Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

oooo benden biri gelmışş
sabah eşimle saat 6da kalkıyom bıdaha uyyamıyom sıkıntı stresten:nazar:
hala başim ağrıyo
eşim işten geldı yedık içtik uyduk yenı uyandım ve eşim hala uyyo
ben senınleyım ablam

kızlar girmiyorum kk ya kızım var daha çok onunla beraberim çok özlemişiz birbirimizi.
facebook sıktı artık ama sevdiceklerim burada, orada aklım sizlerde kalıyor. umarım yarın bir yere gitmezsek girerim görüşürüz kocamaaaaan öptüm sizi

gnaydn23.gif
gece iyiki uykumu almışım. sabaha kadar kızla uğraşıp durdum. dün akşama doğru biraz gezeyim diye çıkmıştı. neyse eve gelip yatmış. sabaha karşı anne ben zehirlendim galiba demez mi. öfff ki öfff. habire midesini boşaltıp durdu. tabii beni telaş aldı. saat 5 civarı akşam yemeği yedik. aynı şeyleri bende yedim. meğer benim kız acık, dışarda yemek ye. eh yani. neyse nane limon kaynattım. yoğurt verdim. şimdi uyuyor. ama benim moralde sıfır. hala uyumadım.

günaydın ablalarımm

yeşilim ablam sana kızınla ıyı vakit geçirmeler
iyi eğlenceler,

lady ablam geçmiş olsn kızına
aman dıkkat edın bende dün çok kaçırmışım midem cok kötuydu

böcüğüm sağol canım. şimdi durumu iyi. çok halsiz kaldı. aman dışarıda yiyecekseniz dikkatli olun. bu ara zehirlenmeler çok oluyormuş.opuyorumnanaktan

ayy bende şikayet edeyim hem kendimi heemm arkadaşlarımı.
listeme bi bakayım dedim aman ne var bir yeşil ışık yansın hepsi sarıııııııı.hiç ki,mseler acık değil valla.

benimde oğlan geldi malum fazla giremiyorum bir günlüğüne şehir dışına gitti ,gec vakit çifliği toplayım bri iki arkadaşa laf atım cıkıyorum valla..oda bana kızıyo abrtmışsınız anne diyo,sanırım yavaşdan cekilmeli bencede.dışarı bilem cıkamz oldum yahuuu.aman bişey kacırcam diyee töbe töbeee.ayy kendime öyle böyle kızmıyorum yanii.fena kapladı beni.,

böçüm sakın sakın kızım bulaşma bu işe.insan kendini alamıyo amann koru kendiniiii..kaydirigubbakcemile3..
amann birde can sıkıntıosından mı oluyo ne böyle oyunlara dalıyoruz.biraz öyle sanırım.başka megaleler olsa gir işini yap cık olur eminim..

leydim çok gecmiş olsun canım yaaa .iyiki ereken farektmişsiniz allah muhafaza.

yeşilim seni gayet iyi anlıyorum bidanem..keyfiniz booolll olsun..

hepinize güzel hafta başları dilerim mucukk mcuuukkk.

selam canlarım. malum bu gün pazar pek giremedim kk ya geç vakit gelip atatürk bölümünü yapıp, size bakıp çıkıyorum. iyi haberleriniz olsun inşallah

ben bugün tartıldım. evdeki tartıya uzun zamandır çıkmıyordum. canım bir sıkıldı bir sıkıldı. yine kilo almışım. üstelik perhizde yapmaya başlamıştım. bu pc çıkalı mertlik bozuldu. başına bir oturan pişman bir oturmayan. kendime çok kızgınım. ye iç otur pc başına. sonra üstün körü biraz iş yap. tekrar pc ye koş. otur otur ve gelsin kilolar. bu sene anacığımın yazlığınada gidemeyeceğim. hiç olmazsa yüzerek kiloları atıyordum. izmiri bekleyeceğim bu yaz.
bel ve boyun fıtığı yüzünden sadece yürüyüş yapıyorum. kendimi fazla zorlayamıyorum. ne olur bana yapacağım basit rejim yemekleri tarifi yollayın. bu kilolardan kurtulmam şart oldu.:roflol:
hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

