Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

ders173atiyefd4wh5.gif

esmerim erkencisin yine. kahvende mikemmeeeel.:roflol:eek:puyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

merhaba herkese nabersiniz?
argo oldu azcikkk he hee heee!!
face sizi teğet geçmemiş anlaşılan ama ilk zamanlar öyle oluyor
korkmayın sonra sıkıyor insanı ve eskisi gibi sık oynamıyorsunuz
en azından ben öyle oldum günde toplasanız 1 saat ancak
oturuyorum pc başına akşamları da artık azgiriyorum

havalar böyle güzelken valla pc başında kalmayın artık
yürüyüş zamanı,toksinleri atma zamanı demi?
irnacığım oğlun haklı valla insan dışarı çıkmayı bile unutuyor hale geliyor

sigara gibi bağımlılık yapıyor

merhabalar

destuş sıktı valla ben epeydir oynamıyorum misafir kızıma havale ettim. ama arada giriyor hediye yolluyorum bir iki şey paylaşıyorum...deniz vakti geldi artık

esmerim sağol canım. ladym iyi misin?

hepinizin yanaklarından öpüyorum

yeşilim çok şükür iyiyim. kendimce uğraşıyorum.
havalar ısındı, bu ara pc de ısınınca problemler yapmaya başladı. fazla kullanmamaya gayret ediyorum bu yüzden.
hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

günaydıın hayırlı cumlalaaarr.dualarınız kabul,işleriniz rast gitsin inşallah.

valla haklısınızda birazda yanlızlıkdan bu kadar takılıyoruz bu tür şeylere.oğlanda işe girdiya yine akşama kadar bana kaldı pc. kaydirigubbakcemile3 ben napıyım yemekti ev işiydi yapınca hoooppp kendi kendime bakıyorum başındayım..
kızın yanına gitmeyi düşünüyorum yakında biraz uzaklaşırım hiç olmassa.soğurum belki.toruna dalınca demii oyun felan kimin umrunda olurrr.:KK1:

herkese hayırlı cumalar rabbım dualarınızı kabul etsin....:Saruboceq::Saruboceq:

sizden bir şey rica etsen dua ederken duygunun dileginide kabul et allahım dermisiniz..lutfen ablacıklarım..:Saruboceq::Saruboceq:.

hepinizi öpüyorum sevgiyle hemde mucukluyarakopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hepinizi çok çok öptüm kırşheirdennnnnn sevgilerrr öptümmm
ayyy buralar serin ama yinede çekilmiyor işde sin kapalı alannn ohhhh bunaldımmmm

bugün izmir yağmurlu ve hava karanlık. aslında serin olduğu için sevinmem lazım. fakat içim sıkıldı. tam uykuluk bir hava. insanın sorumlulukları olmasa ve böyle bir havada habire yatıp uyusa ne güzel olurdu. mecburen kalkıp yemek yaptım. sonra kediciğimin suyunu ve mamasını koydum. oda sıkılmış herhalde, benle oyun oynamak istedi. azıcık onun gönlünü eyledim. hala gözüm yatakta. tv de seyretmeyi sevmiyorum. zaten ilgimi çeken bir programda yok. biraz burada takılayım dedim. burda da kimseler yok.hepinizi öpüyorum. opuyorumnanaktan

Hepinize sevgilerimi yolluyorum şugırlarım

esmerim rica etsem o sinir israil bayrağını kaldırırmısın. protesto edeceğiz diye reklamları oluyor lütfeeeen kaldır

dualarım seninle duyguşum

irnam oğlun işe girmiş hayırlısı olsun

bu havalar resmen deprasyon lady dikkat edelim kendimize

güzel bir hafta sonu diliyorum

evet yeşilim havalar insanı iyice strese sokuyor. uyuyor ve tekrar yeniden yatıyoruz. resmen bunalıma girdik. ama inşallah güzel günler göreceğiz.opuyorumnanaktan

hemen kaldırayım yeşilimmm reklamı batsın onlarınnnn pis mahluklarrr:KK43:
günaydın
günaydınnnnnnnnnnn
herkese güzel haftalarrrrrrrrrrr
kendinizi sevin ii
bakın öptümmmmm

ayy herkez iyimi, ben çok sıkıldım bugün niyeyse.kimseler yok kuyuya düşmüş gibiyim.dolanıp duruyom evde gayesiz amacsız vede iseksizim herşeye ..sıkıldım gitmek farklı bişeyler görmek istiyorrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm.
çok bağırdım demii. valla sıkıldım yaa.
en iyisi biraz yürümek tek çarem,üstesinden onunla geldiğim şey yürümek yürümek yürümeekk..

irnacım aynı bende senin gibiyim. hiçbir şeyden zevk alamaz haldeyim. evde bir oraya bir buraya dolanıp duruyorum. kafam o kadar dolu ki neyi nerden başlayacağımı bile bilemez hallerdeyim. bu günlerde geçecek inşallah, maşallah deyip teselli ediyoruz kendimizi. 2010 iyi geçer diyorduk, o ümidimizde suya düşecek nerdeyse. herşeyde bir hayır vardır umarım. hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

X