Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

naptınız bakeemm.ben dün aneyleri yolcu ettim akşama doğru.ve gec vakit elekrik geldi yine kesikti yanii.
duygum hadi hayırlısı canısı yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.düğünde çok keyifli olur inşallah.

böçüümm ist. yağmur mu yağıyor.burdada bütün gün esdi durdu onun yeli demekki,orda yağmur,kar iki sonrada aynısı buraya geliyor biliyormusun..
örgü de örmüyom sıcakta ne örgüsü çiçaamm zaten sıcaklar basıp duruyoo..ruhum daralıyo artıkın..

leydim öyle valla biraz yeri bozuk verdiğini hiçden mahvedip alıyorsun.kapağı acılmaya görsün yeterkii.içine ediyorlar valla.

yeşiliiiiiimmm ayy kıyamam sana beeenn güneşmi gectii.noldu canikom yaa.çok gecmiş olsun.açil şifalarrr.miden sağlamsa sirke iç azcık eğer güneş gecmişse iyi gelir.yarım çay bardağı suyla karıştır elma sirkesi bi dene zararı olmaz meraklanma.

esmerim ben işlemedim ama anacım çoookk köylerde gaz lambasında kanevice işlerdi.ahh ahhhh şimdi onları hep bozdum.pikelere yerleştirdim bende bazalar cıkınca artık kullanılmıyor etek,bari işe yarasın dedim.

yarın eşimin köyünde düğün var erkenden oraya gidilecek sanırım bişey olmassa.

hepinize iyi akşamlar bideneleriiiiiiimmm muck muckkkk..

Uzun bir ayrılıktan sonra sizleri sevgiyle kucaklıyorum....

12293_112503838762248_112211488791483_290925_6509280_n.jpg

herkese iyi haftalar...

Fıst laydım işten ayrıldım konyadan ankaraya gelin gitcem o yüzden ankarda da çalıştıgım şirketin aynından var.
Ben çalışmak istiyorum hakanı tamam çalış desede sanki öylesine diyor gibi geliyor...
Yeşilim ablam çok geçmiş olsun.yaz günüde grip beter olur.
Irna ablam böcük destim saolun teşekkürler
bugün alışveriş yapılacak kılık kıyafet alınıcak çok sıcak yanıyor konya.ne yapcaz bilmiyorum artık
çarşamba yorgan kaplamam var.
Teşal tam hız devam.....herkesi öptüm kocaman kocaman

tünaydın
amanda aman kimseler yokkkkk
kıs bu topiklere ne olduu nazar değdiiiii
duygum güle güle kapla irnam yeşilim leydim bööçüküm hepiniz çok çok öptüm

mıraba ablalarım

ırnam realıst duygum h geldınız

ben işyerımde sorunlar yasıyorum maaş alamıyorum
yaırn gelemezsem bılınkı işten ayrıldım
şansım gülmuyo
moralım cok bozuk

selam kızlar

böcüğüm üzüldüm ya neden böyle bu iş sahipleri...hep bana hep bana diyorlar

duygum yine kolay gelsin bi tanem az kaldı.

esmerim artık kk ya uğramıyor kimse neden ki?..yazın böyle oluyor galiba.

hoş geldin Realist nerelerdeydin merak ettim doğrusu.

sağol irnam yaptım valla, sen benim lokman hekimim oldun keşke daha önce görseydim. güneş değil abin gripti ondan kaptım. şimdi yine yatayım. yatmak iyi geliyor bana ayakta geçiremiyorum.

şu sinüzlerime çare bulamadık

bir müddet buralara uğrayamam sanırım. moralim çok bozuk.
salı günü ablam ameliyat oldu. tek böbreği alındı. kanserli ur görülmüş.
daha önce bağırsak kanserini yenmişti. şimdi yeni bir oluşum oluşmuş.
belki ben ankaraya gidebilirim. gelmenize gerek yok, iyiyim diyor, ama aklım onda.
beni merak etmeyin. hepinizi seviyorum.opuyorumnanaktan

bir müddet buralara uğrayamam sanırım. moralim çok bozuk.
salı günü ablam ameliyat oldu. tek böbreği alındı. kanserli ur görülmüş.
daha önce bağırsak kanserini yenmişti. şimdi yeni bir oluşum oluşmuş.
belki ben ankaraya gidebilirim. gelmenize gerek yok, iyiyim diyor, ama aklım onda.
beni merak etmeyin. hepinizi seviyorum.opuyorumnanaktan

