Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Böcüğüm nasıl oldun canım

irnam, kardeşin güle güle otursun sana da nasip olsun inşallah. gidersin acele etme ettikçe günler geçmek bilmez

biz de günlerdir abiniz için koşuşturuyoruz. yarın ya da bayramdan sonra alacakmışız neticeleri ..beklemek çok zor. genelde iyiyiz hamdolsun. sizler de hep iyi olun inşallah

hayırlı cumalar

yeşilim ablam daha ıyyım
işyerınde tadılat var ve bız boşa gelıyoruz bı iş yok
enıstemızede cok cok gecmıs olsun ınş bı sorun yaşamazsınız

iyi akşamlaarr.
ertesi günüde annemlere gittim .dün gecede orda kaldım biraz işlerine yardım ettim sonrada yakın komşusuyla hamama gittik ohhh hamamı kiralamış gibiydik adeta,bizden başka hiiiiiiçç kimse yoktu haa haaa koca hamam üç kişiye yandı valla ohhh ne güzel yıkandık ama iyi yorulmuşumayıştım kaldım eve geldiğimde .

yeşilim canııımm.
41. seneyi devirdiniz maşallah.allahım devamını nasip etsin en güzel anlarıyla,huzuruyla sağlığıyla ,saygısıyla nice senelere canıım beniim.

noldu alamadınızmı abimizin sonuçlarını,ayy inş. güzel haberlerle gelirsin.

herkeze iyi geceleerr.

sonuçlar bayram sonrasına kaldı ...hangi işimiz düzgün gidiyor ki?

hamam sefaları amanın ne güzel ne güzel ...yorgunluk atmışsınızdır

evet irnam bu gün 41. evlilik yılımız bitti hepinize diliyorum şekerlerim benim

şu newyor'ta 5 minareye gittik bugün çok beğendik çok imkanı olan gidip görsün

hepinizi çok öpüyorum

canım ablalarım
şimdıden ıyı bayramlar dılıyorum
sevdıklerınızle geçırceğınız harıka bı bayram olur ınş

yesılım ablam 41 kere maşallah dıyorummbızede nasıp olur ınş
nıce nıce nıce yıllara ınş
ben mahsunun her fılmıne gttım ve bayıldım
kendsını sevmesemde harıka fılmler yaratıo
bayramda annemle gtcem ınş
kocem kendınısı sevmedığınden gtmıo uyuss
ırnam çiçamm harıka yapmışsın valla ohh ben bıkez grmeye çalıştım ama nefesım daraldı sıcaktan
keşke gırebılsem ama bıdaha denıycem harıka bıseydır emınım

iyi akşamlar kızlar,mozilladan giremedim yeniden choremeden kk diye yazdım neyse girebildim .

biz yarın öğlen sonu felan cıkacağız yola.koça daha gelemedi,zaten ağrıdaymış şuan.ordan gelcek yanımıza.bizde oğlumla beraber yola cıkacağız.arabayıda murat kullancak biraz tedirginim ama gözümü kapayıp gidecem valla.kanı deli akıyo nolcak yavaş gidemiyorki yola

belki ordan giremeyebilirim hepinizin bayramını kutlarım,gönlünüzce bir bayram olur inşallah.kurban kesenlerinde kurbanlarını allah kabul etsin.

ayyy sonunda görecem küçük fıstığımı.bizi unutmuştur mutlaka,inşallah cabuk alışır bize,kucumdayken anneyi isterse onu çiğ çiğ yiycem :90: ayy hızlı öpünce bile küçük hanım ağlıyomuş.ben nasıl kendime hakim olcam onuda bilemiyorum hoş.fıstığını fındığını elini,kolunu,ağzını burnunu,poposuna kadar heeeerr biyerini öpecem öpecem öpeceeeemmmm vuuuuuuuvvvv ayy ayyyy tutamıyoom kendimii.

hoşçakalın arkadaşlar.kendinize iiii bakın hepinizi gocamaaaannn öpüyorummm
büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerindenn mucuk mcuuukkkkk

herkesin bayramını kutlarım ablacıklarımın ellerinden yanacıklarından özlemle öperim
nice bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…