Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Canlarım merhaba. Baş ağrılarım yüzünden giremiyordum kaç gündür.

İrnam, Yeşilim gözünüz aydın. Bol bol hasret giderin. :teselli:

Anuşkam ne mutlu sağlıkla kavuşun inşallah.:1hug:

Ladym inşaat işi gerçekten zor. :teselli: En kısa zamanda bitirirler inşallah.

Duygum, Destişim, Böcüğüm Şeniz

Esmerim güzelim nice mutlu yıllar eşinle birlikte.

bowsgalore.jpg

Tünaydın kızlar

geçmiş olsun lereenim telefon edemiyorum seni merak ettim şimdi iyi misin?

Her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak geçsin. Hayat boyu mutlu ve huzurlu yaşayın! Yuvanızdan sevgi eksik olmasın... cumanız mubarek olsunnnn

iyi akşamlar güzeller güzeli hatunlar.

lereenim çok gecmiş olsun canım .migren belası felan olmasın inş. umarım gecici bişeydir açil şifalar tatlım yaa.

evet gözümüz aydın ,ama benimki daha gelmedi,pazara inş.
ayy kızlar bizimki sap gibim geliyor valla ne kınaa ne yazmaa.ben bile unuttum ayol kına işini kimselerde görmeyince kaydirigubbakcemile3..

yağmurların soğu buralara vurdu sanırım hava pek soğudu çok üşüyorum.üst üstte hırkalar var şuan üstümde. vuuvv çay içeyim ısınırım belki.

yeşilim ana kız datı başka oluyor demi canım yaa.ahh ahh saatlerce sohbet ederdik bizde kuzumla.oysa hergünde telde görüştğümüz halde.bitmez birtürlü bitemez.haa tartışırızda ama bakmışızkii hiç bişey olmamış gibi herşey normale dönerdi
ayy özledim ben yine kzımı yavrusunudaa :emir_bebek:

ama oğlanlar duygusal olmadıklarındanmı,içlerinde yaşadıklarındanmı bilemiyorum da kızlar başka onu biliyorum..
inşallah oğlunada hayırlı kapılar acılır canım yada kafasını dinlesin bir müddet.su akar yatağını bulurmuş hayırlısı olsun bitanem

selamlar....
irnam kızların tadı başka valla erkeklerin tadı ayrı ne bilim valla isim bulamadım. oğlum bana çok düşkündür gerçekten ama kızlar farklı işte.

hepiniz iyi misiniz...kimseler görünmüyor.

bu aralar soğuktan iyice uyuştum. habire yatayım istiyorum. birde havanın basıncı baş ağrısı yapıyor. hafta sonu bende böyle geçti.opuyorumnanaktan

herkeslere iyi haftalar buz gibi çelik gibi konya hvasından titreyerek selamlarımı gönderiyorum.çok soguk buralar.donuyoruz..akşam konyaspor 1.lige çıktı konya sabaha kadar coşkusunu yaşadım.
bu soguk havanın en sıcak haberi bu idi.
hepinizi özledim işer yagun skisi gibi sık giremiyorum ve sizleri özlüyorum.ablacıklarım.

bendende güseeell haftalar şekerler.

dugum aynen canım sankim kış geri geldi.ama bugün güneş yüzünü gösterdi artık hakkediyoz demi yazı.gözünüz aydın konya spora devamı olsun inş.

benimde oğlan nihayet bugün gelcek.benden içli köfte istedi,giderkende aynısını yemişti.kaydirigubbakcemile3beş aydır özlediği şey o olmuş demkki.onu yapacam birazdan..aslında perşmbeden tehriz oldu ama başka yere gezmeye gitti,gençlik naparsın,askerliğin tozunu atsın dedik.stresini bize boşaltmasın aman.kaydirigubbakcemile3
neyse canlarım hepinizi bende çoooookk öpüyorum opuyorumnanaktan kolay gelsin işleriniz.

selam kızlar

duygu ben ızmirden ALTAYlıyım ama olsun üzülmedim kim hakettiyse o kazandı. tebrikler Konyaya size:)

Allah kavuştursun irnam...yaptıkların afiyet şeker bal olsun

Kimseler uğramamış olsun napalım::KK43:

Kazen Antalyadaymış aradı gelmek istediğini söyleyince çok sevindik. Geçen sene de gelmişti sağolsun. Sohbet ettik, yedik, içtik az önce arkadaşlarıyla buluşmaya gitti. Daha buradaymış yine geleceğim dedi. Kardeşim, oğlum gibi seviyoruz onu. O kadar hatırşinaz bir insan. gelip aramasa nerden bileceğiz geldiğini onun için çok memnun oluyoruz.