'Günaydın'
Demek adetten olmadan
G...Ü...N...A....Y...D...I...N..
leydim gecmiş olsun benimde kızım çalştığı hastened tavuk yemeğinde zehirlendi çok zor atlattıııı
şimdi yanımda rahat uyuku uyudum üç gündür yarın donuyor yine üzülecm ama canı sağ olsuıundaaaçalışsın hepimizin evlatlarının ALLAH korusun aminnnn
-------------------------böçükümmmm inş sarılarıııı bulmada hep kırmızı olurak evliğin giderrrr bidenemmm mutlu musur yaşarsınnn öptümm
yeşilimmm kendine çiçi bakkkk
---------------irnammm ya kendini kaptırma sana l oyunaaa :umursamaz: ben de uydum fecedeki oyuna anlamıyorumda kızımda işde bakıyor anlıyormu anlamıyormu bana çiftliğine bak diyor ben aa unuttum diyom :)bilmiyorumkismile oğlun işe girdimimydi, asker gitmeden onceee yoksa şimdimi girecakkk:)
--------------------- hepinizi çok çok öptüm duygunun düğnü oldumu arkadaşlarr

gÜnaydın gÜnaydın gÜnaydın herkese ıyı mutlu huzrlu gÜzl haerler alıcagınız haftalar dılıyorum.tek tek ÖpÜyorum.....

Şu karanlık günlerden kurtulmak dileği ile Tünaydın

ladym ye iç ama bol bol yürüyüş başka hiç bir şekilde kilolar gitmiyor. onun için diyet yemekleri bilmiyorum ve tavsiye etmiyorum en az 40 dakika yürüyüş en az bak 10 gün sonra bizimle paylaş

kızlar çok üzgünüz şu olaylara iskenderun ve israilin yaptıkları yetti artık yetti...

dünkü olayı sabah erken saatlerde duyunca çok üzüldüm. facede tepkimi verdim.
bu üzüntü arasında oğluşumdan telefon geldi. haziran sonu sınavları bitip temelli yanımıza geliyormuş. bu müjdeyi alınca çok sevindim. nasıl sevinmem ki, kocaeline gitti gideli ben istanbula yerleşecem diye tutturmuştu. tüm ikna çabalarımız boşuna oluyordu. ne oldu bilmiyorum ama kesin yanınıza geliyorum dedi.
bir açıdanda üzüldüm. ya iş bulamazsa. off anne olmak çok zor. acaba onun geleceğine engel mi oluyorum diye de endişe duyuyorum. şimdide bu düşünceler içine düştüm. bu yüzden gözüme uyku bile girmiyor. galiba oğluşum bana dayanamadığı için bu tercihi yaptı. ama ben kendimi kötü hissediyorum. çok baskıcı bir insan değilim. nedense evlatlarımı kanatlarımın arasından çıkarmak istemiyorum. hala büyüdüklerini kabullenemedim. bütün düşüncem ailemi bir arada tutmak. hata mı ediyorum bilemiyorum.
inanın bugün hep bunları düşünüp durdum. inşallah doğru bir karardır.opuyorumnanaktan

günaydınnnn
güzel yurdumun güzel hanımlarııııı
yeşilimmm bende çok üzüldüm iskenderun ve israilin yaptıklarınaa ama ne yapcayızzzbilemiyorkiii üzülmekten başkaaa:KK43:
leydim çok güzel bi düşüncede erkek evladı ne kadar tuta bilirsin yine de evlennince ayrılacaktır sendeeeee öptüm kıslarrr

hepinize selamlar şekerler

ladym seni anlamamak mümkün mü hepimizde o duygular var inan annelik çok zormuş ..hâla kanatlarımın altında olmalarını istiyor, özlüyorum. Allah kavuştursun ınşallah her şey hepimizin gönlünce ama hayırlısıyla olsun

esmerim umarım sen de iyisindir canım

günaydın hanımlar.

