Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

günaydınnnn

betül ablacım ben aralıkta evlendım daha:icecream:6aycık olcak
sanırım ben unuttum senın kızı
dedım gıbı hayırlısını versım Rabbım
siz harçları düşünün ben borçları
nolcak bu halimiz:nazar:
9bın tl borcumuz kaldı
az demi

günaydın...:lepi:...herkeseler nasıl....allahım zor işlerinizi kolaylaştırsın..:Saruboceq:...borçlulara ödememgücü versin:Saruboceq: dertlilere derman hastalara şifa versin.:Saruboceq:kim ne istiyorsa rabbim onu versin...:Saruboceq:

benim bir ufacık sitemim var :2:günlerdir kk giremiyorum kimse sormamış bu kız nerelerde ne yapar ne eder dügün telaşı ne durumda hastamı yoksa başka bir şeymi var diye.:2:ama ama ben sizleri çok çok özledimŞeniz sanırım siz beni özlemediniz.senağlama

hello my frensds kaydirigubbakcemile3

facede ingilizceyi sökecem bu gidişle :KK1:

napıyonuz bakem .ben bugün allah izin ederse ve bi aksilik cıkmassa kızım ve torunumun yanına doğru hareket etcez.eşimle gidiyoruz :eek:.oğlanı evde bırakıyoz sositososito yeni girdiği için izin alamıyor.yoksaki daha ablasının evini hiç görmedi garibim ama yeğenini gördü .canı kalıyor ama artık olcak bu kadar.
heyacanlıyım yarın fıstığımı üç aydan sonra görecem inşallah.

herkeze allah işlerini rast getirsin dilerim tüm sıkıntıları hallolsun.

duygum şikerim alınma annecim seyrek girdiğin için seni zorlamayalım diye şey etmiştik kıss yoksam hep aklımızdasın inan.ee kolay değil
düğün telaşı allahım seninde işlerini rast getirsin gönlüne göre versin canııııımmmm..

ben orda pek giremeyebilirim damadın pc sinden fırsat bulursam girerim .oğlan burda diye leptobu götüremiyorum..o yüzden merak etmeyin
.hepinizi çooooookk seviyooommm..beni üzleyiiinn anacım..opuyorumnanaktan

kıs esmer bizim oğlanın kredi borcu 7-8 milyarı buluyo kısss.napcak valla bizde bilmiyoz alırken iyi oluyoda ödemesi zor.ama aydan aya verildiği gibi ödeme olsa hiç sorun değil aslında işede girince pek zorlanmaz yanee.oysa toplu istiyor çoğu kurum..inşallah kolay ödemeler olur

hadeeee hepicinize iyi günleer bol şanslar şugarlarım..:KK3: :KK3: :KK3:a.s.a.s.:1hug:

selamlar

irnam sen ingilizceyi ve italyancayı hemen söktün...iyi yolculuklar ...hepsini öp benim için o şekeri ye valla ye

duygum işlerim çok dediğin için merak etsekte yazmadık sen öyle demiştin:). yorgunluğun geçsin, telaşın bitsin inşallah her zaman bekleriz.

böcüğüm borçlar ödenir gider zamanla ama çok açılmayın gençken para biriktirin şugırım

ben gece girebiliyorum yazmıştım farmville ile çoğu zaman benim laptopla kızım, komşum, arkadaşım ilgileniyor. hepinizi merak ediyorum. iyi haberler gelir inşallah

esra da görünmedi esmerim, lady hepinizi kocaman öptüm

gnaydn10ol3.gif

esmerim kızların doğru diyor canım. hiç acele etmesinler. nasılsa bir kısmetleri çıkar. helal süt emmişlere rast gelsinler. önemli olan bu canım. sizin kredi az bişeymiş. bizimki 7 milyar. daha oğlanın ki gelmedi. birde onun var. benim kızınki hem harç, hem öğrenim kredisiydi. allahtan oğlanınki sadece öğrenim kredisi. öde öde bitmez. öff öff.
böcüğüm 9 milyar bişey değil. bizimki çok. yalnız sizi takdir ettim. ailelerinize hiç yük olmadınız. kendi çabalarınızla yuvanızı kurdunuz. biz kızda öyle yapmadık. üzerimize ne düşüyorsa fazla fazla aldık. ama olmadı işte. kızımıza taktığımız takıları bile vermediler. üstelik oğlan tarafının üstüne düşenleri oğlan kendi ödemiş. bizim bundan haberimiz olmamıştı. yani kısaca aptal yerine konduk. aslında çok şey varda konuşmak dahi istemiyorum. bazen ne safmışız deyip kendime kızıyorum. borçlar ödenir gülüm. allah ağzınızın tadını bozmasın. önemli olan bu.
duygum seni unuturmuyuz gülüm. senin düğün günün yaklaşıyor. koşturmaların çoktur diye ses etmiyoruz. seni çok çok özlüyoruz.opuyorumnanaktan
irnam harikasın sen. bu seyahati hakettin. git bol bol torununu sev. sağlıkla git sağlıkla gel. Şeniz
yeşilim siz yaz sezonunu açtınız. darısı bize. kendine iyi bak. ŞenizŞeniz
bütün hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayırlı sabahlarbayanssulusmile
nasılsınız ablalarım
cok sıcak yaa:gitme:

