Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

goodmorningdollag1.gif

geçmişi okuyamadım. şu sıra oğluşumun arkadaşı bizde misafir. yemek-bulaşık-ortalığı toparlamaktan yorgun düşüyorum. fırsat bulunca faceye bakıyorum. sizleri özledim.opuyorumnanaktan

hayırlı kandiller arkadaşlar rabbim tüm dualarınızı kabul eder inşallah.

gittim dr. amaaaaaa.değişen bişey olmadı.malesef miyopmuşummmm senağlamasenağlama hal böyle oluncada bir metre uzağımdakini,davamlı takındığım gözlükle rahat göremezmişim mafoldumben mafoldumben.şuan eski gözlüklerimi takıdım yine olmaz ben evde yeniyi takınamıyom yaaa.
neymiş efendim üç boyutlu gözlük camları varmış vee fiatida dudak ucuklatan miktar.
tamm 4 bin ytl senağlamasenağlama ayy ben ağlamayımda kim ağlasın yaaa ohh be paran varsa sağlığında yolunda.,yoksa aha bölee körün körün dürtül dur anasını satam bu dünyanın bee..off offf.kim alır bana üç boyutlu gözlük senağlama senağlama..

irnam geçmiş olsun güzelim. bende orta okuldan beri miyop ve astimat var. allahtan 1 den yukarı fazla çıkmadım. yıllardır kullandığım için senin sıkıntını anlıyorum. şimdi de yakın gözlüğüne talim eder oldum. bu 3-4 boyutlularıda yeni duydum. biz galiba gerilerde kaldık.kaydirigubbakcemile3
böcüğüm iş durumun ne oldu. bu devirde iş bulsan bir dert bulamazsan bir dert canım. benim kızda iş bulmuştu zamanında. aynı senin gibi parasını alamıyordu. tabii bırakmak zorunda kalmıştı.hala iş arıyor. şimdi ona oğluşumda katıldı. zor durum biliyorum. birde sizin borcunuz var. allah yardımcınız olsun. dualarım sizlerle. sağlığınız yerinde olsun. gerisi gelip geçiyor.opuyorumnanaktan

Betül selam canım

irnam al o gözlükten hatta yedeğini de al...hahaah çok ucuzmuş ...zamanla alışırsın canım benim sakın takmayı ihmal etme. geçmiş olsun

kızlar hepinize çok çok selamlar...kızım git, bir arkadaşım geldi onunla beraberiz arada geliyorum

günaydın teyzoşlarımm nasılsınız
gerçi herkeşler yoğun pek gelen olmuyo sanırım ama olsn ben sıze yazar bı arada cvp alırım

irnam ablam nıye zırlıyonkı 4 bın tl dedığın nedır hemen alırım sana-tatlicadiarzu-aşk ol yanı
ama üzülme bende zengınolursam alırım şimdı alamamda
elındekını kullanmayı ıhmal etmede ılerlemesın ablam
cok öptüm senı

betüş ablam sorma yaa işsızlıkte hasta oldm
önceki gün acile gıttık bel ağrısından dünde günboyu dolaştık MR cekındım bgn sonçlarını alıp
dr a göstercem
iğne oluyorum bıde:bbo:

yeşilim ablam bende gelem mı:kedi:

tünaydın
gecmiş kandiliniz mubarek olsun
hepiniz çok öptüm bu arlarda bizim eve hala misafir var yatılı işim zor gelin ,
hamile gidip yemek yapmak ne kadar zor bide beşten sonrası onları yidirip içirip gezdirmekkk
ohhhhhhhhhhhhhhmafoldumben
neysee buda gecer ramazan geliyor evli evine bende işmime hıhıııı:KK3:
irnam beş boğutlu gözlük duymadımda benim oğlumda kızlarımda bende kulanyoruz yıllarca incetilmiş camdan yapılyor burda kalın xcamlaısı değilll
caylar şirketennnn
1882.jpg

