Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

günaydın şekerlerim

lady aman hoş geldin nasılsın uğramana çok sevindim

herkesler iyimisiniz

mılapa güzeller güzelleriiinassınız
kımselr yok gene
amma ıhmal ettınız heee dövcem sızı

merhaba demeye geldim
canlarım cumanız mubarek olsun haftanız şen olsun
-------------------gecmiş oğretmenler günüz kutlu olsun
herkesegüzel yarınlar

kızlar 4. yılım bitti kk da. yıllar nasıl geçiyor ama bende eski şevk kalmamış gitmiş tüm duygularım nedense yaş aldıkça bir durgunluk geldi bana.

abinizin tahliller iyi çıktı ama her sene kontrolleri olacak. kendinize iyi bakın

Anneler,
Kizlar, kiz kardesler, hala ve teyzeler, arkadaslar vs.
Kasim ayinda , nadir rastlanan bir cesit meme kanseri bulundu. Bir bayanin gogsunde bir isiilik gelisti. Doktoru mamagrofisi temiz oldugu icin antibiyotikle enfeksiyonu tedavi etti.
Iki kontrolden sonra isilik kotuye gitmeye basladi. Doktoru bir mamografi daha istedi. Bu sefer bir kitle gorunuyordu. Biyopside hizli buyuyen habis ur bulundu.Buyumesini geri cekmek amaciyla kemoterapi basladi, sonra mastectomy yapildi, kemoterapi tamamlandi ve radyasyon tedavisi yapildi.

Siddetli tedavinin yaklasik dokuz ayindan sonra bayan temiz bir saglik listesi Verdi. Yasaminin bir yilinin her gunu onunla doldu . Sonra kanser karaciger bolgesine geri dondu .

Dort tedavi aldi ve kaliteli bir hayat istedigine karar Verdi, kemoterapinin daha sonradan ortaya cikan etkisini yasamak istemiyordu. Bes buyuk ayi vardi ve son gununu en ince ayrintisina kadar planladi. Morfine ihtiyac duydugu birkac gunden sonra oldu. Her yerdeki kadinlara dagitilsin diye bu mesaji birakti :

KADINLAR, LUTFEN NORMAL OLMAYAN HERHANGI BIR SEY KARSISINDA DIKKATLI OLUN VE MUMKUN OLDUGU KADAR CABUK YARDIM ALMAK ICINDE KARARLI VE INATCI OLUN ..

Paget Hastaligi : Bu nadir tipte bir meme kanseri ve memenin dis ceperinde , meme ucunda ve haresinde isilik gibi gorunuyor , daha sonra dis kenari kabuklu bir yara haline geliyor

Meme kanserinden hic suphe duymadim ama kanserdi. Meme ucum bana hic degisik gelmiyordu fakat isilik beni rahatsiz etti, bu nedenle doktora gittim. Ara sira kasindi ve agridi fakat bunlarin disinda beni rahatsiz etmedi.

Sadece cirkin ve sikinti vericiydi, doktorum ve dermatolog tarafindan daha once deri yangisi icin verilen butun kremlerle temizlenemedi . Biraz endiseli gorunuyorlardi fakat kanser olabilecegi konusunda beni uyarmadilar.
Simdilik, disaridaki pek cok kadinin meme ucundaki yada cevresindeki bir isiligin yada yaranin kanser olabilecegini bildigini sanmiyorum. Benimki meme haresinde tek bir kirmizi sivilce olarak basladi.

Meme ucunun Paget hastaliginda problemin en buyugu semptomlarin zararsiz gorunmesi. Cogunlukla deri iltihabi veya enfeksiyonu oldugunu dusunduruyor, en onemli talihsizlik ortaya cikartma ve bakiminda gecikme.

SEMPTOMLAR NELER ?
Meme ucunda kasintiya ve yanmaya neden olan surekli kirmizilik, akinti ve kabuk baglamasi. ( Benim durumumda , ben fark edene kadar cok fazla kasinti ve akinti yoktu, fakat bir tarafta dis kenarda kabuk vardi. ) Meme ucunda iyilesmeyecek bir yara. ( Benimki meme haresi uzerinde idi.)
Genellikle sadece bir meme ucu etkileniyor. Nasil teshis edilir?
Doktorunuz fiziksel olarak muayene etmeli ve iki memeninde mamografisini acil olarak cektirmenizi istemeli. Kirmizilik, akinti ve kabuk deri iltihaplanmasi na cok benziyorsa bile, eger yara tek memenizde ise doktorunuz kanserden suphelenmeli. Neler oldugundan emin olmak icin doktorunuz yaradan biyopsi almali.
Bu mesaj ciddiye alinmali ve mumkun oldugu kadar cok sayida akrabaniz ve arkadaslariniza gec meliki birinin hayatini koruyabilmeli.

