Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

sağolun daha iyi zaten hiç oğlum durmuyor
çocuk işte hasta ama hala hareketli çocuk hiperaktif sanki yarabbim
bugün sultan papağınımız öldü cnım çok sıkkın içim çok tuhaf oldu
dün pencere açık tı onunda yerini değiştirip pencerenin önündeki fiskosa koymuştum
ordan cereyan almış offfff halbuki dün hep kafesinden çıkmıştı ama almış
demek soğuk algınlığı eşim kuşcuyu aramış o ilaç verecekti
ama hayvancağız dayanamadı çok acı çekti yere yattı yarım saat hırlaya hırlaya
arada tepinerek öldü,en sonunda biz içeri gittik oğlumu aldım gel odaya
geçelim dedim,sonra 10dk. sonra baktım ölmüş balkona koydum
oğlum üzülmesin diye,ama çocuk içeri al bakacam diyor
akşam babamız gelince gömecek,bizim oğlanda ben üzülmüyorum neden
üzüleyim ki diyor yaaaa,şimdi çocuklar mı tuhaf ne yaaa
biz eşimle ondan çok üzüldük sanki,oğlum başka alırız diyor
biz küçükkende üzülürdük halbuki,neyse üzülmediği de iyi oldu
bizim açımızdan gerçi
ama tuhafıma gitti,Allah geçinden versin bizlere birşey olsada
yenimizi mi alacakki acep bu çocukalsanaalsanasmile

selam kızlar

gece bu vakit girebildim gündüz yoktuk, kızımla bir arkadaşımız çağırdı oradaydık. yine bir bir arkadaşım farmda benim adıma uğraşıyor ara sıra iyi oluyor.

irna bende o tabelalardan hiç alamadım neden bilmem amaaaan öf bazen çok seviyorum bazen sinir oluyorum millet neler biliyor valla bi bilsen....yumurta avındayım hep hahahah güzel şeyler çıkıyor

ladyim iyi ol arada sesini duyalım canım..
duygu hadi az kaldı

böcük görünmedi, sarissa ne oldu ?

destuşum. kuşun için ne diyeceğimi bilemedim. çocuklar daha dayanıklı görüyormusun ibret almak gerek

evini eşinin, okulun yanına taşıman iyi olacak. herşey gönlünce olsun..hepimizin, hepinizin

destinacım bende yazını okuyunca üzüldüm. yazık hayvancağız ne ızdırap çekmiş. şimdiki çocuklar herşeyi biliyor. hatta bizden bile fazlaca dayanıklılar.
esmerim çay için sağol. bende en çok yeşil çayı tercih ederim.
yeşilim facedeki oyunu ben hiç oynayamadım. kızım ısrar edip durdu. ama içimden gelmedi. şimdi benim profilimde oyunu o oynayıp duruyor. ne durumda haberim bile yok. banada mesajlar gelip duruyor. komşuluk isteyen, yumurta isteyen. ben oynamıyorum, kızım oynuyor diyorum. bazıları güceniyor. offf kızım başıma iş açtı.:mymeka: ben oyunu açmayı dahi bilmiyorum gerçekten. hiçte ilgimi çekmedi niyeyse.
böcük herhalde işe girdi. buraya uğrayamıyor, o yüzden sanırım.
duygum sen işleri ne yaptın canım. düğün tarihide yaklaşıyor sanırım. hayırlısı olsun.

hepinize günaydın sağolun yeşilim ve first laydim
öyle valla çocuklar daha dayanıklı herhalde güzel günler herkese

mİkemmel bİr sabahtan hİrkese selam...

İvet herŞİ gÜzel sİz nassınız

:roflol::roflol::roflol: ay kopyorum abiyeye evit ivettttalkisalkisalkisalkisalkisalkis
günaydınnnn
canlarım nasılsınnn
hepinizin ii olduğunu gördüm ve çok sevindimmm
bende leydim fecedeki oyunda hiç bişey bilmiyorummm
kızım oynuyorrr:enbuyukkk::enbuyukkk:
yeşilim kazen ziyeretine gelmiş bi iki resim koyu versin ablammm benimmmolumunekankayizsmile
hepinize güzel yarınlarrrrr:içelim:
811.jpg

kızlar iyi günler

kazen gelirse fotograf çekeceğiz ama yayınlamak yasak ...yasak koydu napalım göremeyecekmişsiniz

