böcüğüm tembellik yok, :):)taze sık güzelim irna ablanı dinle. onları balkonda veya dolapta tut bi şey olmaz. ay sizin sohbetlerinizi özlemişim. okuyorum her birinizi oh diyorum iyiler ve buradalar:)
ladym sen de gel hangi pc olursa olsun bizim için farketmez yeterki sizi hissedeyim.
irnam, benim makina da tıklıyor bir ara bakarsan sevinirim:) uzman ya oldun artık hahahaa
bende dikkat edeyim yediklerimi iyi hatırlattın
lereenim senin de iyi olmana sevindim canikom
esmerim yok noldu ki
uzatın yanakları öpem ohhhh
böcüğüm tembellik yok, :):)taze sık güzelim irna ablanı dinle. onları balkonda veya dolapta tut bi şey olmaz. ay sizin sohbetlerinizi özlemişim. okuyorum her birinizi oh diyorum iyiler ve buradalar:)
uzatın yanakları öpem ohhhh
kızlar evet o fıtık gibi bi şeymiş, operasyonla alsak tekrar çıkabilir ama kendi kendinede geçebilir, para koy sar dedi jel, ağrı kesici verdi zaten iki gündür sarıyorum. umarım geçer. umursamadım da fazla iş yapma diye tembih etti:) kim yapacak diyecektim beraber güldük lâf işte
ellerine sağlık böcüğüm yemeklerin güzeldir tabi ki severek yapıyorsundur. enişten iyi canım sağol. bir yaştan sonra bazı aksaklıklar oluyor tatlım yapacak bi şey yok
kendinize iyi bakın kocaman sevgi yolluyorum.
güzel hafta sonları kıslaarr.
yeşilim inşallah gecer canım,neyseki romatizmal bişey cıkmammış. acil şifalar.
yarın zeynebimin doğum günüüüüü yaşına değiyor prensesim.
aslında yanına gidecektik dedesiyle,ama murat geldiği için kaldık,çarşamba günü yozgata tekrar gitcek.dayısı gider gitmez bizde yola cıkarız inş. yılbaşında kars,tayız belkide.