Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

goodmorningbearbybugum2.gif

2163.gif

haftanız şen olsunnnhihoyyyt
başın sağ olsun sarissa :Saruboceq:
herkes kendine çiçi baksınnnzemuszemus

Canlarım mutlu ve sağlıklı bir hafta sonu geçirin.opuyorumnanaktan

Sarissacığım başınız sağolsun.
:teselli:

irnam yok galiba.
yeşilim sözlerin çok doğru. bir hiç yüzünden morallerimiz hep bozuk.
ben bu ayı atlatsam rahatlarım diyorum. hep böyle teselli ediyorum kendimi.
bol bol neşeli video izleyip sakinleşmeye çabalıyorum.
kendi kendimi bu şekilde tedavi eder oldum.

Günlerimiz aydın olsun ...Hepimize sağlıklı, Stressiz günler diliyorum

Ladym, aynen canım nerde mutluysak orada olalım...

herkese iyi haftalar canlarım benım nasılsınız ben çok iyiyim
üyeligimi aktifleştirmedigim için bir kaç gün kapsama alanı dışında kaldım

şükür geldim tekrar ......

biz esra ile endişelendik duygu...Zaten bi şey olsa haberim olurdu. neyse burdasın hoş geldin. nasıl geçti?

naasılsıznız hanımlar :içelim:
inş hiç kimsenin bi kötü durumu yoktur herkese sağlık huzur dilerimmm
kendinize bakınnnnŞeniz
duygum hoş geldinnnn nasıl gitti ankara gezinnnolumunekankayizsmile

Günaydın kızlar...Bende sadece günaydın deyip çıkayım. kendi kendime kaldım:KK43:

tunaydın herkese.....

ankada yarı işlerimizi hallettik daha bir sürü iş var....
gardolap almayacagız duvardav duvara yapılacaktı onu marangoza verdik...
diger parçalarınıda aldık
oturma odasını aldık
ufak tefek şeyler aldık
solan ve yemek takımı kaldı karar veremedik.....iki hafta sonrasi için tekrar gidilecek....
daha o kadar çok şey varki......halı perde derken ........artık ankara sık sık gidicem

yeşilim ablam bende açıkcası bir şey yapmadım kimseyle polemige girmedim neden kapsama dışındayım diye kendimce düşündüm ki iyelik aktifleştirmedigim için oldugunu ögrenince rahatladım.

destişle mailleştik söyledi bana endişenizi çok saolun ablam benim......

aldıklarımın resimlerini çektim .....ben ayarlama yapamıyorum...destişi bekledim dün gelmedi......bugüm gelirse forma atayım destişim düzlesin.
bakalım siz ne diyeceksiniz...

günaydın herkeseŞeniz dün akşama kadar hiç pc mi açmadım,
temizlik yaptım hala da yapıyorum,dün evin dün camlarını sildim,
arka odaların perdelerini yıkadım,sabah kalktım şimdide salonun bir kısım perdeleri yıkanıyor,sonra diğer kısımını yıkayacağım,sonra oturma odası ile mutfak tülleri yıkanacak onları asarım,
her tarafım tutulmuş valla,sabahtan akşama kadar bütün camları sildim arada vermedim
yarına kalmasın tüllari yıkarım diye ilaç içtim ama ağrıdan uyuyamadım rahat şekilde
neyyse temiz oldu,huzur olarak rahatladım vallaopuyorumnanaktan

duygucuğum sen at ben düzeltirim tatlım

selam hepinize ..kolay gelsin destuşum...kıyamam ben sana çok yorma hendini hergün bir yeri yap sonra arama sağlığım nerelerde diye:):)

duygum sanada tekrar kolay gelsin aldıklarına zevkle bakacağız. bizede anlattığın için sağol canım. kim bilir ne cici şeylerdir ...bir söz vardır çok severim..""eşyanın yenisi dostun eskisi""

selam hepinize ..kolay gelsin destuşum...kıyamam ben sana çok yorma hendini hergün bir yeri yap sonra arama sağlığım nerelerde diye:):)

duygum sanada tekrar kolay gelsin aldıklarına zevkle bakacağız. bizede anlattığın için sağol canım. kim bilir ne cici şeylerdir ...bir söz vardır çok severim..""eşyanın yenisi dostun eskisi""

sağol şeniz ablacığım az kaldı oturma odasının da perdesi yıkansa bitecek inşallah.
perdeler bitene kadar oturuyorum pc başında dinleniyorum böylece
sözede bayıldım çok güzelmiş valla tuttum bu sözükaydirigubbakcemile5

X