ne kadar güzel bir gün dilesmde,malesef kara haberlerle içimiz yanıyor.protesto ve nefret duygularımızı yansıtmaktan başka elimizden bişey gelmiyor.bir avuç ülke olmasına karşı.nasıl bu kadar pervasız,hukuku çiğneyerek bu katliamları yapıyorlar nasıl alcakca davranıyorlar anlamıyorum.güvendikleri her neyse,ne ülkeyse allah önce onların belasını versin kii.bu vicdansızların kökü kurusun.yoksa hala ayakta kalacaklardır..

leydim.sana önereceğim az ama sık yemek ye canım.benim yıllardır yaptığım şey budur.hiiç karnımın doyduğunu bilemem ama ac kaldığımıda.alışmışım buna ve yıllardır aynı kilodayımdır.tabii yürüyüşüde çok severek bol bol yaparım stres için bile bire bir yanii,bunuda sakın ihmal etme canım..
oğluşuna gelince seni çok iyi anlıyorum ama ne yaparsa yapsın hiç karışma derim.sonra başa kalkarlar vay efendim sis istediniz der ona göre.ben yeni kuşağa güvenemiyorum çünkü..

esmerim çok gecmiş olsun.oğlum bugün işe başladı ama beğenmeyerek.eğer hala isteksizliği devam ederse ankara görüşmesi var oraya gidilecek sanırım.bakalım hayırlısı olsunda beklemedeyiz...

böçüğüm senide çok iyi anlıyorum canım yaa.ayy inş.kafana göre iş bulursun olmuyor böyle demi helede büyük yerlerde tek gelirle gecinmek çok zor tabikii.

duygum sanda herşey güzel olsun bidanem.çok öpüyom kıss senii.
yeşilim opuyorumnanaktan
lerenim anuşkam sizleride çooookk öpüyoruuumm.opuyorumnanaktan

tşk ederim irnam ve yeşilim
kendinize ii bakın öptüm
buyrun bi acı çayımızaaa diyorum sizi çok çok seviyommm
1723.jpg

irnam bu yüzden fazla üstüne gitmedim. sen bilirsin dedim. şimdilik bir iş teklifi var. ama oğlan beğenmiyor. oğlum sen gir ama yinede mürecaatlarını yap dedim. bu devirde beğenmiyorum deme şansınız yok diyorum. hem bu arada kpss sıvavınada girersin dedim. benimde korkum ilerde sizi dinledim geldim deyip başımıza kakması. inşallah bu fırsat eline geçmez. şimdiden evdeki fazla eşyaları ne yapacağımızı planlıyoruz. küçük odayı tamamen ona bırakacağım. getireceği eşyalar orayı dolduracak gibi. o odadakileride bir öğrenciye vereceğim hayrına. kızın bir arkadaşı var. çok fakirmiş. bari o çocuğu sevindireyim dedim.
esmerim zaten evlenince ayrılacaklar. ama o zamana kadar yanımda olmaları daha hayırlı bence. bir açıdanda seviniyorum. artık maaşım tamamen bana kalacak. yarısını ona gönderiyordum. yinede arada takviye istiyordu. harç parasıda cabasıydı tabii. bu yüzden babası ek iş bulmak zorunda kalmıştı. artık paramızda bollaşacak.bu bizim içinde iyi olacak. istanbula gitseydi yine para talep ederdi. artık kaldıracak gücümüz olamazdı. bu daha hayırlı olur inşallah.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi geceler şugırlarım

bütün gün yoktum kardeşime gittik misafir arkadaşımla. kızım arkadaşıyla denize gittiler

geç giriyorum buraya kaç gündür. çocuklarımız canlarımız gönüllerince olsun herşey

bu saatte uykum yok kaçtı

GÜNAYDIN GÜNAYDINNN
leydim çok doğru annelerin yanıda hala onlar çoçuktur ya canımsın benimmm
yeşilim leydim oraların sıçağı zor olur kırşehire gelin serin serinnnnn
neyse ben küçüğümnüz olarak sizeee kahfe yaptım buyrunnn
1197.jpg

X