duygu ben yeni işe başladım ancak kk ya gırebıldım cnm
sen nasılsın nasıl gıdıyo
evlılık hazırlıkları ne alemde:1hug:

irnam ıyı yolculuklar öp bizim içinde cennet kokulu torununu
bu arada ismi ne:kedi:
ıyı yolculuklar

yeşilim ablam doğru duzgun bı iş bulamadımkı
600 tl verdıler hep kımısı 2 ayda bir verdı bu parayı
sonunda güzel bı iş buldum cok şükür:Saruboceq:
artık borçları kapatıp Allahn ıznıyle para biriktircez:asigim:

betül ablam ben kimseden bişi ıstemedım
bazen ıyı bazen kötüdür aslında bu davranış
herşey kısmet şans meselesı ınan bana
ne gelınler var cok şanslı ama kıymet bilmezler
benımkısının aılesı bı kez bıle arayıp neyınız eksık ayy düğün yaklaşıyo
altın almak lazım hazırlık yapmak lazım demedılerkötükedihüso
aksine her aradıklarında ya para istedıler ya para
bende hiç aramıyorum anlasınlar az
eşimde zaten onlarla konuşmak ıstemedığımı bılıyo işte dıo hepsempatiksalakcinni
saolsunlar severler ama bıze anlayışlı olan yok
zor günler geçirdik eşimle hala borçlar yüzünden bazen daralıyoz
bazen ben 10 tl dıkkatlı harcarken onların para istemesı canımı yakıo:nazar:off aman neyse

GÜNAYDIN
GÜNAYDINNNNN
993.jpg

ıRNAM GÜLE GÜLE GıT VE GÜZEL TORUNU VE KIZINI ÖP YERıMıZE
----------------leydim artık sağlık olsun takmaylım diyoruz ama takyoruz maleseff hepimize kolay gelsinnnn:)
duygum duğün hazırlığınn var diye rahatsız etmiyoruz senii rahat bırakyoruzzzzz
sanada kolay gelsinnnn:)
böçüküm ay şok oldummm bu nasıl aileee yaaa yüklenirmi her şey size yazık değilmii bu yaşda borc odeyorsunuzz boyle ailde var
demekiii:KK43:
ınansım gelmiyor oğlan ailesi yapar kız ailside yardımcı olur ayyy allahım sen bizi kendini bilenllerle karşılaştır iki kızım varrrr aminnn
yeşilim senide öptümmm :)
kendinize çiçi bakınnnn bybyby :)

Son düzenleme:
devir değişti sanırım ablam-tatlicadiarzu-
benım 2 abım evlendı
neler neler yapmadıkkı
bi gelınımız düzceden geldı kaç kez gıttık ısteme söz nişan düğün
hepsınde toprak bastı parası ıstedıler 500 tl
araba tutmak zaten 1000 1500 mal oldu her gıdışte
altınları desen 10 burma bılesık
2 takı setı yüzükler falan fıstık
bı bohçalar yaptık ınanamazsın
dedeler nıneeler anası babası amcaları kardeslerı ohooooooo
benım bohçam bile olmadı:nazar:k valıdem dıo ayy uçak yük almadı yoksa sana neler neler getırcektım dıomirmirmirmirama gıderken valızlerı öle doldurdukı ıkı kişi tuttuk öle kapattık
mıllet yalan olmuş
Allah onları bıze bızı onlara muhtaç etmesın
daha neler neler

Son düzenleme:
gidemedim ayy.gidemediiimmmm,hergün bir engel eşim orda kiraz satayım demişti boş durmayım diye.ama toplama işi tamamlanmamış malesef bugüne kaldı.ayy inşallah.500- 600 kilo toplanırda hayırlısıyla cıkarız yola.dün ne hayal kırıklığı yaşadım mafoldumben.çocuklar gibi heyacanlanmıştım.senağlama..
neyse olmassa ben atlayıp gidecem valla daha dayanamıyooommm guclubacismile

böçüğüm torunumun adı zeynep canısı.6 ay bitecek işte.üç aydır görmedim ne alemde nasıl meraktan ölecem yaa.