ırnam geldi mi oğlun? geldiyse gözün aydın canım.

selamm ben geldim bir bakayım eşim gelmeden dedim
artık giremiyorum kızlar,oğlumu kreşe götürüyorum öğleden sonra geliyoruz yemekdi
ya da arkadaşlar geliyor ya da çağrıyor derken nasıl geçiyor anlamadım
havalar ısındı ya artık ...
oğlum bronşit oldu maalesef dünde hastanedeydik bu hafta kreşe gidemeyecekmiş
dr.dedi birde bizim tekrar taşınmamız gündeme geldi
oğlumun ve eşimin kreşi aynı yerde ikisine yakın yere
ama 2 ayı bulacak ben genede yavaştan toplanmaya başlarım artıkın

Kazende buradaymış demek selam söyle bizden de yeşilim abla
bizde buradayız ama tanımayınca kendimiz iletemiyoruz artıkaklinialirimsmile

özledim herkesi valla face de görüyorum ama buraya giremeyince bir yanım eksik gibi
oluyor bazen
face de artık uzun takılmıyorum hatta bazı günler onada hiç girmiyorum
eşim bazen benim yerime oynuyor hatta yanlış malzeme yollamış yeşilim ablamın eşine
kulağını çektim eşimin neden malzemeyi boşa harcıyorsun diye:roflol:
ben farm villeyi bitirdim artık bitti diyede yazdım görmüşsünüzdür
zaten hepinizi öpüyorummmmm

aman aman bugün net beni sinir ötesi sinir etti.belki 10 dakka içinde iki kere gidiyor sonra geliyor.bütün gün devam etti inanın yaa.ancak yavştan düzelir gibi ama hala korku var her an gidecek gibi.
yeşilim
kazen nasılmış iyimi sağlığı sıhati.kazeni oğluşun gibi sevdiğini biliyoruz canısı.oda seni sevdiki hatrını sormaya gelmiş bak.keramet sende bidanesi sendeeeeee..yerimseniben
evet oğlum geldi ,tosun paşa olmuş.kilo almış ama asker taamından değil.bittabi,,kaydirigubbakcemile3 hazır feesfoudları yemekten,ayy doğrumu yazdım onuda.herneyse işte böyle tüm askerler gibi kilo almış,ama özgürlüğü çok özlemiş belli her halından.oysa bugün geldi sıkıldı bile arkadaşları daha kimi okulda kimi askerde.yanlız kaldı biraz. bakalım gün neler göstercek
desdimgecmiş olsun canım farmı bitirdin ama ben yumurta istiyooommm.ribbonu bir tamamlasam yumurta avını bırakcam valla yaa..sıra zebzelerin yıldızlarını tamamlayıp tabelalarını almak.çoğu iki yıldız oldu ama.zevk veriyor bana bilmiyorum.bitecek diyede korkuyorum yavaştan.yerimseniben

esmerimsağol canım.

hepicinizi öpüyoomm.kaçıyım başımda bekliyooo.

irnacım benim pc yine ayarını bozdu. herhalde virüs filan kaptı diye düşünüyorum. internete girmek bile işkence olmaya başladı. can sıkıntısı oluyor bu yüzden.
yeşilim misafirin varmış. senin için değişiklik olmuştur.
destinacım oğluşuna geçmiş olsun. taşınmak çok zor. bende bu yüzden taşınmaya korkuyorum. birgün gözümü karartıp taşınacağım.
esmerim iyice faceli oldun bakıyorum. şaka canım. sen olmazsan hiçbir yerin tadı olmaz.
hepinizi öpüyorum. opuyorumnanaktan
.

irnacım benim pc yine ayarını bozdu. herhalde virüs filan kaptı diye düşünüyorum. internete girmek bile işkence olmaya başladı. can sıkıntısı oluyor bu yüzden.
yeşilim misafirin varmış. senin için değişiklik olmuştur.
destinacım oğluşuna geçmiş olsun. taşınmak çok zor. bende bu yüzden taşınmaya korkuyorum. birgün gözümü karartıp taşınacağım.
esmerim iyice faceli oldun bakıyorum. şaka canım. sen olmazsan hiçbir yerin tadı olmaz.
hepinizi öpüyorum. opuyorumnanaktan
.

:uhm:ne kadan mükemmemmimimmm abiye kuzuuu oldum ben yaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
sizolmasanız girmeme ama sanki beni bekliyorsunuz orda diye giryommmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
---------------------güzel arkadaşlarım hepinize güzel günaydınlar evinizde günaydınlar eksilmesinnnnnnnn:enbuyukkk::enbuyukkk:
sıçak yeşil çayla çıkyorum haydi afiyet olsun bi avuc kadar kalmışızzzz ya topiklerde üzlyorummm bende işdeeeekötükedihüsokötükedihüso
1140.jpg

X