Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

ya duygum annem kalp hastası üzülmesın dıe bısey demem zaten buyuk ablam sorunlku evlılık yasıyo annemı mutlu edım dıom annem benı cok sevr zaten hıc kızmaz ama aksam hemen annemı arayıp o cocuk gene geldı demıs kımbılır daha neler düşün yanı annem dedıkı kızım söz nışan olanakadr ali gelmesın tmm anne dedım bunu benımkınede ddım oda anlasyla karsıladı ama zaten topu topu 2.gelışı bız yemeğe davet ettık off ya
neyse moralımı bozmuycamm askım ıyıkı var ben onunla olduğum ııcn pısman deılım ama benımkıde ablamı ve yengemı sevmedı yınede cok saygılı kalkarken bıle ablacım rahatsız ettım ozur dılerım gorusuz dıo ablam hıc

ahada geldım hemde kızarmış olarakkaydirigubbakcemile2
bakk yesılım ablam sen laci ısen bende kırmızı :dilcikar:

selâm kızlar misafirlerim vardı dışardan ...turist gibi geçerken uğruyorlar sağolsunlar

ara ara girerim artık ..böcük kırmızılar yakışmış :):) canını şimdiden çok sıkıyorsun sakın müsade etme tatlım

duygu,lereenim, irnam, oşın ...görüşürüz kocaman sevgi yolluyorum

ohooo dedi kodu almış başını......
ablayı kaynatmışsınız,,aşkıımm boş ver yaa takma kafanı desemde takacan belli hatta ikinizden takacaksınız.ama çala çala bi hava bulunuyo.ilk etapda elektrik alınmayınca o öyle gidiyo malesef.
ablan senin adına bişeyler yapılsın istiyor kanımca hemde ağır bişeyler.
ama sende oğlanı üsmek istemiyorsun.
ikisinin ortası olur hiç meraklanma.babacın anacın bişey demedikce.inşallahda ablanın dolduruşuna gelmesler tabii.

bende kız verdim yeminle bir iki bilezik yaptılar onuda düğün ertesi geri aldılar.mobilya desen sıfır tek çöp bile almadılar,garipler kendi maaşlarıyla ilk etapda idarelik eşya aldılar.ben burdan yorgan ,nevresim ceyizi işte halı birde buzdolap verdim o kadar.sonra yavaş yavş tamamlıyolar şimdide.sakın kafanı takma bunu aldılar şunu almadılar diye.gücünün yettiği kadar alınır.ablanda bunu kafasına soksun.yeterki sağlık ve huzur olsun,anlayış olsun. naparsın kimi iğneden ipliğe aldırır kimide ihtiyac kadarını alır.evlilik şans işidir inşallah şanslı bir evlilik olur

yeni geldik bizde,herkez iyiyimi,aman aman iyi olsun.hadi şimdilik iii akşamlaar..opuyorumnanaktan

ırna'nın dediklerine katılıyorum. ağız tadı olsun yeter.... amma sonra kimse kimsenin yüzüne vurmamak şartıyla...

ırna abla valla boşverdım onu ben mutluyum allah bozmasın onu dınleyen yok o once kendı yaptığı hatalara baksın valla öle hatalar yaptıkı aılem ınsan yuzune zor çıktı şükür ben öle bısey yapmadım
ama ben bılıyom benımkıını nıe sevmedı uyanık benımkı savunmayı ve benı korumayı bılıyo herseye cvp verıyo ablamda yok ılla ben akıllıyım benım dedığim olur hesabıı yapıyoo
hayrlısı olsun dıyom mevlam yüzümü kara cıkarmasın

ben zaten elımden geldığnce deıl elımden gelenın fazlasını yapıyorum sırf bırılerı bahane bulmasın aman şu eksık demesın aman sen ne getrdın ne yaptın ne ettı senın aılen demesın dıe yapıyorum
askımın parası olmasın ben seve seve verrıım yeterkı mutlu olalım
sımdık benımkının evı yok dıe sıcak bakmıyo ablam ve yengem ama mal mulk allahındır bunu unutuyorlar mutluluk huzur olsun yeterkı
zaten o da dıo rızedekı evımı satarım ıst alırım 2 yıl içinde benım ıcın sorun yok sen ol yeter dıyorum
ama ınsanlar okadr çirkınleşmışkı herseyı mal mulk sanıyorlar
ben hep dusundum eşımın parası yoktr altını yoktur dedım kendıme bılesık bıle aldı
m

neyse yaa
askım yolda yarın gelcek yanıma
ohh yüzklerı alırız belkı ınş satılmamıştırda

neyse yaa
askım yolda yarın gelcek yanıma
ohh yüzklerı alırız belkı ınş satılmamıştırda

