Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

iyigeceler14.gif

slmlarr ablacıklarımm

yeşilim ablam ne demek sızlerı cok sevıyorum benn annemden uzağım ama sıze yakınım sıcaklık gelıo sızden buralara

betül ablam cok haklısın
kızın içinde cok sevındım bende cok işsız kaldım ne demek bılırım

selaaamm.

yeşilim çok gecmiş olsun canısı,ayy inşallah iyi çıkar sonuçlar.açil şifalar abime.:Saruboceq:

leydim aslında çok güzel bir duygu hayvan beslemek annemlerinde dolu kedisi var bahceli olduğu için belki 10-15 tanbeler.eve bir iki tanesi giriyor gerisi bodrumda yaşıyorlar.ama hergün onlara yemek vermek çok zor oluyor.herşeyi yemiyorlarda.ben bile burda ne kadar tavuk işte onların yediği şeyleri biriktirip dondurucuda sonra götürüyorum.bende çok seviyorum ama apartmanda olmuyor zor,ee büyük başda tüyünden dolayı istemiyorda :KK43:(

kızın için gercekten çok iyi olmuş ,bir kapı kapanınca diğeri acılsın inşallah herkez için .gecinmekde,gecindirmekde çok zor valla.

böçüümm çiçaaamm,tatil az geliyor demii,olsun kıss işinde raahatsan idare et balım yaa.sonrada evde sıkılıyo insan.karşında koca bi örnek,evden bıktııımmm,yanlızlıktandaa.bu yaşımda bile iş arıyom ama nerdeee.insan yaşlanınca çöp e çıkıyor.hiç bir iş kurumu kabul etmiyo,nede özel yerler.bazen acaba ben öldümmü dediğim anlar bile oluyo..ben hiç bi iş yapamam hiç işe yaramazmıyım yanii amaaann hayıflanıp dururum işte.

yine bunalım takılıyom bu aralar. hergün biryerlerede gidilmiyorkii,komşu oturmalarınıda sevemedim hiiç off neyse bakmayın bana.hepinizi kocaman öpüyoooooooommmmm.

ırnamm sıkılma yaaa
bazen cok yoruluyorumm keşke benımde diğer ınsanlar gıbı ıkı gün tatılım olsa ne ıyı olur dıyorum
keşke kanun cıksa yaa ctesıde resmı tatıl olsa
bu hayal sadece
ama şükür işimiz sağlığımız var

senle keske yakın olsaydıkk benımde kımsem yok komsularımı tanımam kımsenınde kapsını çalmadım

iyi geceler şekerler

iyi olmanıza sevindim. temenilerinize teşekkürler. neticeyi bildiririm henüz gün aldık

aman valla insanlar yaşlandıkça daha zor geçiyor hayat. hepimiz kendimize iyi de baksak da hayat bu işte.

üzülme irnam sırf sen değilsin sıkılan hepimiz o durumdayız. saçma şeylerle oyalanmaya çalışıyoruz

görüşmek üzere

irnam iş ve yalnızlık konusunda seninle aynı taraftayım. işte ben bu yüzden kedi aldım. zamanında kimse evde yoktu. oğlan okulda, kızıda biliyorsunuz. eşimde çalıştığı için çok geç geliyordu. izmirde pek tanıdığım yok gibi. olanların evleri çok uzak. her zamanda gidilmiyor. eşim kedi almam için destek olduydu. tüy konusu hep sorun. ama gülü seven dikenine katlanır. benimkilerin yemek sorunu yok şükür. hazır mamamızı veterinerden alıyoruz. sevdikleri tavuk, ama çok vermekte sakıncalıymış. nadiren veriyorum. bazende balıkların kılçığını temizleyip önlerine koyuyorum. genelde kuru mamamız tercih ediliyor.
irnam ben bir ara takı yapmaya merak sardım. halada ara ara yapıyorum. hatta hobilerimizde dökümanlarımı paylaştıydım. sabit bölüme eklenmişti. arada oraya girip eski bilgilerimden faydalanıyorum. ilerde kısmetse yaptıklarımı sergileyeceğim. şu anda 100 civarında kolyem var. takmayı değilde yapmayı seviyorum. aslında olanağım olsa bazı kurslara katılsam. o bile insanı oyalar.
bir ara anaokulu açmayı düşündümdü. benim böyle bir olanağım varda maddi durumum yok maalesef. dersanelerede bu yaşda dayanamam. yaşıma uygun iş yok anlayacağın. pc benim yalnızlığımın yoldaşı. bu şekilde yaşamımızı sürdüreceğiz. arada bir bizi renklendirecek durumlar çıkınca mutlu olacağız. allahtan ev işleri bizleri oyalıyor. erkekler için daha kötü. ben halime şükrediyorum.
kısa yazacaktım yine çenem düştü.:roflol: hepinizi çok çok öpüyorum. Şeniz

