• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

merhaba kızçeler, ablalarım..
herkesler iyi sanırım..

irna ablam Allah yüzünden gülücükleri eksik etmesin..

duygum sen niye uyuyamadın, o saatte benim bi tarafımda pireler uçuyordukaydirigubbakcemile3

yeşilim ablacım, her zamanki gibi iyi dileklerinle burdasın..
Allah gönlüne göre versin her şeyi..

böcüğüm inşallah her şey yolunda gider, Allah bozmasın bidenem...

Tünaydın gızlar

Amin duygum, Allah bekarlara, herkese gönlü ne isterse tez hayırlısıyla versin canım

inşallah hepiniz iyisinizdir
oşıncım sınav nasıl geçti

Canlarım tünaydın .Öpüyorum hepinizi. Hatay dörtyoldan kucak dolusu sevgiler.

Böcüğüm yeni gireceğin iş hayırlı olsun şimdiden.

İrnam ne güzel annelik daha şimdiden çökmüş kuzucuğuna:)) Senin içinde iyi olmuş lunapark heni gezmiyorum , gezdirmiyor diyordun enişte için :)))

Duygu kızçem hoş gelmişsin özledik .Güzel haberlerle gelmişsin. Gözün aydın canım .

Oceancım güzel haberlerini bekliyoruz.

Tünaydın gızlar

Amin duygum, Allah bekarlara, herkese gönlü ne isterse tez hayırlısıyla versin canım

inşallah hepiniz iyisinizdir
oşıncım sınav nasıl geçti

deneme sınavına girmiştim, pek iyi değildi ama esas sınavda daha iyisini yapacağım.

Böcüğüm yeni gireceğin iş hayırlı olsun şimdiden.

İrnam ne güzel annelik daha şimdiden çökmüş kuzucuğuna:)) Senin içinde iyi olmuş lunapark heni gezmiyorum , gezdirmiyor diyordun enişte için :)))

Duygu kızçem hoş gelmişsin özledik .Güzel haberlerle gelmişsin. Gözün aydın canım .

Oceancım güzel haberlerini bekliyoruz.

çok sağol ablacım, hepinize çok teşekkür ederim..
arkamda sizler olduktan sonra, her türlü engeli aşarım benhihoyyyt

"deneme sınavına girmiştim, pek iyi değildi ama esas sınavda daha iyisini yapacağım."

inşallah hayırlısı olsun ..sakın canını sıkma kuzuuuum...Allaha emanet ol...başarılar diliyorum

.

evet lerenim,annelik duyguları fazala gelişiyor,ağlasa bebeğim üzlmüşmüdür şimdi diye soruyor birde.
ayy bu kız bi tuhaf olmuş yaa.kaydirigubbakcemile3
enişte yien başı hoş değilki çocukların sayesinde oluyor canım,bende bu kozu kulanıyoommkaydirigubbakcemile3

deneme sınavına girmiştim, pek iyi değildi ama esas sınavda daha iyisini yapacağım.

canım hiç üzülme,adı üstünde deneme,deneye deneye aslını bulacaksınız inşallah.
haziran 27 da allah şansını acık edecektir inşallah.duacınım bidenemmm..:Saruboceq:

bugün hiiç giremedim,misafirler vardı.
yarında ananesine gitcezz.yazık dört gözle bekliyor anacııımm beniim.daha gidemedik. neyse hepinize iyii geceler ,çookk öpüyoruuummmopuyorumnanaktan

günaydııınn.sayın kötü türkce konuşan topik sakinleri,

acılışı yapmışsın zarifim aşkım,böçüğüm opuyorumnanaktan

yeşilim,lereenim,duygum,oceanım,hepiciniz iyisinizdir inş. opuyorumnanaktan

bizde öğlen sonu,anneme gitcez,okuldan gelsinde küçük annecim.

böçüğüm içerleme emi ,ben annemi göremiyom diye emi datluum..

bende çiçi baba yüzünden aynı yerde olduğumuz halde fazla gidemiyom.iyiydik önceden ,ama bir sene öncesinden tartıştık adamla. benneyaptımki çok kırıldım bayramda ve bazı özel günlerde gidiyom,kocası evde olmayınca öyle gidiyom yanii :çok üzgünüm:.ama hergün telde sesini olsun duyarım çok şükür.

haydi çooooookkk öptümmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

güle güle irnam allah kimseyi annesindan ay1rmas1n yaa bu ablam beni deli etcek sürekli sorun cikariyo benimki de dio kacrcam seni hee iyice delirdi du bakem dedim babam vercek ne kaçmasi:roflol:
yesilim leerenim duygum nerelerdesiniz

irna ablacım bizler iyiyiz, sen de iyisin anlaşılan..
iyi gezmeler..
biz de seni çok öpüyoruz Şeniz

Canlarım kızçelerim hepinize günaydın, tünaydın,:))

İrnam iyi gezmeler.

