Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Canlarım merhabalar. Bende bir haftadır rahatsızım yatırdı beni bu hastalık. Daha yeni yeni kendime geliyorum. Hepinizi özledim ve hepinize çok geçmiş olsun. Öptüm .

havalar birden soğuyunca hastalıklarda geldi. hasta olanlara acil şifalar dilerim.
ben bu ara hırsızlarla boğuşuyorum. 1gün önce oğluşumun, 1 gün sonra eşimin cepleri çalındı.
hemde eşimin iş yerinden. şimdiye kadar yaşamadığımız bir durum olduğu için moralimiz bozuldu.
hadi evime hırsız girip altınlarımı ve paramızı almıştı. bu olayı seneler önce yaşamıştık.
ama cep olayı çok fena oldu. cuma günüde bankamatikten maaşımı çekmiştim.
içinden sahte bir 20 lik çıkmıştı. ona üzülürken art arda bu olayı yaşadım.
20 lik olayınıda içeri girip kartımı yatırmak için para verdiğimde öğrendim.
tabii orada yaşadığım şoku anlatamam. madem para koyuyorsunuz siz neden kontrol etmediniz dedim.
üstelik devlet bankası burası. ne dolaplar dönüyor bunlara yetişemiyoruz.
işte bu yüzden moralim sıfır. tansiyonumda yükselmiş. böyle üzüntülere ben gelemiyorum.
bu ara fazla uğrayamıyorum. bu olayları sineme çekmeye çabalıyorum.
hepinizi bol bol öptüm.:KK54:

iyigeceler22.gif

selam herkeze.

leerenim çok gecmiş olsun canım umarım şimdi daha iyisindir.

leydiimm doğum günün kutlu olsun canım.üzücü günler yaşamana rağmen gelecek beklentilerin doğrultusunda olur dilerim,mutlu yıllAR

neler olmuş öyle canım yaa.hırsızlıklar,sahte para ay üstelik en güvenli olması gereken yerde.ee hiç bir yere güvenilmicenin kanıtı valla
tüüüü yazıklar olsun böyle düzene,aslında mümkün değil sahte parayı makinalar ayırıyor hemen. vede az bir parayı bile makinalardan geciriyorlar.mutlaka çalışanlardan biri lüplemiştir gercek parayı,yerinede sahta para koymuştur.
çok gecmiş olsun olsun demekten başka birşey gelmiyor elden.inş.telofonlar bulunur.benim oğlanında askerde çalınmıştı hemde ne telofondu varya,ıpone,mu neyse ondandı.tabii saklı soktuğu için kimselerede söyleyemedi,ama ne üzülmüştüüüü,zırıl zırıl ağlatmıştı çocuğumu.çanı sağolsun dedik susutuk tabii.
inş.birdaha göstermez.

yeşilim nirdesin kuzuum sende pek girmez oldun iyimisiin.

böçüüm sen nasılsın fıstıkım aneyler gittimi..

duygum neydiyo acep.çalışıyomu napıyo hiç söylemiyoda

esmerim sen nasıl oldun.bol bol tarcın tüket bacım şekere iyiymiş diyolar.
torun nasıl akşamı iple cekiyomusun :emir_bebek:

hepinize sağlık sıhhat versin allah.öpüyoooommm hepiciziiiiii

geldim kızlar iki gündür misafirim vardı uğrayamadım.

bu gün mesajla çağırdılar "facebook gel" diye uğradım, dolandım biraz. şimdide size geldim. artık eskisi gibi giremiyorum kk çünkü çok vakit alıyor. birşeymi oldu diye soruyorlar yok valla keyfim yok aslında önemsiz şeyler.

ufak şeyler birikiyor ve gün geliyor patlıyor işte öyle bir şey irnam. sizlerin iyi olmanıza sevindim az kişi de olsak birbirimize iyice alıştık. sırf sizin için geliyorum merak etmeyin diye.

lereenim iyileşmek uzun sürüyor, sıkıntı veriyor canım. tekrar geçmiş olsun

umarım telefonu bulursunuz ladym aaa ne kötü iş yerinde hem de.

bizim küçük, minik böcüğümüz iyi misin kuzum

irnacım giden gitti. sadakamız olsun dedik. bulunacağınıda pek sanmıyorum. karakola seri nosunu filan verdik. hattı hemen kapattırdık. son konuşmaları kayda alacaklar. birşey çıkacağınıda sanmıyoruz. çünkü aradığımızda kapatmıştı. hattı atmıştır mutlaka.
bizim telefonlarda iyi telefonlardı. oğlanın sağlam telefonu vardı. eşimin telefonu bozulmuştu. mecburen yeni almak zorunda kalmıştı. kendine alırken, hadi oğlanada okul bitirme hediyesi olarak jest olsun diye almış. iyiki eski telefonunu başkasına hediye etmemişiz. şimdi oğlan eski telefonuyla idare ediyor. ama eşim ortada kaldı anlayacağın. artık pahalı almamaya yemin etti. ucuzundan birşey alacak. benim üzüldüğüm telefonların borcunu yeni bitirmiştik. alalı çok olmamıştı. neyse bununlada kurtulduğumuza şükrediyoruz.
cana geleceğine mala geldi dedik. böylece sineye çektik. o günlerde bir üzülmüşüm ki tansiyon beni sarstı.
bugün artık gülücükler yüzümde. nasıl mutlu olmam. arayanlar, mesaj çekenler ve kutlayanlardan allah razı olsun. bütün dertlerimi sildiniz inanın. sağol irnam. beni mutlu ettin.:KK69::KK54:

yeşilim seni göremeyince meraklanıyoruz vallahi. hayat çok kısa. bak ben bile 57 oldum. 60 ne kaldı.:KK60::KK60::KK60::KK60: canım kendini üzmemeye çalış. bizi yıpratan yıllar değil, bu üzüntüler oluyor. kendine iyi bak. :KK54::KK54::KK69::KK69:

