he yaa sankı kıtlık gelecek gıbı
ama bayılıyorm markete gtmeye
şuan çalışmıyorum yoksa daha cok sey alabılırdım
eşime ayıp olmasın yük ona cok bınmesın
Ben geldim hemen çıkıcam herkes iyi degilmi,beni pek sormamış merak etmemişiniz ama neyse ben yazayım
balayındayız kuşadasında herşey çok güzel ama çok sıcak buralar nefesimizden ateş çıkıyor resmen
öptüm herkesi iyi günler
he yaa sankı kıtlık gelecek gıbı
ama bayılıyorm markete gtmeye
şuan çalışmıyorum yoksa daha cok sey alabılırdım
eşime ayıp olmasın yük ona cok bınmesın
Ben geldim hemen çıkıcam herkes iyi degilmi,beni pek sormamış merak etmemişiniz ama neyse ben yazayım
balayındayız kuşadasında herşey çok güzel ama çok sıcak buralar nefesimizden ateş çıkıyor resmen
öptüm herkesi iyi günler
destiş geçmiş ossun:sinifsinif:
iyi eğlenmeler fıstığım,tadını cıkarın.seni mecbur hissettirmeyelim dedik duygum .ee evlilik bu kolay değil.sıkıntısı telaşı az olmaz . allah mutluluğunuzu hiç bozmasın canıım.
leerenim söylüyor onların memlekette.60 dereceymiş asfaltta sıcaklık .
yine susalım sıcak diyeni vuran iki kişi olur söyleyim size kaydirigubbakcemile3
bizde bebeğimizi dr. götürdük.aylık kontrolleri için şok bir haber zeynebimde göbek fıtığı başlangıcı varmış.ee koliti yüzünden az ıkınmadı garibim olacağı oydu tabii.:çok üzgünüm: göbeğine teker yaptım üstünüde bantladım bakalım inş. içeri girer fıtığı.
desdim çok gecmiş olsun canım.acil şifalar.inş.dediğin olur,2011 yılı sağlık getirir.
yeşilim allah gönlüne göre versin canım yaa yazları serin kışları sıcak bir memleket nasip etsin sana.
hepinizi öğtüümmm
günaydın
günaydınnn
destişi gecmiş olsun çok öptüm tatlı oğlunuuua.s.
irnam aaaakannehir
kız yaşı ne ki göbek fitiğiii:sinifsinif:
şimdi gecerse ilerde acılır ya ALLAH KORUSUNNN
yeşilim duygum leerenin leydim böçüküm sağlıkla kalın hoşçakalınnnnnn