Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

dünden beri bizim internette bişeyler oluyor. google giremiyoruz. birimiz girse diğerimiz giremiyor. modem sağlam. herhalde çalışma var dedik. mecburen kız öncelikli. o internete girdi, ben açıkta kaldım. bende erkenden gireyim, bir selam vereyim dedim.
lereenime geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum.
hepinizi ayrı ayrı öperim.

tünaydın herkese kk ya bir türlü giremedim.....
sorun vardı sanırım herkesler nasıl...

izmir kapalı ama hava güzeldi. fakat ben bütün gün evde yalnızdım. iyi kafa dinledim diyebilirim.

Once Kendime Sonra Evime Sonra Evimdekilere Sonra Kapılarımı Açtığımda Bana Değen Ne Varsa Yüreğimle Beynim Arası çizgi Derinliğince Günaydın haftanız şen olsun arkadaşlar

selaaaaaaaaaammmmmm. mucuk mucuuukkkk ayy çok özledim hepinizi..

ilk kez bu kadar uzun giremedim. biliyorsunuz torun torun torun herşeyim oldu şu son on gündür ama hemen hemen hergünde misafirim geldi bebek görmek için.hem misafir hem tatlı lokmamla ilgileneyim derken ihmalci oldum kusuruma bakmayın arkadaşlar.
kızımı ve damadı torunu,rahat etsinler diye
cumartesi onları adapazarına biz götürdük.kayın validesilere.arabayıda onlarıda bıraktık oraya bir kaçgünde orda kalacaklar.biz otobüsle bugün döndük memlekete.cuma günü tekrar gelip bir gece yatıp dinlenerek cumartesi sarıkamışa doğru yola cıkacaklar.artık yaza kadar göremem :gitmeff offf nasıl zor ayrıldım dün fıstığımın yanından dönüp dönüp öpüp kokladım inanın torundan kendi kızıma vedalaşma yapmamışım.son anda kapıda farektttim..az daha küstürüyodum biricik kızımı .lokmam bana kendi kızımı bile unutturdu yaa:kedi:.

sizler nasılsınız.hepiniz iyisinizdir.

lereenim çok gecmiş olsun bidenem noldu canoomm belini incittin.şimdi iysindir umarım.

sarissa karar verdinmi ev işine havalarda soğudu yaa işin rast gitsin

desdinaaa.bana mes geldi sen ameliyatmı oluyorsun yoksa ben yanlışmı anladım.kuzum yazmamışsında buraya.

az dinleneyim bebemin son fotosunu koyacam..çok işim var çookkk.
şimdilik hoşcakalın canlarıımm çok öptüm

Canlarım merhabalar. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Daha iyiyim kendimi iyi hissedince hemen KK attım. Ah İrnam torun çok tatlı çooook. Sağlıkla gitsinler inşallah. Duygucum polat çok hoştu . Lütfen iş yaparken belinizi boşta bırakmayın sakın bana iyi bir ders oldu . Yerden birşey alırken mutlaka çömelerek alın. Gamiş hoş geldin canım. Öpüyorum hepinizi .Şeniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…