Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

HGG.jpg

esmerim canım, çok çok geçmiş olsun. gençken bende o sıkıntıları her ay yaşardım. zordur şimdi. yatıp istiharat etmen gerekirdi. keşke izin alsaydın. kendine dikkat et canım. opuyorumnanaktan
yeşilim herşeyi olacağına bıraktım. bu yüzden biraz rahatladım. ilgin için teşekkür ederim canım.opuyorumnanaktan

günaydıın.herkeze hayırlı cumalaarr.dualarınız kabul olsun inş.

esmerim gecmiş olsun .şimdi iyisindir umarım.

leydim ahh leydim.inan çoğu kişini yaşadıkları tatlım bunlar.bir kapı kapanırsa diğeri acılırmış,sürekli aynı sıkıntıda kalsa insan catlar ölür zaten ,onun için mutlaka rahatlıcanız anlar gelecektir.öğrenim kredisi bizede geldi.ama nolcak bende bilmiyorum.
o kredi işe girmeyince alamıyorlar diye biliyorum ama .
canım inşallah rahat günler tez zamanda gelir.

böçüm iyi hadi bakalım hayırlı olsun.hepicinizi öpüyorumm .

irnam leydim yeşilimmm
dertsiz kul yok ama dermanında ALLAHIM veriyor hepppp
yetrki can sağlığı olsun gerisi boş
tşk ederim ilginiz içinnn bu günleri atlatsam ii olurda elbet gecer sıkıntılarrr
--------------------------------günaydın
günaydın
evinizde huzur para eksilmesinnnn:)aminnn
benimde içinde olsunnnn:)
969.jpg

tşkler ablamm

günaydın bu arada
8e kadar burdayım
sizde gelın benı yalnız bırakmayınn artık:sinifsinif:

günaydıın.herkeze hayırlı cumalaarr.dualarınız kabul olsun inş.

esmerim gecmiş olsun .şimdi iyisindir umarım.

leydim ahh leydim.inan çoğu kişini yaşadıkları tatlım bunlar.bir kapı kapanırsa diğeri acılırmış,sürekli aynı sıkıntıda kalsa insan catlar ölür zaten ,onun için mutlaka rahatlıcanız anlar gelecektir.öğrenim kredisi bizede geldi.ama nolcak bende bilmiyorum.
o kredi işe girmeyince alamıyorlar diye biliyorum ama .
canım inşallah rahat günler tez zamanda gelir.

böçüm iyi hadi bakalım hayırlı olsun.hepicinizi öpüyorumm .

ah irnam ahhh. herşeyin hayırlısı diyorum.
öğrenim kredisi işe girsin veya girmesin ödenmek zorundaymış.
üstelik bizim kızın okuluda henüz bitmedi. alttan 4 dersi var.
geçen sene zor günler yaşıyordu. bu yüzden sınavlara giremedi.
kısmetse bu sene girecek. sınavlarını versinde bari diplomasını alsın diyoruz.
zaten okulu 5 yıllıktı. son sınıfta evlendi. 3 sene evli kaldı. bu kızımın okulunada mal oldu maalesef.
şimdide bu harç meselesi. işe girseydi hiç sorun olmayacaktı. kendi ufak ufak tamamlar öderdi. gerisini biz tamamlardık. çocuk okutmak ayrı bir dert, böyle sorunlarlada karşılaşmak ayrı bir dert.
ağustosu bekliyoruz. belki eşimin işi açılırda rahatlarız diye. o vakite kadar tabii bende hal kalırsa. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

irnam leydim yeşilimmm
dertsiz kul yok ama dermanında ALLAHIM veriyor hepppp
yetrki can sağlığı olsun gerisi boş
tşk ederim ilginiz içinnn bu günleri atlatsam ii olurda elbet gecer sıkıntılarrr
--------------------------------günaydın
günaydın
evinizde huzur para eksilmesinnnn:)aminnn
benimde içinde olsunnnn:)
969.jpg

mutlaka geçecek bu sıkıntılar. yalnız biz çektiklerimizle kalacağız.
allah herkesi feraha erdirsin.
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

esmerım noldukı sana

f.ladym kızın eşinden mı ayrıldı anlamadımkı
Allah parayla olmuycak dertler vermesın:Saruboceq:ınş.