kız üzülme bir sen değilsin eşinin ailesi tarafından bişey alınmayan,hee hee biz neler gördük neler.boş ver tatlım yeterki siz mutlu olun,en önemlisi bu,alıncada başa kakıyorlar en iyisimi ne şamın şekeri nede arabın yüzü..gerci yüzlerini hala görüyoz yaa neyse alsanaalsanasmile

inanın çok çook yürekten istiyorum rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin dara düşürmesin inşallah.içindede ben :KK1::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ayy nolur gidiiyiiimm bugüünn inşallaaaaahhhhhh :Saruboceq::Saruboceq:

hepinize :KK3: :KK3: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gidemedim ayy.gidemediiimmmm,hergün bir engel eşim orda kiraz satayım demişti boş durmayım diye.ama toplama işi tamamlanmamış malesef bugüne kaldı.ayy inşallah.500- 600 kilo toplanırda hayırlısıyla cıkarız yola.dün ne hayal kırıklığı yaşadım mafoldumben.çocuklar gibi heyacanlanmıştım.senağlama..
neyse olmassa ben atlayıp gidecem valla daha dayanamıyooommm guclubacismile

böçüğüm torunumun adı zeynep canısı.6 ay bitecek işte.üç aydır görmedim ne alemde nasıl meraktan ölecem yaa.

kız üzülme bir sen değilsin eşinin ailesi tarafından bişey alınmayan,hee hee biz neler gördük neler.boş ver tatlım yeterki siz mutlu olun,en önemlisi bu,alıncada başa kakıyorlar en iyisimi ne şamın şekeri nede arabın yüzü..gerci yüzlerini hala görüyoz yaa neyse alsanaalsanasmile

inanın çok çook yürekten istiyorum rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin dara düşürmesin inşallah.içindede ben :KK1::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ayy nolur gidiiyiiimm bugüünn inşallaaaaahhhhhh :Saruboceq::Saruboceq:

hepinize :KK3: :KK3: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

çok yaşa sen ablakaydirigubbakcemile3

öfff valla lady, esmerim, irnam, böcük dertlerimiz hep aynı. inanın hepimizin başına gelenler aynı burası Türkiye ve herşey standart sanki ..Allah Allah hiç birimiz birbirimizden farkımız yok. Eveeeet kimse kimseye muhtaç olmasın diye olsun Dualarımız, yoksa yandık. kimsede fayda yok

öyle bir devirdeyiz ki herkes hep bana, önce bana...eee biz nolacak..oldu gözlerim doldu.

kendimize yetmeyi bilelim kızlar...bilmezsek yaş kaç olursa olsun bu böyle devam ediyor, edecek

böcüğüm çok para kazanmıyorsun şimdilik ama olsun yine de gelsin işte bi şeyler. sen akıllı kızsın yine de dikkat et lütfen

yeşilim ablam cok haklısın
sen bugun hiç uğramadın
burası cok sıcak
sen ne alemdesın
kavruldun piştin sanırımeyvahedigeldismile

Anlatılır gibi değil nem, sıcak yapış yapış...artık denize başlama zamanı kızım çoktan başladı

benim işlerim vardı..oğlum ayrıldı biliyorsunuz. ayrı evde oturacaktı ikna ettik bizimle oturacak. ona iat eşyalarını ayarladık, bir yere koyduk. odası hazır boştu zaten yerleştirdik. kışlıklarını, yazlıklarını düzenledik. çok iş vardı.

eşim rahatsız olduğu için bizim her odada klima var, bir de ondan geldi kafayı yiyordum. ben pek sevmem sürekli klimada oturmayı ama mecburen katlanıyorum. sık sık balkona çıkıyorum.

işte böyle böcüğüm, arkadaşlar işlerim şimdilik bitti. yine gelirim ama geceleri girebileceğim galiba.. gelen giden çok malum yazın antalya:)..çenem düştü :) daha neler neler var ama :)