Böcüğüm gel canııım beklerim sana bakarım belin geçene kadar. çok geçmiş olsun kıyamam sana

esmerim misafir iyi de insan sıcaklarda dayanamıyor kolay gelsin sana da

hadi hoşçakalın

günaydın
günaydın
günaydın
evi,nizehihoyyythihoyyyt
işinize:hulya:
:hulya::hulya:
:roflol::roflol: hayatınızaaaaa
turkbayragiselam olsun tüm türkiyemin insanlarınaaaturkbayragi

a.s.tşk ederim yeşilim kolay olmuyor işden eve çıkıpta gitip misafir ağırlamakkkk
neyse ben her şartların akannehirakannehirkadınımyım diyorum kendimeee sempatiksalakcinni
:nazar::nazar::nazar::nazar:böçüküm benimde belim tutuldu doktor kas gevşetiçi merhem verdi surdum gecti inş seninde ilaçla geceçek bi ağrıdır gecmiş olsunnna.s.a.s.a.s.a.s.
kıs yoksa sen hamile:CüvCüv: olmayısınnnn:CüvCüv:
cadı duyarsız şimdi hamişim diye haberleriniiiii:CüvCüv:

:KK3: :KK3: torunumu ve kızıımm geldiiiiii.
damadımda

ve oğlumda :lepi:alkisalkisalkis evim şenlendiii çok özlemişim fıstığımı.nasıl tatlı olmuş yaa yorgunlasr şuan uyuyorla çok gec geldier gece hepiniiz öpüyorum

gözün aydın irnam mıncık mıncık yap o torunu

böcük nasıl olduuun?

esmerim iyi ol da canım yorulalım napalım

ben geldım ablaladım
MR sonuclarımı aldım dün
bel fıtığı başlangıcı dedı ama ben pek ınanmadım
ne bcaklarım ağrıyo ne sırtım sadece bellı bı bölgem
hatta ılk baktı bacaklarımı şekılden şekıle soktu yok ağrım dedım
neyse
sonuclarla geldım dr a
ne ıcındekı sonucları okudu ne bişi yaptı
ıkı dk sürmedı fılme baktı bel fıtığı başlangıcı dedı
iğne oluyom gecer ınş ama ben başka dr a gıtcem iğnem ve ılaclarım bıtınce pek ınandırıcı gelmedı

ırnam gözün aydın ablacım resım ekler mısn bıze torununu merak ettım

esmer güzelım yokk yok düşünmüyoruz bıle Allah ısteyene versın

yeşilim ablam demen yeter valla saol ablacım

böcüğüm bir şeyin olmadığını hissediyorsan sakın ilaç, iğne alma canım. mademki başka doktora gideceksin vücuduna yüklenme. beni teyzeni dinle sen demedi deme. gelmim çekmim kulacığını. madem bişeyin yok, madem başka doktora gitçeksin neden alırsın o ilaçlarını.

bugün biraz olsun mutluyum. kızikom nihayet bir iş buldu. hemde eve çok yakın. 5 dk.lık bir mesafede. inşallah burda kalıcı olur ümidindeyim. dün iş başı yaptı. eve mutlu geldi. şimdilik iyi diyor. parasıda zamanında ödenirse sorun kalmaz umudundayım.
böcüküm sanada geçmiş olsun canım. ben bu rahatsızlığı 15 senedir çekiyorum. aslında biz kadınlar kendimizi kollamayı bilemiyoruz. aceleyle eğilip doğruluyoruz. kurallarına göre eğilsek bu sorunumuz olmaz ya neyse. şimdi bari kendine dikkat et. ağır kaldırma. opuyorumnanaktan
irnacım gözün aydın olsun. artık minik kızın dillenmeye başlamıştır.
yeşilim allah kavuştursun canım. misafirin olmasına sevindim. en azından kızının yokluğunu bu şekilde atlatırsın. izmirde çok sıcak. sokağa çıkmaya korkar olduk. klima devamlı çalışır vaziyette. kapattığımız an ev ateş gibi oluyor. sene sene sıcaklar fazla artar oldu.
esmerim sen nasılsın canım. faceye iyi alıştın. ben bile senin hızına yetişemiyorum.kafamçokkarıştı
hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

günaydınn hayırlı cumalar ablalarım

yeşilim ablam ılacı ıcmıyorm zaten mıde bulantısı yapıyoo
iğne mecbr kllanıyom 2 tanecık kaldı ama haklısın sanırım
onları kllandıkca ağrılarım coğaldı
yaa ağrıdığı gün dr a gıttım hemen nerden cıktı bu hastalık mıllet hayatında hiç gıtmıoo turp gıbı oluyoo

betüş ablam hayırlı olsn
darısı başıma ınş

X