nasil basariyorlar dimi güzel günleri zehir etmeye... böcügüm beni az cok biliyorsun seninle ayni fikirdeyimmm benim iki ablam bir oldu bizi ayirmaya kalktilar nerdeyse basarmislardi... anneme telefon acmalar car car car annemi babami bana karsi doldurmaya calistilar allahima sonsuzzzzzzzzzzzz sükürler olsun ki annem babam olgun insanlar oldugu icin olgun düsünüp olgun kararlar alabilar ve bana destek olular... düsün yani nikahmizi kiydik babamlar almanyaya geldi evi tasimama yardim icin filan benim evle urasiyoruz babamlar yatak odasi aldilar halennnnn bi ablamin öfkesi dinmemis halen babami bana karsi kiskirtmaya calisiyor babamla benim arami bozmaya calisyor... be kadin hersey yolunda cok sükür sözümüz olmus nisanlarimiz takilmis resmi ve dini nikahimiz kiyilmis dügün hazirliklari devam ediyor ben yatak odam kuruluyor sen halen huzursuzluk cikarmaya bakiyorsunnnn bu ne öfke bu ne celal...Benim aklim basimda cok sükür yasimda ufak degil kendi kararlarimi kendim verbilcek yastayim. Hayatima nasil yön verecegime onlarin istekleri dogrulsunda yapamam ki.
En hassaz dönemlerdir iki yabanci aile birbirlerini tanimaya calisiyor bu dönemde ennnnnn cok gelin olacak kiz etgileniyor duygu karmasasi yasiyor en cok cevresinden destek görmesi gereken zamanlar, bizde tam tersi oldu mübarek... offffffffffffffffffffffffffffffff
neyseya nezaman böyle bir konu okusam ben deleniyorum kötüsü üzülüyorum

Hakkinda hayirlisi.

bide eklemek istedim aklimdayken yazayimmm

nasil 26 yasinda bekar bir insanin ev mal mülk sahibi olmasi beklene bilinir.... ne cehalet ne ac gözlük, sanki evlilik degilde kendini ev karsiligi satmak gibi bir sey töbe töbe... Ablanin 26 yasindayken kendine özel, kendi kazdigi parayla bir evi varmiydi??? bi sormak gerek...

ayy inanmıyorum yaa evi yok diye ablan sıcak bakmıyor hemii.
bak işte buna çok kızdıımm..
kız benim babamdan 100 dönüm tarla kaldı,tek mirascıda bendim.
ama noldu olmayınca olmuyor işte,zarar ettik,kac kez iflas ettik,sürekli tarla sattık kah gecindik kah zararımızı karşıladık.bırakıp giden nur içinde yatsın,şuan halen onun sayesinde ayaktayız.ama napalım çok şükürkü çoçuklar okudu .
yani anlatmak istediğim şu
mal mülk vardı,eşimin güzel işide vardı.şimdi çoğu kayboldu, kurban olduğum nasip etmeyince kendini yırtsan olmuyo işte.mutsuzmu olduk ,elbetteki üzüldüm ama sevgim azalmadı.vee veee
benim hala bir evim yoookkk..kaydirigubbakcemile3 ve 26 yıllık evliyiz,napıyım adamımı boşayım şimdii..

aman ne dediğimi bile bilemedim hırsımdan yaa,sacmaladımmı yada nalatmaka istediğimi anlatabildimmi bilmiyooom.kafamçokkarıştıne yanii evsizlere evlilik olamasmı.:mymeka:
..

öyle ya irna, kısmetten çıktımı ne yapsan olmuyor...bizimde bir şeyimiz yoktu, şimdi az
kimseye muhtaç olmayacak kadar...
acaba ablanın endişeleri türkiye şartlarında "sıkı sevgi olmazsa" diye mi ?ne bilim ya şans valla herşey şans

hepınız saolun yaa desteklerınız ıcın
fmk cnm sende karsılığının aldın mucadelenın ınş darısı basıma
26 yasında ablam yenı evlenmıstı ve enıstemınde evı yoktu ablamın oncekı nışanlsıından cok altın bılesık kalmıstı sonra calıstılar bızde borc verdık ev aldılar ama değer kıymet bılen yok bız aldık oldu neyse
ırnam haklısın hersey kısmet dunya malı dunyada kalır bende ısterımkı evım olsun rahat yasayım ama sevgımden vazgeccek deılım
mesela allah korusun bı yangın bı depremle butun herseyın gıder allah bıze sağlık versın
yeter

günaydınlar herkese
arkadaşlar pek yorum yapmasamda her gün yazdıklarınızı okuyorum
böcüğüm ,,kızımında arkadaşı var ,,üstelik ailesinin evide var,,,3 katlı,,annesi ,ablası ,ve abisi oyuruyorlar 3 katlı evde
eşime ve abileride biliyor ,,arkadaşlığını kızımın,,eşim ve abiler hemen evi varmı diye sordular ,var dedik ,ama ailesi oturuyor dedik,,,
yok olmazmış kendine ait oturacağı ev yoksa olmaz diyorlar ,,,
çok iyi bir genç bende tanıştım ,saygılı kibar ,kültürlü yakışıklıda
şimdi onlar tanımadığı için böle düşünüyor olabilirler,,,tanısalar belki fikirleri değişir ,
en büyük sorun benimiçin hiç farketmez insanların doğulu batılı olması ,insan olsun önemli
delikanlıda karslı ,ne yapcaz bakalım,,abileri bilmeden ,,kızıma bak doğulu olursa hemen ayrılıyorsun diyorlar,,bu konuda çok katılar
kızımda üzülüyor öyle dedikleri için söylemiyor nereli olduğunu ,,,nasıl olcak bilmiyorum
hayırlısı