Böcüğüm hiç değilse anneciğin yaşıyor ben ne yapayım:çok üzgünüm: Sağlığı yerinde ve sağ olsunda tek .Canım benim ablacığın seni düşündüğü için detaya giriyordur. Yok öyle kız kaçırma :mymeka:Biz kızımızı sokakta bulmadık:1hug:

Yeşilim,duygu kızçemde iyilerdir umarım.

Oceancım sanada başarılar canım.ŞenizŞeniz

leerenim yok benim abla harbi kil bi insan birak ya sevgisi gün gectikce azaliyo ayn1 sok gunlerdir gtmiyorum
benimkini yemege davet ettik pazar günü söz ve isteme elbiseleri almsti karadenzli oldugu icin lahana sardim ona aksamdan neyse ablamda geldi hemen surat yapiyo bana c1rkn yüz hareketleri hic umrumda deil cocugun yaninda oturmadi balkona kacti oda utandi ve anladi fazla yemeden gitti günün icine etti
ben ona öle mi ettim yaa ben ne olursa olsun onun bunun laf1yla ask1mdan döncek deilim o kimki onu dinleyim kendini begenmis ukaladr kralini getir bahane bulur kocasina h1c bakmaz ama
öle bi insan isimm olmaz artik onla samimi olmuycam
el kizi dedigim yengem ne kadr anlay1sli ya
sorun cikaran büyük gelin ve ablam ikiside kendilerine baksinlar
büyük yengem c1ngene gibi bi bohca alisverisine gitmistik sulalesine adet die bohca istediler
komsusuna bile
5 abi 5 yenges1ne amcas1na anas1na babasina ohooo soydular bizi
simdik biraksinlar benimkini cok mutluyuz biz:nazar:

ben geldim....hihoyyyt.......herkeşler nasıl...........opuyorumnanaktan

böcükün morali bozuk zanımca.........pisim böyle zamanlarda en ufak şeyler bile can sıkar........yanlış anlaşılmalar olur....a.s....tatlım.........ablan belki seni düşünüyor....bir daha üzülmeni istemiyordur.......
ne yapcaksın.idare etcen ama bazende korumak adına abartırlar ya.........
bu dahada can sıkar........:sinifsinif:
aman siz birbirinizi sevin anlayışlı olun yeter canım...........:asigim:
hem öle kaçma filanda olmaz.........kız kaçtı diye ne çeyizini verirler nede altın takarlar..........:olmaz:
çeyizsiz hayyatta seni mahveder.........otur oturdugun yerde..........:oklava:
eniştenin adı ne böcüküm merak ettim de..........:uhm:.

valla kiskanc ve haset bi ablaya sahibim hic benim iyilikle alakasi yok ben o benim ablamsa benden i tan1yamazs1n1z

ben ayrildigimda günlerce yemek yemedm amannnn diyip aldi önumdeki yemegi hava atarak yedi yengem ise üüzldü yemedi
sevmiyom sevecegimi sanmiyom
amannnn o kendi iyiligi icin biseyler yapsn beni rahat biraksin bide hemen annemi ariyo yk benimki bize gelmis die düsünün yani gelcek tabi gelmezse nasil tanycak ailem yaa

böcük senle ablan arasındaki ilişkiyi bilemem ama bir ablanın nasıl olur yada olması gerekir..........
onu düşünerek dedimdi..........
senin üzülmeni istemiyor belki diye.........
oysa kıskanç bir ablan varmış................bu nasıl oluyor anlıyamadım bende ablayım........
kendimden önce kardeşlerimi düşünürüm yıpranırım.........
benim annemin bazı rahatsızlıkları var hem anne hem abla olmaya çalışıyorum..........
bazen çok üzüldügüm durumlar oluyor..........yinede ablalık duygularımı hiç kaybetmeden eskisinden daha çok sevgimi ilgimi gösteriyorum...........
ilginç bir ablan varmış...........
neden böyle yapıyorsa.........sende ne yaparsa yapsın üzülüp kafaya takma..........
o zaman canım ya insanın canından kanından oluncada daha çok can sıkıyor bazı durumlar ya ne yapcan idare etcen başka çaresi yok........

Back