Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

kızlar merhabalar

ladym geçmiş olsun tatlım.

böcüğüm hazırlıklar mı yapacakmış ailesine yemekler falan kolay gelsin canım. onlar sana gelecek ne yapsan yerler merak etme

irnam nerelerde merak ettim

esmerim hepinizin iyi olmasına sevindim

gecmıs olsun ablam dıkkat etsekte bende hep hasta oluom
grıp gıbıyım bı ıyı olamadım
havadan sanırımm

saol ablacımm

iyi akşamlar hasta olan leydime ALLAH ŞİFA VERSİN
BENDE GRİPİM GELİNİMDE BEBEĞEİYE BAKAMIYORUZ SALYA SÜMÜK YAAAA
MERHABA DEMEYE GELDİM ARKADAŞLAR İYİ OLDUĞUNUZU GÖRDÜMMM ÇOK SEVİNDİM SAĞLIKLAR DİLERİM SİZE ÖPTÜM HEPİNİZİİİİİİ

Son düzenleme:
selaamm
ya benim pcde yine bişey var.acıyorum on dk buluyo diğer sayfaya atlamam ne facede nede burda çok ağır.vürüsmü var ne bilemedim pek girmek gelmiyo bu yüzden.

leydimesmerim çok gecmiş olsun açil şifalar ikinizede. aman bebeğe fazla yaklaşma esmeeeeerr.

böçüm desdişim hadi hayırlısı bakalım inş kazanırsınız.

yeşilim canım senlede görüşemiyoz artıkın.sen nasılsın havalar ne hikmetse aynen buralardada öyle merkezde erikler çiçek bile acmış.yazık ağaclarda şaşırdı sonra yanacak çiçekler yine meyve olmıycak bu gidişle
bende dr. gittim hani gecenlerde demiştim yaa leğen kemiklerim ağrıyor diye.
dr.romatiot artrit teşhisi koydu ( iltihaplı eklem romatizması ) suna pek uysal gibi ilerde eğilebilirmişim çok korkuttu dr. beni moralim bozuk yani.ilaç verdi birsürü bakalım gecmesse tomagrafi cekincekmişim ona göre daha detaylı yönlendircekmiş.
annemdede var yılllardır bu illet.ama onun el ,ayak ve dizlerinde .benim oralarda şimdilik yok ama beni tam ortadan vurdu bu meret şey.ooff yaa nolcak bilmiyorum.inşallah eğilmem öyle

canlarım bugün ben turp gibi oldum. ilginiz için ayrı ayrı teşekkür ederim.
esmerim, böcüğüm sanada geçmiş olsun. bol bol ıhlamur için. ben öyle yaptım.
birazda limon sıktım ve azda karabiber. ballada tatlandırdım. bugün ayaklandım bile.
aslında soğan kaynatıp. limon sıkıp içecektim yapamadım.
irnacım şifalı bitkileri denesene.
3 yemek kaşığı kurutulmuş ısırgan otunu az suda haşla. lapa haline getir ve ağrıyan yerine tülbente sararak koy.
haftada 2 defa dene. zamanla ağrıların azalacaktır. 15 dakika tutman yeterli. ben bel ağrımı bu şekilde gideriyorum.
her seferinde taze hazırlıyorum. geçmiş olsun canım. aslında bu ısırgan otunda bir hikmet var ama çözülmedi gitti.
hastalarımıza tekrar acil şifalar diliyorum. hepinizi öptüm.

selamlar kızlar

böcüğüm aman kızım dr ne dediyse yap ileride rahat edersin. sakın ha ihmale gelmez seni takipteyim ona göre

ladym iyileşmene sevindim ne varsa bitkilerde var canım

çok öpüldünüz

l

bne iyileştım ablam ama işte otobuse bınıyoz falan cok kalabalık bı sekılde kapıyoruz
hava bı sıcak bı soğuk

sen nasılsın ablam enıstemız nasıl

MERHABA DEMEYE GELDİM
HEPİNİZİN İYİ OLDUĞUNU OKUDUM SEVİNDİM....ÇOK ÇOK ÖPTÜM İRNAM LAYDIM YEŞİLİM BÖÇÜKÜM ....
KÜÇÜK ŞEYLERDEN SEVİNMESİNİ BİLSEK HİÇ BİŞEYİMİZ KALMAYACAKKK
HER ŞEYİ KENDİMİZİ DERT KEDER YAPTIK HASTALIKLAR KAPIMIZDA YATAR OLDUUUU
----------------------------------
BEN HALA :2: HAPŞUDAYIM GECMEDİ ŞEKERDE OLUNCA :2:
GEÇMEK BİLMİYOR KULAKLARIM DA SORUN ÇIKTI ÜÇ AY HAP KULANAÇAYIM
OFFFFFFFFFFFFFFFFFF BİDE ŞEKER HAPI VAR BİTTİM VALLAHİİİİİ:18:

Son düzenleme:
hepinize geçmiş olsun. havalar tam hastalık kapmak için kendimize dikkatle olmuyor kapıyoruz işte. öpüldünüz

geçmişler olsun kendınıze cok dıkkat edın

kocacım bana phlıpsın katı meyve sıkacağını almışcok marıfetlı masallah yıkamasıda cok zahmetlı ama süper oluyo
vıtamın deposu yapıok

Merhaba demeye geldimmmmm
:94: Hastalık gecmedi bende sizlerde şifa versin rabbim hepinize sağlık diliyorum ben allahtannnn
hepiniz çok çok niyi bakın kendinize yurdumun güzel hatunlarıııı

oooohoo ablam demekkendıne bakamıomsen
dınlenmıyon iş peşinde kosuyon ben bunu anladım
kendıne dıkkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…