ladym kızının işine çok ama çok sevindim inan. dün yazdım sanırım tıklamamışım şaşırdım şimdi görmeyince. hayırlı, uğurlu olsun inşallah çok selamımı ilet lütfen

yine uğrarım

yeşilim çok teşekkür ederim. bir arkadaşı vesile oldu sağolsun. pc uzmanı arıyorlarmış. pc.de çizim yapmayı bilen. bizim kızda daha önceleri çalıştığı yerde bunları öğrenmişti. böyle bir ihtiyaç duyulunca hemen benim kıza teklif ettiler. kızda o sıra bir işe başlamıştı. hemen kabul etti. öteki yerden ayrıldı. işi zor ama mutluyum diyor. önemli olanda bu zaten. diğer yerlerde parasını doğru dürüst alamıyordu. yol ve yemek parasını cebinden veriyordu. üstelik maaşıda azdı. burda öyle bir sorunu yok şükür. maaşı bankaya yatıyor. yol ve yemek ücreti ödemiyor ve üstelik sigortasıda yaptırıldı. daha ne isteyelim. çok şükür allahıma. darısı başkalarına diyorum.

üzülmen ablalarım
bende cok yalnızm hemde cok
anam babam uzaktaa bı arkadasım bıle yok sızden başka:KK43:

iyi akşamalar hanımlaar.

leydim iyi dersin deee,gittim takı kursuna olsun yazılayım diye ama bir dolu malzeme istiyorlar,tamam tyaptıklarım bana ama şuan ben öyle şeylere harcama yapacak durumda değilimkii,..kaymakamlığın acacağı bir kurs varmış üç aylık ,hem sertifika hemde ayda 300 tl verceklermiş,pembe yakalılar projesiymiş.başvurdum alıncak kişi sayısı 60 ,başvuru sayısı 400 kişi olmuş gecen mülakat vardı öyle sacmalamışlarki deme gitsin,form doldururken yazdığımız bildirileri bize mülakatta çanlı çanlı sordular.yanii ne demek buu,formalitemiiii gösterişmi.buda gösteriyorkii ya görselliğe önem veriliyor yada önceden ayarlandı alınacak kişiler.hiç olmassa farklı sorular sorunkii teselli olalım bilemedik felan diyelim demi yanii.

yani yanii anlıycanız o kurs işide fos cıkcak.sevinmiştim birazda olsun kendimi oyalıycak üç kuruşda olsa bir katkım olcak diye mafoldumben..

yeşilim , böçüümm ,lereenim, duyguum ,esmerim,hepinizi öpüyoruumm.her şey gönlünüzce olsun inşallah.

günaydın ablalarımm
nasılsınız
ıyı bayramlar herkese
benım gıbı çalışanların bayramı yok ama neyse

ırnam hiç üzülme ablamm hersey kısmet
hem sadece yalnız olan sız deılsınız bende cok yalnızım sız olmasanız
sızlerı cok sevyommmm

leerenım nerelerde yesılımm ablam nasıl
betul ablammmm

87. cumhuriyet bayramımız kutlu olsun arkadaşlar.

hayırlı cumalar.

üzülmüyorum böçüm ama arada bir hüzün oluyor işte,

iyi akşamlar kızlar

irnam o sınavlar hep hileli ..evet önceden alınacaklar belli usulen sınav oluyor. Ankarada bir arkadaşımın kocası işe öyle girmişti. "çok üzüldüm ama çarem yok" diyordu o anlatmıştı bize. yine de belli olmaz bakarsın arada sana da kısmet oluverir

esmerim nerede? böcüğüm yazdım tatlım lereenim pek giremiyor çok işleri varmış. ben de özledim arada telefonlaşıyoruz

ladym inan kızın için çok sevindim ..böcüğüme de güzel, hayırlı işler inşallah

Esra ev taşımış henüz telefonu bağlanmamış. bilginize

duygu yine yok oldu.