:KK61:merhaba demeye geldimmm:KK34:
betül ablam burdada niçe yıllar diyorum gecmiş olsun ...
yeşilim sanada gecmilş olsun evet sırf sizler burdasınız diye geliyorum eski dostlarmısınızzzzz sizleri çok çok seviyorum görmedin sevenlerdenimmmm
irnam canım sağol iyi dileklerinin içinnn kiş artık işe ara verdim belirli günlerden gidiyorum toruna bakıyorum bol bolll gel giden bitmedi torun bi ayrıymışşşş ya sen nasıl dayanyorsun canımmmm öptüm seniii çokkkkkkkkkkk
hepiniz allaha emenet olunnnn iyi akşamlarrrrrrrrr

Son düzenleme:
leerenım ablam h geldın gecmış olsun:KK43:kendıne dıkkat et ama özledık senı
yeşilim neden öle oldunkı bızı düşün senı özluyoruz ıhmal etme nolur:KK30:cnm ablam üzme kendını
betül ablam cok gecmıs olsun sızede maalesef bu olaylar arttıkca artıyo
mal canın yongası tahmın edebılıyorumkı cok üzülmüşsundur
Allah yardımcınız olsun ınş hayrını görmezler:95:
irnam annemler hemencık gıttı 1 gün kaldılar:KK5:amaolsun şükür
bu aada ınanılmaz kar yağıyo buraya yüksekteyız ya dağ başında ondan sanırım
ohh işe gelmesek ne ıyı olur

günleriniz aydın olsun inşallah

laydm ne fena olmuş telefonların çalınması gitti onca para. hay Allah. dediğin gibi cana gelmesin ama can da acıyor valla

böcüğüm bi tenemiz anacığını çok seven böcüğümüz

esmerim, lereenim, irnam, ladym başakası uğramamış şimdilik sizlere selamlar

günler iyi geçiyor sağlığımız iyi oldukça iyi geçiyor. tesellimiz sağlık artık bundan sonra ne olacak ki

havalar soğudu evlere kapandık iyice, zaten bi yere gittiğimiz yok sinema ve parklarda, deniz kıyısında dolanmak.

hepinizi kocaman öptüm canlarım

nihayet haftasonu bitti.:KK60: en çok bugünlerde yoruluyorum.
çamaşır-bulaşık-ütü-yemek koştur koştur vaktim geçiyor.
daha bir bölüm çamaşırım balkonda. onlar henüz kurumadı.
malum havalarda iyice soğudu. bizde eve resmen hapsolduk.
böcüğüm sen azda olsa ana kokusu aldın. ben 1 senedir buna hasretim.
yaş ne olursa olsun ananın yeri ayrı. bu yaşımda bile anama ihtiyacım var.
onun varlığı bile insana güç veriyor. bende çok özledim.
yeşilim allah sağlık versin. geri herşey yoluna giriyor.
lereenim canım inşallah iyisindir canım.
irnam yine kayboldun.:KK66: nerelerdesin.:76:
hepinizi öpüyorum.:KK54::KK54:

yeşilim ablamm:KK69:anne aşığıyım ben sızler gııbı:KK69:

betül ablam iş bıtmez ömür bıter
bende ctesı den yaptım işlerı bu aksam gene iş var yemek yapılcak camsr yıkancak bıde kış geldı kurumuyo ne gıcıklık demı

cok öptummmm
ırnamm cıcamm nerdesın:82:

evet kızlar hayırlı haftalar İnşallah. bu gün pazartesi sendromu işlerin yapılacağı gün lady. c. tesi pazarın artıkları:) kolay gelsin hepimize.

irnam falan işleri mi var acaba.

neyse iyi olun da. böcüğüm anacağzının kıy*****i biliyorsun ne mutlu sana, ona. Allah sağlık, afiyet versin tatlım

iyi geceler hepinize

burdayıım geldim.anacım dün girdim kk bakımda dedi bende günde bir iki saatliğine acıyorum pc.sonrada bakmadım acıldımı diye,öncesindede anneme gittim,.demii ysş kaç olursa olsun ananın yeri başka vallahi.allahım anasından olanlara sabır,kaybedenlere rahmet diliyorum.

havalar berbat,gündüzün saat 2,5 da evde ışık yanıyo.öyle karanlık basıkki hava evler kararıyo hemen.
tabii soğukda.evsiz,yurtsuzlara allah yardımcı olsun kira mira başımızı sokuyoruz yinede.sokakta kalanlar napar nasıl dayanırlar off offf

uyyy egeliler size diyom.yeşil çizilmiş zeytini nasıl salamur yapıyonuz.koçişe birsi getirmiş beş kiloluk bidonla.nasıl tüketcem hoş onuda bilmiyom yaa.adam demiş haftada tuzlu su yapın sonra dökün ve tekrar tuzlu su yapın bir kaç kez devam edin denilmiş.
ee sonrasında ne yapcam yağ limon felann koycammı en son işleminde.nasıl muhafaza etcem bilenlere düyürülüüüürrr:KK34:

hepicinizi öpüyooomm yanacıklarınızdaaann.. sisileri sefiyoom beyaa.hemide çooohhhhkkk

irfanım ben zaytine çizikler atıp hergün suyunu değiştirirdim şimdi sana nasıl oluyor yazmayayım epeydir yapmıyorum ama suyunu hatırlıyorum. google amcada vardır ona bak istersen.:)

sevgiyle kalın sizi seviyorum benim şekerlerim

X