esmerım noldukı sana

f.ladym kızın eşinden mı ayrıldı anlamadımkı
Allah parayla olmuycak dertler vermesın:Saruboceq:ınş.

nasılsın yeni işin hayırlı olsun güzel para getirsinnnnn
hastaydım ondu ablam soyluyorrrrr gectiiii bügün daha ii yerimseniben
leydimin kızı evliğidi ve ayrıldı onda knş bizzz henüz okuluda bitmemeşşş
irnam canım benim kızmda 11.ayda kredesini odecekkkk mecbur odenmesi gerekkk
çalışsın çalışmasınnnn ben oyle bilyorum ama taksitle odenyormuşşş biz toplu odeceyizzzzz
selamlar hepinizeeeolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilebilmiyorumkismile
haftanız şen olsunnnnnn
keyfiniz yerinde olsunnnn byby
pazartesi buluşurukkkkkk

geçmiş olsun
f.ladym kızı yenı mı ayrıldı
Rabbım herşeyın hayırlısını versın ınş.

canım galiba sen o zamanlar düğün hazırlığı telaşındaydın. geçen sene temmuz ayında resmen boşandı. çok olaylar atlatmıştım o sıralar. kızımın psikolojisi çok bozulmuştu. yeni yeni toparlandı. nerdeyse 1 sene olacak. tabii herşeyin hayırlısı olsun. bu herkez için geçerli. allah tüm insanları iyi ve helal süt emmişlerle karşılaştırsın. kimselere böyle acılar yaşatmasın.
bu arada yeni işin hayırlı olsun canım. darısı inşallah benim kıza.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

esmerim iyi olmana sevindim canım.
biz ilk 2 taksitini ödedik. bu 3 ayda bir ödeniyor. 5 taksitimiz var. fakat diğer 2 taksiti maalesef yatıramadık. oğlanın harcı ve aylığını zor karşılıyordum. şimdi kızınkide gelince iyice çıkmaza düştüm. toplu yatıracağız demişsin. onada faiz binermiş. haberin olsun. hemde bayağı yüklü diyorlardı. inşallah bir yolunu bulmaya çabalıyacağız. yoksa faizi karşılayacak durumum yok. eylülde kıza ayrıca harçta yatıracağız. sınavlarına girsin diye tabii. yüklü bir zam yapsalarda bizim gibi emekliler rahatlasa. kaydirigubbakcemile3

hepinize hayırlı geceler canlar

haberlerinizi, üzüntülerinizi okuyorum...herşey gönlümüzce olsun sıkıntısız,tasasız günler inşallah

esmerim iyi olmana sevindim canım.
biz ilk 2 taksitini ödedik. bu 3 ayda bir ödeniyor. 5 taksitimiz var. fakat diğer 2 taksiti maalesef yatıramadık. oğlanın harcı ve aylığını zor karşılıyordum. şimdi kızınkide gelince iyice çıkmaza düştüm. toplu yatıracağız demişsin. onada faiz binermiş. haberin olsun. hemde bayağı yüklü diyorlardı. inşallah bir yolunu bulmaya çabalıyacağız. yoksa faizi karşılayacak durumum yok. eylülde kıza ayrıca harçta yatıracağız. sınavlarına girsin diye tabii. yüklü bir zam yapsalarda bizim gibi emekliler rahatlasa. kaydirigubbakcemile3

CANIMSIN ABLAM OKUYORLAR Bİ DERT OKUMUYORLAR Bİ DERTTTT NE OLACAKSA NE BU ÇOÇUKLARIN HALLERİİCADIARZU
HAYIRLISI DEYELİMMM
BİZİM KREDİ ÜÇMILYARCIKKKakannehir HEPSİNİ BİRDEN ODEYELİM DEDİK BAKAILIM ÇÜNKÜ KIZIM MAAŞINI BİRKTİRYOR YAVRUM BENİM AMANN BAKSANA EVLİLİKDE SORUN DEĞİLL BEN EVLENNİN DİYORUM KIZLARIM KIZIYOR ANNE ACELEN NİYEKİİİ CADIARZUEVLENMEYELİM BİZ AYAKLARIMIZIN ÜSTÜNDE DURALIM DİYOR NEYSE HAYIRLISIIIII:Saruboceq:
GÜNAYDIN
HAFTANIZ BOL SAĞLIK HUZUR PARA GETİRSİNNN AMİNNNNa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

X