmmmmmmmmm:KK54:

ablacım sanada iyi yıllar valla bende gezinirken gördüm bütün ekip burda çiçeğim sen nasıl kaçırdın :KK52::KK52::KK52:

esmerim benim sizinde hiç düğünleriniz bitmiyor. enişteye yazık vallahi :KK52::KK52::KK52:
ya yazık altında çok pahılıııııııııııııııııııııııı yakyor cepleriiiiiiiiiii:KK30::KK30::KK30:

günleriniz aydın olsun şugırlar

lady sabır tatlım kızın etrafında dolanıyorum sözüne çok güldüm. inşallah çabuk biter işleri

mentalist iyi misin canım. sağlığın yerinde mi? merak ettim.
böcüğüm yok nerelerde

esmerim sen de masraf çok gerçekten işiniz zor.:)
yine uğrarım

geldım geldımmmm:78::78:azcık gec kaldımmm

yenı yılın bızlere en başta sağlık mutluluk ve bol kazanç getrmesını dılıyorummm

yesılım ablam :KK69:ırnam örgücü teyzem:KK6: leerenım betül ablam esmerımnasılsınız
unuttuklarımvarsa gelsınlerde hatrlatsınlar kendılerını:63::KK60:
ben cok ıyyım cok şüküğr
işim gücüm sağlığım yerınde sızler nasılsınız:KK31:

X