Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

geçmiş bayramınız kutlu olsun buyuklerimin ellerinde küçüklerimin gözlerinde öperimmmmmmmmm
kendinize iyi bakın sağlıklı günle
r sizinolsun

ben geldiiimm
hemen eleştireyim
nolmuş kk ye.beğenmedim ne yalan söyleyim ,zor geldi gitrmek,aradığımı buladım.

neyse istemeden geliş yapmak zorunda kaldım malesef gitmişken 10-15 gün kalmak istedim ama olamadı ( yol boyu ağlayarak geldim,lanet yağdırarak uzaklığa tabi.çok şeyini kaçırcam bebemin.bizi ehr görmede bir iki gün yabancılık cekecek.yaa bunları yaşamak hiiç istemezdim üzülsemde yinede sağlıktan ayırmasın allahımcanları sağ olsunda

çok tatlı olmuş ama yaa yok böyle bişey,her hareketinde içime sokasım geliyor.ne öpmelere ne sevmelere doyamıyor insan.hiç gözüm önünden gitmiyor zaten.aklımda hep zeynep var.acaba abartıyorummu diyorum ama yok yok olmuyo.birileri sevgiden bunaltınca sinirlenip ne dediğini bilmeden eneneneeee diyişi yokmu kulaklarımda cınlıyo .

neyseki kızım damadım hepside iyiler,gördüm sevdim geldim yılın en keyifli bayramını yaptım.umarım sizlerde güzel gecirmişinizdir .

hepinizi öpüyorum canlarım sabah geldik bir sürü işim var,çantalar,yerleşcek daha.

yap ırnam yapp bende yapayım
cok kötu olmuş böle kk gelesım bıle yok
sabah berı kaç yere yazdımkı zaten
sevmedım bende hemde hıc

senın ıcın harıka geçmiş bayram
bende annemlerde kaldım 3 gun hemde
gerı kalan gunlerde ıse gezdımhepp süper gectı
genede işimi aradım
özlemışım sevıyorum yaa calısmayı ben

bugunde kocemın d gunu süprısler etcem ona

selam kızlar ay çok zor buldum sizi ne komik bir an panikledim neyse

teşekkürler lereenim canım

hoş geldin irnam. bilmezmiyim ayrılık ne zordur ama Allah kavuştursun, en yakın zamanda yine gidersin inşallah

böcüğüm topiğimizin en genci hep aklımdasın nedense

ladym, kızlar hepinizi kocaman öptüm

Son düzenleme:
aklında olayım hep ablam ne guzel
sızde benım hep aklımdasınız
örgücü teyzemm ırnamm
sen leerenımm hepınız kk ablalarımsınız

günaydın bu arada:)

günaydııın.

sağolasın yeşilim inşallah canım yaa.dayanmak zor çünkü,artık torun tadını iyce aldım duramam gariii :))

böçüm eşinin doğum günü kutlu olsun canısı.allah en güzel yaşamlar nasip etsin beraberce dilerim.

bugün bende anneme gitcem,gecmiş bayramını kutlayamadım.
hepinizi öpüyorum anacım.kolay gelsin tüüüüümm işleriniz :80:

sabah uğrayayım dedim. yine yapım ve onarım vardı. artık günaydın kartımı şimdi ekleyeyim dedim.
yalnız kızlar bu yapım onarım işi benimde hoşuma gitmedi. tam alışırken yenisi, geliyor.
irnam hoşgeldin canım. seni bizde özlüyoruz vallahi. sensiz olmuyor, bilesin.
böcüğüm, gez güzelim. anca şimdi gezersiniz. kocanında bu arada yeni yaşını kutlarım.
yeşilim seni pek göremez olduk. ne işlerle uğraşıyorsun. aman inşallah hayırlı işlerdir.
hepinizi çok çok öpüyorum. kendinize iyi bakın.

günaydın ablalarım
herkesler ıyıdır ınş
tüm öğretmenlerımızın öğretmen gününü kutlarım

merhaba bende anahhh oldum bu sayfamızı zor buldum...ne zaman değişmiş ya anlamadım
ama bugün değişmiş herhalde...bir an tamam kullanıcı panelimede ulaşamazsam kim o kadar topikte bu sayfayı arayacak dedim...
neyse buldum...bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun first laydim ve daha öğretmen olanlar varsa unuttuklarım herkesin...

iyiii akşamlar.

tüm öğretmenlerin bu güzel gününü kutlarım.leydim öğretmenim günün kutlu olsun canıımm

şekerler uğrayamıyorum eşimin tahlilleri temiz çıktı şükürler olsun.

öğretmenler günü kutlu olsun geç oldu ama olsun

biraz daha işlerim var halledeyim geleceğim. hayır işler lady. ev ve eşimle ilgiliydi. bir de mahkeme işimiz var avukatla görüşmeler bitmiyor. bbbamdan bir ev kaldı kadın uğraşıyor ya sinir olduk ölümlü dünyada ne hırslı, ne biçim insanlar var tövbe tövbe insanı insanlıktan çıkarıyorlar sizlere uzun uzun da yazamıyorum kafam dağınık kusura bakmayın ama aklım burada bilesiniz
şimdilik iyi geceler

canlarım kutlamanız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. hep yanımda olduğunuz ve beni mutlu ettiğiniz için teşekkür ederim. sizleri çok seviyorum.

bende sarissa ve anuşkamın öğretmenler gününü kutlarım.
yeşilim mahkeme deyince benim hala sinirlerim bozuluyor. biz kazandığımız halde hala elimiz boş. size allah kolaylık versin.
tabii menfaatler çakışınca, insanlar tuhaflaşır. daha böyle bir sorun yaşamadık. ama benimde başıma gelecek. allah anneme bu yüzden ömür versin diyorum.
babam öldüğünde tüm kardeşler anlaşıp tüm malları anneme devretmiştik. anneme birşey olursa çıngar çıkacak diye korkar oldum. inşallah o zamanda sorunsuz çıkarız bu işten.
eşinin sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim. geçmiş olsun.
lereenim, böcüğüm, destinacım, irnacım ve yeşilim hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…