Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

dün benim internetim yoktu. bakım yapılıyormuş. sinir oldum hep.
irnacım canım ben balıkesirde yaşarken hep zeytin alıp yapıyordum. çizik zeytini yeşilimin dediği gibi hergün suyunu değiştiriyorsun. acılığı geçene kadar tabii. bu 15-20 gün gibi bir süre oluyor. sonra limonlu su hazırlıyorsun. yalnız suyunu iyice kaynatıp soğutacaksın. içine limon parçalarıda koy. zeytinlerin en üst kısmınada biraz sıvı yağ koy. ağzını sıkıca kapat. sararınca olmuş demektir. afiyet olsun canım.

:nazar::nazar::nazar::nazar:NAZARLARA GELMEDEN TÜNAYDIN DİYORUM
HERKESLERİ ÇOK ÇOK ÖPTÜM ARKADAŞLAR İYİSİNİZDİR İYİ OLUNNNN
DÜN GECE SAAT BİRDENNN Bİ TİÇARİ ARABA BİZİM ARABAYA VURUP KAÇMIŞŞŞŞ TABİKİ ARABAMIZ DAHA YENİ İKİ AY OLUYOR ALALIII NEYSE CANA GELEN MALA GELSİN ARABANIN KASKOSU VARDIIIII AMA BÜTÜN GECEMİZ POLİSMİŞ KORAKOLMUŞ GECTİİİİİ NEYSEKİ VURANDA YAKALANDIIIIII:44:
ARKADAŞLARRRRRR SİZLERİN AŞURE AYAI MUBAREK OLSUNNN
SANALDA OLSA AŞUREEE YAPTIK BUYRUNNNN
1701.bmp

aşura ayınız hayırlı olsun.bende bugün yaptım hoş kimsede yok evde yiyen benden başka.ahhh çocuklarım olsaydı severlerdi ama yoklar :KK43:( dağıtcam çoğunu

zeytini aldığımız kişide öyle demiş ama her değiştirme suyunu bolca tuz koy demiş.benim aklımı o karıştırdı,zehir gibi olmazmı bu yaa her seferinde tuzlu su.sizler tuzsuz su mu kullandınız değiştiriken

gogole amcada hergün değiştirin demiş ama tuzlu yada tuzsuz belirtmemiş.:44:

dün yazılarım gitmedi bakım varmış

irnam sade su değiştireceksin tuzsuz yani

dün ilk gün aşuremi yaptım oğlum çok istedi nasip oldu. Allah kabul etsin.

esmerim çok geçmiş olsun üzülme sakın
hepiniz iyi olun inşallah

Son düzenleme:
Canlarım uzun bir aradan sonra hepinizi özlemle öpüyor ve aşura ayınızı kutluyorum. Yapanlar Allah kabul etsin. Ladym , Esmerim çok geçmiş olsun. Bir daha olmasın. Sizlerinde geçmiş olsun dileklerine çok teşekkür ederim. Daha iyiyim :)Menekşecim hoş geldin:KK71:.

Son düzenleme:
kızlar pc.m bozuldu. oğluşun laptopündan yazmaya çabalıyorum. bir türlü bunu kullanmayı beceremedim.
irnam sakın tuz koyma. tadını bozarsın.
aşure ayınız mubarek olsun. yapanlarında ellerine sağlık. allah kabul etsin.
lereenim dönüşün muhteşem oldu. seni seviyoruz.
yeşilim senide, esmerimide öpüyorum.
hepinizi öpüyorum.
pc yapılana kadar aranızda olamam sanırım.
oğluştan fırsat bulamıyorum. fırsat bulsamda yardımsız kullanamıyorum. en iyisi benim pc.yi beklemem.
kendinize iyi bakın.:KK54::KK54::KK54::KK69:

iyi pazarlar

lereenim,menekşe hoşgeldiniz.
lereenim nasılsın canısı iyisindir inş. üzledik yafu :))

esmerim gecmiş olsun canım iyiki kaskosu varmış.bir daha olmaz inş.