GECMİŞ OLSUN BETÜL ABLAM BENİMDE TEYZEM HASTA MEME KANSERİ ALNIMADIDA BU PİS Bİ HASTALIKKK YA ÜZÜLMEKTEN BAŞKA ÇARE YOK KURTULM DİYEN DE YOK BU HASTALAIKTA ALLAH DAHA KÖTÜSÜNÜ VERMESİN BÜTÜN HASTA OLANLARA ŞİFA VERSİNNNNN AMİN:Saruboceq:
-------------------
böçüküm ben üzüldüm ya bide istanbul gibi yerde parasının vermemek gibi lüksün olmaz bu patronların tuzu koru bedeva işçi çalştırmak kolayyy ALLAH senin için hayırlısını versin inş öptümmm
-------------------------
yeşilim gecmiş olsunnn ancak dinlenirsen gecer
irnammm öptüm
reailst nasılsın seni görmek güzelll
dugum beni düğün yaklaştı heycanda bastııı demiiiiiia.s.a.s.a.s.
HERKESLERE SELAM OLSUN
KOÇAMAN
GÜNAYDIN LAR:enbuyukkk::enbuyukkk::nazar::nazar:a.s.a.s.a.s.
NAZAR DEĞMESİN BİZLEREEEE:nazar::nazar::nazar:

merhaba napıyorsunuz arkadaşlar,özledim valla sizleri misafirlerim dün gittiler
yarın da ortanca kardeşiler geliyor pazaresi de annemler

haziran başından düne kadar eşimin tarafını ağırladık şimdi benim tarafa sıra geldiguclubacismile

yoruldum tabi ...Antalya ya taşındığımızdan beri yaz hep böyle yoğun geçiyor valla

siz yazın beni unutun artık kızlar ancak face girip bakıyorum oda akraba eş dosttan
haber geliyor bazen onun için birde oyun oynayıp mola aralarında
kafamı dağıtıp dinlenmeye alıyorum kendimi...
yemeğimi akşama yapacağım artık alış verişe gideceğiz çamaşır yıkayacağım
off daha çok iş var ama bende hiç hal yok,,,şöyle miskinlik yapmak istiyorum valla
akşama kadar miskinlik edeceğim akşam çalışacağım artık:lepi:

lady çok çok geçmiş olsun ablacığına bunu da atlatır inşallah of ne desem bilemedim inan dondum kaldım. git tabi ki ona moral olur bizi de habersiz bırakma canım

esmerim senin teyzene de geçmişler olsun

destuş bizle tatil köyüyüz burada biliyorsun....oh oh gelen giden bol olsun ama bir müddet sonra yalvarsan gelmiyorlar sıcaaaak diye

böcüğüm az sabret bakalım bir iş bulursan hemen çıkarsın. üzme, sıkma canını

herkese selam....hihoyyyt

yeşilim ablam saglının nasıl grip geçtimi iyi oldunmu ablamopuyorumnanaktan

esmirim ablam telaş aldı başını gidiyor.çok saolasınzemuszemus

destim misafirlerin varmış.yorgunlugunu at dinlen sizinkiler gelene kadar.yerimseniben

böcük maaşını aldımmı gııCADIARZU

fırstlaydım çok çok geçmiş olsun allah şifasını versin...:Saruboceq:

irna ablam ramazan gelmeden dügünlerde peş peşe geldi aynen bizimde öyle.:hulya:

lereenim yok iyidir inşallah.:lepi:

dün yorgan kaplamam vardı ev doldu taştı...çaldık eglendik.göbecikler attık.çerezler meyveler yedik... çaylar meyve suları içtik.....:içelim:.

bütün yakınlarım arkadaşlarım vardı.
çok eglenceliydi.sositososito
.ilk defa kendimi gelin gibi hissettim...güldümde kendi kendime.:KK1:
herkes gittiki evin halini görecektiniz...ev ev olmaktan çıkmış her yer kabuk.heryer bulaşık ev alt üst olmuş........akannehir
geceye kadar biraz topladık saolsun kuzenlerim var kızkardeşim var.olumunekankayizsmile..sabahtan kalanını topladık ev eski temiz haline geldi.
13 günüm kaldı evlenip barklanmaya:kedi:
şimdilik herşey bitti.sadece dügünden bir kaç gün öncesi yemek yapılacak:kahve:
birde tek istedigim ve dua ettigim şey lütfen sizde dua edin:Saruboceq:
annem rahatsızlanmasın biliyorsunuz şeker var tansiyon var kemik erimesi var.allah beterini vermesin:Saruboceq:
yorgunluktan hasta olup kalmasın
kızkardeşim var artık evde annemde ona emanet gözün arkada degil ama tek istedigim hasta olmasın yeterli:çok üzgünüm:
ara ara ugrarım son gelişmeleri anlat sizlerle paylaşırım ablacıklarım şimdi ben kaçayım...
hepinizi öptümŞenizŞeniz