böcüğüm evinin tadını çıkıkarıyorsun ha

ladyim oyna gitsin insanı oyalıyor valla

hepinize sevgilerimi yolluyorum

alıştım ablam ne edım şuanlık başka çare görünmuyo:nazar: hayırlısı olsn
esmer şekerımm ıkramın için tşk ederım

irnam nerde kaldı acep

bu farm çılgınlığı ne anlamadım hee
fransız kaldım olaya
tarla falan bılıyorumda nasıl oynanır ve nasıl böyle bı etkı yarattı anlamadım:bbo:
dün ve bugn gazetede koca sayfa bu konu hakkında yormlar yapılmıştı
sosyal hayatta alıkoyuyormuş
aman ben bakmayım mazallah kk ya bıle bakamazken bıde oraya alışırsam kocam benı furur:roflol:
ya bide bişi dıycem ablam:kedi:
eskiden kk daha mı aktifti nee
bı kaç topıce bakıomda cok uğruyan arkadaşım yok
ya mail yoluyla yada başka yollarla konuşuyorlar
kk yı unutmasınlar yaa:gitme:

sık sık hatırlatıyorum KK yı ihmal etmeyin diye ama bu farm yüzünden herkes orda inan

böcüküm bu devirde iş bulmak gerçekten çok zor. benim kızda hala bulamadı. pazarlama işi çok. ama benim kız bu işi yapamaz. bekliyoruz bizde. her yere mürecaat ettik. çoğundan hala haber yok. kız sinirden habire yemek yer oldu.:roflol: yaramaz kiloda aldı. veririm diyor ama bu gidişle zor görünüyor bana.
yeşilim kızın vakti çok. o oynasın. birde ona bulaşmayayım. evin işi aksar mazallah. evet kazen resminin yayınlanmasını istemiyor. bencede çok haklı.
bu face kk yı resmen kendine çekti. çoğu arkadaşı orada rahatlıkla buluyoruz. ben video izlemekten ve yeni konuları takip etmekten bazen saatlerce başından kalkamıyorum. kötüde oldu bence. evdeki işler bile gecikmeli yapılıyor.:roflol: allahtan eşim bütün gün evde değilde, hesap soran yok.
hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

hayırlı cumalar teyzoşlarım:hulya:
bugün herkesi burda görmek ıstıyorm kaydirigubbakcemile2ınş.tüm ablalarım gelır

firstladym benım cnm bişi ıstemıyo:gitme:sıkılıyom
artık canıma tak ettı offoff:nazar:
sende uyyamadın sanırım zabanan gelmışsın

yeşilim ablam kulaklarından çek gelkaydirigubbakcemileonları

sık sık hatırlatıyorum KK yı ihmal etmeyin diye ama bu farm yüzünden herkes orda inan

boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile ama ben burdayım unutmadım ohaoldumsmileohaoldumsmile
ha bide korkar oldum sanki sizleri bi daha görmeyeceğim gibiiiiii korkuyorum hepiniz çok çok öptüm Şeniz
böçük afiyet olsun şeker kız nasılsın evlilkkk hayatııı renkler gibidir unutma şimdi sen ateş kırmızı renkdesinnn:asigim:
yasakmı kazeni görmekkkkkkötükedihüsokötükedihüso
bizde pasta börekle gidelim kazeni görmeyeee
bidasında selam soyleyin yeşilim bak esmer güzelinde deeeeeyerimsenibenyerimseniben
--------------------------------------------------- cumanız mubarek olsunnnn
966.jpg

Son düzenleme:
hayırlı cumalar teyzoşlarım:hulya:
bugün herkesi burda görmek ıstıyorm kaydirigubbakcemile2ınş.tüm ablalarım gelır

firstladym benım cnm bişi ıstemıyo:gitme:sıkılıyom
artık canıma tak ettı offoff:nazar:
sende uyyamadın sanırım zabanan gelmışsın

yeşilim ablam kulaklarından çek gelkaydirigubbakcemileonları

ben geldim böçükkkkk:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya: ama çıkacam işdeyimmm:hulya::hulya:

esmerım kırmızı mıyım ben ozmn :asigim:sonra turncu sonrada sararıp soluyon sanırım bu evlılıktekaydirigubbakcemile3
h geldın ayrıca cnm

sabah erkenden kalkınca akşama yorgunluktan sızıp kalıyor insan. bir uyandımki tv çalışıyor. pc açık kalmış. :roflol: bir uyumuşum ki hiç birinin sesini bile duymamışım. bu saatten sonrada nasıl uyuyacağım diye düşünür oldum.a.s galiba uykumu almışım. artık sabahlarız galiba.:roflol:

X