Günaydın topiğin şekerleri

sanırım türkiye şartlarında, gelecek endişesinden korkuyor büyükler. ileriki zamanlarda haklılıkları meydana çıkıyor ama gençler o müthiş heyecandan gözleri bir şey görmüyor ...

bu bir şans, kapıldın mı gidiyorsun. başkalarının sözleri, denizde ufak bir köpük kadar değeri olmuyor ....yaşanacak ve görülecek bazıları için.... bazıları ise gayet bilinçli atar adımlarını mantık öndedir onlarda....

şimdi hangisine haklı diyebiliriz hiç birine...yaşanacak, görülecek....Allah her şeyin hayırlısını versin....versin de bizlere de akıl, fikir ihsan etsin.

selam herkeze.

çok haklısın yeşilim,kimi mantık yürüterek evleniyor kimi yüreğinin sesini dinliyor..ama dediğin gibi mutsuslukda,mutlulukda yaşanacaksa,her ikisindede yaşanıyor.yaşam belli değilki,yönetesin.kadercimiyiz acaba diyorum ben bazen,
dediğin gibi herşeyin hayırlısı olsun.

güneşim benim damatda doğulu erzurum,dadaşmış.ne yapalım sevdiler oldu bitti.kısmet hep bunlar. seninde dediğin gibi,doğusu batısı hiç farketmiyo.okumuş,kültürlü, yakışıklıda.eee esprili vede aynı zamnda iyi niyetlide .tek istemediğimiz konu haricinde ama ne yapcan,ki düşünceler farklı oluyo her insanın,çok şükür mutlular şimdilik.

inşallah sizinde bi sorun cıkarmaslar abiler.

duygum,böçüğüm,oceanım,sizleride çook öptüm fıstık kızlarım,allahım inş. yollarınızı bahtlarınızı acık eder.:Saruboceq:sizleri çoohhhh sefiyoomm opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
gunes ablam sızn ıcınde hayrlısı olsun ınsan olsun ya yörenın ne onemı var sonucta kımse doğarken secımını yapmıyo haşa rabbım emreder ve olur
ayrım yapanlar kendılerı mı ıstemış oralı olmayı acaba neyse

benım demek ıstedığım bıraksınlar dunya malını hesaplatmayı bugun var yarın yok ablamda sonucta kırada oturuyordu enıstemın arkdasında bı aılesı bıle yoktu ebnde altın bılesık hesabını yapıyorlardı
enısteme onu bıle aldrmalar neymış tek calısıyrmuş aılem almayın kızmın cok deılder 5 alcana 2 aldrdık
ne cabuk unutuyor ınsn yasadıklarını değil mi neyse
dılerımkı hayrlısı olur mutlu olurum

herkese iyi günler...sayfaları okudum da..........
güneş ablacıgım........insanlar mala ve paraya tamah ettikçe .mutlulugu kaybederler..........
ve mutluluk hiç birşeyle degişilmiyecek kadar güzeldir............huzurda öyle ne malla nede parayla satın alına bilir..........
ne sevgilimin ve yakında sözlüm olacak kişinin yani hakanın........
ne parası ne işi nede malı ne beni ne ailemi ilgilendirdi.........
geçimi saglıyacak kadar kazancı olsun........muhtaç olunmasın istedim..ailemde öyle.......
çocuklarım mutlu olsunlar gerisini allah tamamlar dediler........
abimde evlendi..........eşide aileside hiç bir zaman zorluk çıkarmadılar.........
ailemde zaten anne bab olarak üzerlerine düşeni yaptılar........
bende hakandan sadece sevgi ve mutluluk istedim .......
hiç bir zaman gözüm yüksekte olmadı.........saraylarda yaşayıpta huzurlu mutlu olmadıktan sonra...
o saray bana mezar gibi gelir.......
bu tarz insanları anlıyamıyorum .........resmen mal karşılıgı evlatlarını degişiyorlarmış gibi geliyor.........
ne diyeyim allah akıl fikir versin..........

böcük yavri.........kırmızı başlıklı kız olmuşun..yeşilim lacilenmiş.........
hayırlı olsun........

irnam lereenim yüce oşın yeşilim böcüküm iyiki varsınız ................sefiyom uleyyyynnnnnnnnnnnnnnn
sizi...............opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…