çamaşır yıkadım ama makina su boşaltmıyo,şimdi onu yatırcam bakalım ne kaçmış içine halledebilekmiyim bilmiyorum.kötü alıştı benim bu makina ikede bir yatıp içini actırmaya :KK1:
uğraş artık ,hiçde canım istemiyo yaa başka caresi yok bugünde pazar bayilerde kapalıdır.hadi bana kolay gelsin :KK1:

en yakuşuklu en gözel kk ablalarıma mılapa:KK1::KK69:

ırnam Allah ağız tadıyla yedrsın ben hıc yesıl zeytını sevemedım:KK37:

menekşe h geldın
yesılım leerenım esmerım betülum h geldınız:KK69:
yesılım ablam ellerıne sağlık bende h sonu anneme gtcem
kuranlı aşure günü yapcakmış
annemın aşuresını özldım komsulara dağıtmayı özledım:KK5:
h sonum cok yoğundu baya çalıştım evde
ctesı işten çıkıp 6da evdeydım o saaten sonra süpür sıl ancak
pazar günü 2 de kalktık koçişle tabı uymadıkta yatak keyfı:KK53:
sonra kahvaltı hazrladım
cevızle fındık vermıştı ablam onları kırdım poşetledım keke falan lazım olur
halam mandalına vermıştı bı poşet suyunu sıktım 3 surahı cıktı
camasrları yıkadım ütü yaptım evı tekrar süpürdum
yemek yaptım derken kocem senın oturcan yok en ıyısı gezelım dedı aksamda gezdık:KK69:

arkadaşlar iki gündür migrenle uğraştım şimdi iyiyim hepinizin iyi olmasına sevindim. laptopumu komşu kızına veriyorum farm o hallediyor sağolsun hepinizi tanıdı. ama asla kk yı bilmiyor bu bana özel:) eskisi gibi kk ya da giremiyorum ama sizleri merak ediyorum inanın.
esmerim, lereenim, böcüğüm, ladym, irnam topiğimin vazgeçmezleri ben de sizi seviyorum yine gelirim.

Canlarım merhabalar. Öpüyorum hepinizi.

Ladyim en kısa zamanda pc yapılır ve aramıza dönersin.

İrnam çok teşekkür ederim daha iyiyim.

Böcüğüm bayağı ev hanımı olmuşsun kolay gelsin.

Yeşilim çok geçmiş olsun migreni ve zorluklarını bilirim:KK43:

oğluşun laptopuna bayağı alıştım.:KK60::KK60: yakında üstüne oturabilirim.:KK52:
şaka bir yana ben pc masamı ve pc.mi özledim. eğrelti geliyor bu bana.
yapsın diye kızımı ikide bir sıkıştırıp duruyorum. yakında isyan edecek.
birde oğluştan sıra gelmesini beklemek zor oluyor.:KK50:
böcüğüm daha bu ne canım. sen hele çocuk olsun görürsün.
dert birken bin oluyor.
irnam benim eski makinada öyleydi. bozulunca yeni almıştım.
ufacık birşey kaçsa hemen sorun çıkarırdı. kaç defa çorap çıkarmıştım hatırlamıyorum.:KK52:
şimdi çok şükür o dertlerim bitti. seninde yenilemen gerekiyor galiba.
yeşilim sanada geçmiş olsun canım.
hepinizi öpüyorum.:KK54::KK54::KK69::KK16:

yeşilim ablam cok gecmıs olsn:KK59:kendıne ı bak takma bıseyı kafana

leerenım :78:tşkler h geldın bu arada

betül ablam sende ı alıştın hee bende işyerımde laptop evde laptop kullanmaktan işi çözdum:KK31:ama masa olsa daha ı olurdu
haydın öptumm ben kaçar

selam hepinize.
yeşilim çok gecmiş olsun ,bende zamanında çok cektim o,beladan.hayatımdan salamur peyniri cıkardım ve çook nadiren gelir oldu.benim migreni en çok salamur peyn ir tetiklermiş meğer.onun pehrizi var yeşilim dikkat et son günlerde ne yiyor içiyorsun ona göre önlemini al canım.

böçüm çiçaam kıs meyva sularını 10 dakika içersinde tüketildiğini bilmiyormusun şekeeeeeerrr.
ne ölee üç sürahi sıkımışsın. uzun süre kaldığında tüm vitaminleri ölüyor aşkıım aklında olsun bidaa taze taze sık emii annem.

leydim leptop iyi bee.ben gözümü actım leptop kullandığım için masa üstüleri bi tuhaf geliyo bana.tabii alışkanlıklar olsa gerek.hadi kavuşursun inş. pc nee.

makinayı hallettim içine küçük bi havlu parcası kaçmış,yatırıp cıkardım yine.kazan borusunu tıkadığından mecbur yatırıp boruyu söküyorum .ee yakında makina tamiri yapılır tabelası asacam eve :KK1:

lereenim iyi olmana sevindim canım.:KK16:

esmerim nirelerde acep ,

öpüyorum hepiciniziiiiiiiiiiiiiii :KK16: :KK16:

X