first ladym geçmiş olsun ablacığım ablana
Allah şifa versin

yeşilim abla evet öyle oluyor tatil köyü gibi ama yoruluyor insan
hem evde yemekti mutfaktı hiç oturmuyorsun sonra ikindin ve akşam gezmeydi
eve geliyorsun hadi bir de ayrı sohbet yatmak için can atayordum artık
Gezilecek yerler de biliyorsun çok dağınık birbirlerinden yakın değil
bir yere gidiyorsun hadi başka tarafa götürmek istediğinde artık akşam oluyor
denizde öyle hemen dibinde değil denize gidip gelmek bile sıcakta yoruyor valla
Allah eksikliklerinide göstermesin tabi,

neyse annemler geldiğinde mutfağı annem devr alıyor zaten
ben ohhh iyi dinlenirim artık
Duygucuğum hadi az kalmış 13 günde çok çabuk geçer bir bakmışsın yeni evinde
oturuyorsun daha dün annemlerdeydim bura neresi der gibi
bakarsın etrafaeyvahedigeldismilea.s.

betül ablacımmm Allah acil şifalar versın:sinifsinif::Saruboceq:gıt tabı yanında ol
Rabbım yardımcısı olsun

esmerım ıst da bıde iş çok derler
evt cok senı 12 13 saat beleşe çalıştrmak ısteyenler cok bıde verdıklerı para 600 lıra ancak
onuda vermıyolar:mymeka:
ınş hayırlı bı iş bulurum

destişim kolay gelsın balım

yeşilim ablam ınş bulurum ınş
sen nasılsın eşin nasıl
hıc konuşamıyoruz bu aralar

duygum hadı ıyısın az kalmış
ohh eğlencelı gunlerdesın eğlen bakem

bende yazmıştım ne olduğsa anlamış değilimmm
---------------------
günaydın günaydın
çaylar bende bügün arkadşlarr
yoğun bi hafta içindeyim düğün var görümcemin hafta sonu evimizde en az yirmi kişi olacak kızlarımda geldi yer bulmak eskisi gibi değil artık ama herkesin havası iyi olsun sağlık olsun demi işler yoluna girerr
924.jpg

ablacıklarım nasılsınız bir laf atıp gideyim dedim birde kına gecesinde yiyecegim elbiseyi atıcaktım ama putonda sorun oldu yada ben yine beceremedim sanırım
nasılsınız herkes iyi degilmi
bizde telaş hat safhada konya dışından misafirlerimiz geldi.
çarşı pazar işlerimiz var.
Herkes burda bir sizler yoksunuz.dügünümde kına gecemde yanımda olmanızı isterdim sizde haklısınız başka başka şehirlerde olmak yollar sıcak
derken zor yine gelin beklerim kk tanıdıgım konyalı arkadaşlarım olucak yanımda birde ankaradan tanıdıgım bir kaç kk lı gelicek
saolsunlar
herkesi öpüyorum kendinize cici bakın
yine arada girersem son gelişmeleri yazarım
yada artık evli barklı biri olarak gelirim kk ya herkese sevgiler öpücükler

bende dün vede ondan önceki yazımda silinmiş,kafamçokkarıştı.

bu aralar misafirim geliyor,dünde göz dr. gittim,hem uzak hem yakın bayaa ilerlemiş,birde göz kuruluğu cıktı,gözümün bir yan baktığımda takılıp kalıyordu bir haftadır,meğer kuruluktan oluyormuş.iki ceşit damla verdi bakalım gecer inş.

gözlüklerimi yarın alcam,iyce yaşlandım yahuu ne böyle hem uzak hem yakıın oofff oofff,

bir hafta sonra torunum geliyoooo .hem seviniyorum hemde çok misafir gelecek,her gördüğüm torunun gelince gelcez diyorlar bir yandan istiyor bir yandan istemiyorum.,misafirlerle ilgilenmekten hazırlanmaktan torunla kaynaşamıycam zaten 10 günlüğüne gelecekler.mafoldumben oysa sonra yada şimdi gelin demi yaa bol bol vaktim var,ben çocuku sevmek istiyoruumm doyasıyaaaaaaaaaa :1hug:

yeşilim.sen nasıl oldun canımmmmm.hala sinüzit hafilemedimi canısı yaa.iğne felan vurunsan keşke iyi geliyor aslında gecicide olsa ferahlıyor insan,kurutucu iğneler

oyy oyy duygum telaş sınırında.hadi bakalım hem giderim hem ağlarım dediği anlar,:jeyyar:,canım yaa,nasılda heyacanlı ,yüreğinin güzelliğini karşına cıksın fıstıkım.

çiçaaammm.noldu annecik.karnına kıs halacınmı gelince oluyo yoksa .
ama mamlarda güzel görünüyor haaa,ellerine sağlık.ama ikiniz tüketemessiniz ayol onları,at dolabın dondurucusuna artanları sonra cıkarın yiyin yine fıstıııkkk.maharetli taze gelinim.

herkezi öpüyoooooooooommmmm...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X