Benim meme kanserim, buyuk dozlarda kemoterapi aldiktan, 28 kez radyasyon tedavisi olduktan ve Tamaxofin aldiktan sonra yayildi ve kemiklerimi sardi. Eger baslangicta meme kanseri teshisi konulsaydi belki yayilmayacakti ...

selam herkeze iyi pazarlar.

yeşilim çok sevindim abimizin tahlillerinin temiz cıkmasına.allah sağlıktan ayırmasın kimseyi.
demek dört yıl bitti haa..eski şevkin olmasa bile burda olman güzel canım benim .seni tanıdığıma mutluyum ben

küçük leydim hoş geldin canısı.nasılsın kısss epeydir yoksun.nerelerdesin bakem,herşey yolundamı

lereneim sağol canım msj için.aynen bu msj daki gibi bizimde bir tanıdığın ,tam sırtında meme hizasına geliyordu bir cıban cıktı.iyileşmiyordu yarası,sonra meme kanseri olarak kendini belli etti.aynen oda çildiyeydi,genel cerrehtı bir sürü zaman kaybetti .tabii tüüm vucuduna sarmıştı illet şey..nedense sırf memede bekleniliyor bu şey.iyileşmeyen inatcı yaraları hafife almamak lazım.

hepiniizii öpüyoomm esmerimm böçüüümmm,duyguuummm

arkadaşlar herkese güzel akşamlarrr
sınava giren gençlerimize ve içindeki kızımda ALLAH yardım etsin amin inş iyi bi yer kazanırlar
yeşilim gecmiş olsun
bende eskilerdennn 2007 giriş yaptım iyiki sizler gibi dostlarım oldu çok çok şanslıyımmmmm
hepinizi çok çok seviyorum kk bi ayrıçalıktırrrrr
kk dostlar bi ayrııııı bende hepinizi çok çok öptüm güzel yarınlarrrrrrrrr
leydim irnam yeşilim böçoküm lareenim
daha duygu çok arkadaşlarım varda isim olarak hatırlamadım öptüm hepiniziiiiiii

mılapa ablalarım

yesılım abla temız cıktı demeksüper
Allah sağlıktan ayırmasın bızlerı
ayrıca nıceyıllara kk da

esmer ablam bende gırdım sıvana salladım cıktım
zaten calısmadımkı esımın zoruyla gırdım

şugırlaım o güzel temennilerinize teşekkürler. iyi ki varsınız ben de sizleri tanıdığıma çok çok çok mutluyum. arada da olsa gelip sizlerin iyi olmanıza seviniyorum biliyorsunuz dimi
burada hâla havalar harika baharı uzun uzadıya yaşıyoruz. göller bölgesi ve çevremiz yağışlı geçiyor artık bundan sonra yaşarız kışı o da şiddetli olmuyor. bol bol yürüyoruz iyi geliyor sağlığa. İnşallah sağlık, huzur, bolluk bizlerle, sizlerle olsun

ladym atladığım bi şşeyler varmı oğlundan haber?

böcüğüm öylesine mi girdin sınavlara hadi bakalım nolcak sonu:)bi sürpriz olur belki:)

esmerim kızından iyi haberleri bekliyoruz

irnam sen nerelerdesin nörüyosun merak ettim

öpüldünüz

herkese güzel günler
şeniz abla sevindim sonuçların iyi çıkmasına gözünüz aydın:128:

bende dün girdim dün tabi sınava bende böcük senin gibi bildiklerimi yaptım gerisini tahmin gücüyle işaretledim:82:
10 sene olmuş neredeyse matematik vs. hiç bir ders yüzü görmüyoruz
evde çalışma fırsatım hiç olmadı ama bir ümit girdik işte....

günaydın
hepinizin çok çok iyi olduğuna sevindimmmm
herkesin ALLAH emeklerini boşa çıkarmasım inş

günaydınnnn cici ablalarımnasılsnız ben pek yazamadım sıze

yesılım ablam sallamasyon yaptım bakalım nolcak dün acıklanaan cvplara baktımda baya doğrum varama 1.sorum yanlış
yanlışla başlayıp sureklı doğru ıle devam etmışım
hayrlısı olsun

destiş senın ıcınde hayrlısı olsun cnm zaman cok azdı ben mat.pek yapamadım yetmedı aman ınş kazanmak ısteyen kazansın ben işimden memnıunum

ırnam esmerım sızler naıslsınız
h sonu annemler gelcekannem babam abam yeğenım enıstem neler yapsam dıye dusunuyom ama ctesı bıle calıstığımdan onlardan önce ınş evde olurum

herkese sağlıklı mutlu günler dılıyorum

kızlar canım sıkkın. bütün bağdemciklerim şiş. dün biraz dışarda işim vardı.
tabi rüzgarı yedim. sonra yatak döşek yatar oldum. havada boğucuydu.
hem rüzgar hem sıcak ikisi beni çarptı galiba.
yeşilim eşinin durumunun iyi çıkmasına sevindim.
destina, böcüğüm inşallah iyi puanlar alırsınız. herşeyde bir hayır vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…