böcüğüm yazdıkların beni üzdü. birden geçmişime döndüm sanki.arada hiç fark yokmuş. ben çalışıyordum. eve çift maaş giriyor diye kaynanam bizim paramıza göz koyuyordu. habire istek listesi yolluyordu. benim eşim belki hatırlarsın malatyalı. bende gelin olarak oraya gitmiştim. kaynanamlar nahiyede idiler. her hafta başıma gelirlerdi. birde yanlarına bir sürü insanda takarlardı. bu kız çalışıyor, borçları var demezlerdi. tanımadığım insanları evime misafir olarak yollarlardı. bunlar kadın-erkek-çocuk farketmiyordu. çok huzursuz etmişti beni. habire onca parayı ne yapıyorsunuz derdi. bana birşey almadıkları gibi kardeşi evlenirken yardım bekledi. çok zordu. 4 sene dayandım. çoğu zaman eşimle bu yüzden ayrılma noktalarına bile düştüm. en sonunda eşimle malatyadan tayinimizi istedik. balıkesire kaçtık yani. oraya bile dilleri uzandı. çok şükür kaynanam öldüde biz huzuru bulduk. böyle birşeye sevinilmez ama allahın gücüne gitmesin, ben sevindim. insan evladının rahat olmasını ister. bunlar farklı yapıdaydılar. yanıma gelirken iki kuru yemiş getirirlerdi, günlerce onu abarta abarta anlatırlardı. giderkende bir çuval dolusu bir şeyler aldırır öyle giderdi. lafa gelince çift maaşsınız, bizim durumumuz yok bize yardım edeceksiniz derdi. eşim ses edemezdi. beni bu kahrederdi. biz ekmek almak için şişe satmıştık. bunu hiç unutamam. sırf onlara yardım edebilmek için. kaynım askere gitti. harçlığını bize yollattılar. evlenecek bize yıkmaya kalktılar. hayrada gitmedi. bir sürü laf yedim. of of anlatsam roman olurdu. sırf evlatlarımız için bunlara katlandık. birde adım okumuş gelindi. beni bir küçümserdi bir küçümserdi sorma. huzurumu çok bozdular. 3 defa bu yüzden mahkeme kapılarına gittim. eşimin yalvarmalarıyla geri döndüm. tabii çocuklarım için. benim en zayıf noktam çocuklarım. onlara kıyamadım.
şimdi çocuklarıma tek tavsiyem her ne olursa olsun önce kendi aileniz derim. sonra bizler. size huzursuzluk verenden uzak olun diye tavsiye ederim. birşey diyeyim mi kızların kaderi annelerine çekermiş. benim kızımda buna benzer olaylar yaşadı.
güzelim senin şansın uzak olmak. bunada şükret.
irnam inşallah tez zamanda torununun yanına gidersin.
yeşilim izmirde aynı antalya gibi. çok sıcak. klima bile evi serinletmiyor. bunaldık resmen. oğluşun için sevindim. en azından yemeği hazır olacak. odası toplanıp, ütüsü yapılacak. daha ne isterler. benim oğluşta istanbula yerleşeceğim diyordu. bak tıpış tıpış yanımıza geliyor. allah acılarını göstermesin. onlar mutlu olsun yeter.
benimde çenem düşmüş.kaydirigubbakcemile3 hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

Anlatılır gibi değil nem, sıcak yapış yapış...artık denize başlama zamanı kızım çoktan başladı

benim işlerim vardı..oğlum ayrıldı biliyorsunuz. ayrı evde oturacaktı ikna ettik bizimle oturacak. ona iat eşyalarını ayarladık, bir yere koyduk. odası hazır boştu zaten yerleştirdik. kışlıklarını, yazlıklarını düzenledik. çok iş vardı.

eşim rahatsız olduğu için bizim her odada klima var, bir de ondan geldi kafayı yiyordum. ben pek sevmem sürekli klimada oturmayı ama mecburen katlanıyorum. sık sık balkona çıkıyorum.

işte böyle böcüğüm, arkadaşlar işlerim şimdilik bitti. yine gelirim ama geceleri girebileceğim galiba.. gelen giden çok malum yazın antalya:)..çenem düştü :) daha neler neler var ama :)

günaydnzemuszemuszemuszemus

ablacığım sen işleri bitirmişsın maşallah:nazar:becerıklı hatunsun
klımada ınsanı hasta eder dıkkatlı ol ablacığım
sana kolay gelsın
ınş.bıgün sana gelmek banada nasıp olur:1hug:

betül ablam:teselli:inan okurken cok üzüldüm hele o ekmek almak için yaptığınız şişe satma olayı:gitme:çok üzdü benı
maalesef ınsanlarda bı tuhaf
evladının mutlu olmasını ısterım derler ama onları huzursuz etmek için ellerınden gelenı yaparlar:mymeka:çok kızıyorum
tabı sizin zamanınızdakı şartlar daha ağırdır
ben uzağım çok şükür ama huzursuz etmek için bazen bı laf yetıyo
Allah sağlık versın kocamla bana onlardanda uzak olalım yeter:kahve:

Günaydın kızlar. Geçmişi okuyamadım ama umarım herkes iyidir. Sıcaklarla cebelleşiyoruz biz de burada.

X