bugün mesaj yazdım, göndere bastım, ama sayfa hatası olup durdu.
şansımı tekrar deneyeyim dedim.
dün çilek kızım ameliyat oldu. kısırlaştırdık kızımı. fakat çok zor bir ameliyatmış bu. aynı sezeryan gibi. yavrum çok kötü durumdaydı. ondan önceki gün sıkıntıdan uyumamıştım. dünde onun üzüntüsünden uyuyamadım. sabah kızım anne gözüne kan oturmuş deyince aynaya baktım. galiba uykusuzluktan, yada üzüntüden tansiyonum çıktı diyorum. yavrum habire uyuyor. ne yemek yiyor ne su içiyor. arada kalkıp kumuna gidip ihtiyacını gideriyor. fakat ayakta zor duruyor. 5 gün çok dikkat etmemiz gerekiyormuş. bu bize bir tecrübe olmuş oldu. benden havadis bu. hepinizi öpüyorum. opuyorumnanaktan

lady çok geçmiş olsun kıyamam ona ağzı var dili yok ay yazık. ne mutlu sizler iyi bakıyorsunuz şanslı kediymiş. sana da kolay gelsin ama kolay değil tabi ki. sabır gerek sevince sabır da oluyor değil mi?

kızlar hepiniz iyi misiniz?

iyi akşamlar hanımlaar.

leydiimmm çok gecmiş olsun,aslında iyi yapmışsınız kısırlaştırmakla,valla senede bu üç dört kere doğum yapıyor bu hayvanlar,annemlerden biliyorum,ve her seferindede üçer ,beşer kuzluyorlar.ee kolay değil tabi yeni doğanlara yuva bulmak yada bakmak.biraz acı cekecek ama hem çilek hemde sizin için iyi olmuş canım..inşallah fazla acı cekmeden atlatır, kendine gelir kısa sürede. keşke sokak hayvanlarınıda belediye kısırlaştırsa,bu seferde düşünüyorum acaba doğanın eko sistemi bozulurmu diye yaa başkada care yok gibi,

yeşilim aynen öyle canım her yerde herşeyde hile dolan var artık.ee napsın millet ekmek aslanın kuyruğuna kadar gitmişken,mecbur yapılıyor.çok görmüyorum artık.amaaa ihtiyacı yokken bile araya adam koyanlara çok sinirim valla.kadının dört katlı apartmanı kaç tane kiracısı var üstüne birde marketi ...ve koşa koşa belediye başkanına ilettirmiş, yanii bu haksızlığıda içim kaldırmıyor acıkcası..ne deyim içimden gecenleri allah biliyor..:KK22:

lerenimin ne işleri varmış ayool merak ettim şimdi.... bitmedi ne zamandır..
huuuu canııımmmm yardıma gelemmmi kııı,ben burda sinek avlıyooommmm
hoş sinek bilem yohturr yaa :KK9:

esra sonunda buldumu kafassına göre ev ohhh iyi olmuş valla.güle güle otursun...

böçüüm ,duyguum esmerim öptüm hepinizi ...

kendinize iii bakın..

benim leğen kemiklerim ağrıyor neden acaba.yarın için randevü alcaktım daldırdım saati kacırdım.yarın alcam artık ortapetidenmi alsam acaba

irnam dr git tabi ki canım benim çok geçmiş olsun. birisi ağrı dedimi içim gidiyor ağrısız bir günüm yok. onlarla yaşamayı öğrendim alıyorum ilacımı sürüyorum kekik yağımı:)

Türkiyem de kızmadık kapı kalmadı artık. herşeye ama herşeye kızgınız artık

sevgiyle kalın

yeşilim, irnam sağolun. çok zor bir ameliyattı. çok üzüldüm inanın. ama onun iyiliği için yaptık bunu. yeşilim sevilmez mi. o benim can yoldaşımdı. zamanında kızım ve oğlum yanımda yoktu. eşim işten gece çok geç geliyordu. halada öyle ya. korktuğum zaman ona sarılıp güç alıyordum. 4 sene bana yoldaşlık yaptı. ailemizin bir ferdi o. az önce eşim eve geldiğinde hemen kızımı sordu. yanına gidip sevdi. yarasını inceledi. yani hepimiz onun varlığıyla mutluyuz. onun canı yandıkça hepimiz onunla acı çektik resmen. çok şükür bugün su içti, azda olsa mama yedi. sonra ikinci gününden itibaren kumuna gidip ihtiyacını gideriyor. artık yürüyor. bu bile bize huzur verdi.
bu ara fazla uğrayamıyorum. kendinize iyi bakın. :KK16:

X