- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gidemedim ayy.gidemediiimmmm,hergün bir engel eşim orda kiraz satayım demişti boş durmayım diye.ama toplama işi tamamlanmamış malesef bugüne kaldı.ayy inşallah.500- 600 kilo toplanırda hayırlısıyla cıkarız yola.dün ne hayal kırıklığı yaşadım mafoldumben.çocuklar gibi heyacanlanmıştım.senağlama..
neyse olmassa ben atlayıp gidecem valla daha dayanamıyooommm guclubacismile
böçüğüm torunumun adı zeynep canısı.6 ay bitecek işte.üç aydır görmedim ne alemde nasıl meraktan ölecem yaa.
kız üzülme bir sen değilsin eşinin ailesi tarafından bişey alınmayan,hee hee biz neler gördük neler.boş ver tatlım yeterki siz mutlu olun,en önemlisi bu,alıncada başa kakıyorlar en iyisimi ne şamın şekeri nede arabın yüzü..gerci yüzlerini hala görüyoz yaa neyse alsanaalsanasmile
inanın çok çook yürekten istiyorum rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin dara düşürmesin inşallah.içindede ben :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ayy nolur gidiiyiiimm bugüünn inşallaaaaahhhhhh :Saruboceq::Saruboceq:
hepinize opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Anlatılır gibi değil nem, sıcak yapış yapış...artık denize başlama zamanı kızım çoktan başladı
benim işlerim vardı..oğlum ayrıldı biliyorsunuz. ayrı evde oturacaktı ikna ettik bizimle oturacak. ona iat eşyalarını ayarladık, bir yere koyduk. odası hazır boştu zaten yerleştirdik. kışlıklarını, yazlıklarını düzenledik. çok iş vardı.
eşim rahatsız olduğu için bizim her odada klima var, bir de ondan geldi kafayı yiyordum. ben pek sevmem sürekli klimada oturmayı ama mecburen katlanıyorum. sık sık balkona çıkıyorum.
işte böyle böcüğüm, arkadaşlar işlerim şimdilik bitti. yine gelirim ama geceleri girebileceğim galiba.. gelen giden çok malum yazın antalya:)..çenem düştü :) daha neler neler var ama :)