Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

hepinize iyi pazarlar...........canlarım özledim hepinizi............

iyiyim çok şükürler olsun...........abimin tahlilleri mr iyi çıktı.......ilaç tedavisi olcakmış........
bekleme süresi vermiş dr ler.....o zaman zarfı içerisinde gerileme yada ilarleme olursa...yüz felcinde....tedavi ona göre yapılacakmış...........şimdilik iyi şükürler olsun.........
dualarınız ve ilginiz için teşekkürler..........hepinize........
konyaya geldigimden beri.............
hem hoşgeldine hem geçmiş olsuna hemde yigenimi görmeye gelenler oldu...........
hoş geldin güle güle git demekten .............kk giremedim........nette problem vardı........
işallah bundan sonra girebilirim...........sorun olmadan..........

sizler nasılsınız......hepiniz iyisinizdir işallah.......neler oldu ben yokken ..........
den çabuk..........
hepinizi özledim.........öpüyorum kocaman kocaman..........opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben ıyyım cnm abıne tekrar gecmış olsun sımdık bıze bahane uydrma :mymeka: ınsan 2 dk gırerde yazar demı gece gunduz farketmes sen bzı ıhmal ettın ama bız senı unutmadık bılesın
ben bırazdan cıkcam cnm söz elbısesı alcaz gezcez falan abımın odasında pc oyuzden onlarda odayı boya etceklermış hadı gorusuruz cok öptum

dedim ya balım nette sorun vardı..............formata filan gıttı ..........

ne dedin sen ne......:1shok:....anlamadım söz elbisesimi...............şakamı .gııııı.

ne oliyiiiiiiiiiiiiii.................gıtmede de bi şey ............ya kızım şu telini ver yada beni ara be.........kaydirigubbakcemile

ne sözü..........anaaaaaaaa.......hangi ara oldu kız..........kafamçokkarıştı

kimmiş kimlerden ne adı ne..ne iş yapıyor...........seni seviyomu.sen seviyonmu...........fisfisfis

ne oldu yaaaaaaaaaaa böcük .....anlat ya kızım..........:uhm:.

duygu neler kaçırdın bir bilsen. arka sayfalara bakarsan öğrenirsin

iyi olmanıza sevindim ama bizi bir daha habersiz bırakma :mymeka: bak hepimiz merak ettik.:teselli: böcük sana uzun uzun yazar artık

şimdilik gidiyorum gelirim

böcük kız.............koca koca dedin sonunda oldu işte ne zaman tanıştınız ne zaman evlilik kararı aldınız jet hızıyla..........
allahım ya..........
çok ama çok sevindim canım arkadaşım..........işallah bu sefer güler yüzün...ve sonsuza dek mutlu olursun tatlı böcük.......
işallah aradıgın mutlulugu bulursun............
hayırlı yüzüklerin ve eşlerin olur tatlım.........
darısı bekarlara artık.........

tekrar tebrikler...canım.......bütün iyi niyetlerimle ve gerçekten içten kalpten tebriklerimi yolluyorum canım......opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu arada hepiniz merak etmişiniz beni çok ama çok teşekkür ederim............
iyiki varsınız.............
dedigim gibi ne fırsat bulabildim nede pc vardı evde ...........tamire gitti.........
özürlerimi dilerim ..sizi merak bıraktıgım için..........
şükür ki herşey yoluna girdi .bir dahada kk dan isteseniz kk dan çıkmıyacan artımkın..........:roflol::roflol:

irna ablacıgım ogluşun mezun olmuş yanına gitmesende..........
nasılsa senin duygularını ve kalbini biliyor oglun...........
işallah ............güzel bir iş bulur ve gelecegide güzel olur...........
oceanım.....seninde sınavlar iyi geömiştir umarım........tatile gitcekmişin.hayırlı yolculuklar..........
lereenim...........sende iyiyisin ama iyi ol............
yeşilim ablacıgım...........sende iyisin ama iyi saglıklı güzel olun........üzüntüler uzak sevinçler yanınızda olsun...........

siz kaçtıkca mutluluk ve şans hep ......tam hızla sizi kovalasın............

öptüm canımcıklar.......opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
...

nihayet girebildim.
duyguuumm hoşgeldin canım yaa.kısss ne merak ettik neyseki gecerli sebeblerden ötürü afeyledik seni hadi.amann çok sevindim valla geldiğine,iyi olduğunuza.
lmaz:bidaha olmasıınn lmaz:

eeee benimkilerde geldi bir kaç saat arayla.misafirler hemen gittiler.oğlanda araba kullandığı için erkenden yattı ama kızla saat gecenin dördüne kadar oturduk,sanki hiiiiççç telde,nette konuşmamış,görüşmemiş gibi.biz bile şaşırdık,babaları en sonunda bağırdı,yarın gidecekmi kızın yeter yorgun bırakda yatsın diye.:kedi:sonunda.
dördü buldu yatmamız.
aylar vardı hep beraber kahvaltı yapmamıştık,ne keyifliydi yaa.sanki kocamı bile yeni görmüş gibiydim kaydirigubbakcemile3 sohbet ede ede.herkesin o kadar çok şeyi varmışki anlatacak,bazen hep bir ağızdan konuşuluyo bazende tek tek.çok değişikti,gören bir oda dolusu adam var sanır yani kaydirigubbakcemile3

bir yandanda oğlanın kirlilerini yıkıyorum.
soluklanıp gireyim dedim.
böçüğümde söz için kıyafet alcaklarmış.istediğini bulur inş.
yeşilim keşke bi link olsaymış.ben bulamadımda imza için.
hepinizi öpüyooomm çok çok. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

irnam, gözün aydın öyle güzel anlatmışsın ki, okurken sanki yanınızdaydım. Allah sindirsin canım, muhabetleriniz daim olsun. hepinizi öpüyorum

tık tık..........

ben geldim...kimsecikler yokmu............hu hu.........

günaydınlar..........
tünaydınlar........
iyi haftalar.........
mutluluklar.........
mucukslar hatta kissler.................ŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hepinize.... haftanız muhteşem geçsin diyor, yanaklarınızdan öpüyorum

irnam zor uğrar artık, özler dururuz

böcük yok bu kez de ne oldu acaba?

slm bayanlar
irnam gözün aydın oğlun mezun olmuş ,hayırlısı olsun tatlım
yeşilim maviş olmuşun ,anlamı nedir

hepinize.... haftanız muhteşem geçsin diyor, yanaklarınızdan öpüyorum

irnam zor uğrar artık, özler dururuz

böcük yok bu kez de ne oldu acaba?

geldimmm geldiiimmmm.ayy nasıl güldüümm.valla öyle oldu yeşilim.
.
aslında dün akşam festifale gittik yorulmuşum gezmekten,sabahda herkezi yolcu ettim geri yattım.
oğlan hemen staja başladı,
kızda burda herhangi bi okulda seminer yapmaya başladı.anlıcanız kız öğlene kadar.oğlanda akşama kadar yoklar.

dün akşam olanları kısa geceyim.oğlan lunaparkta,nasıl anlatsam adı kamikazeymiş,aslında intihar ucağına deniliyor bildiğim kadar ama,değişik hiç görmediğim bişeye bindi,:gitme:yapma etme dediysekta dinlemedi
birbirine parelel,hertarafı kafesli bir gondol düşünün,ayak gibi gidiyor geliyor.ama git gide,yukarlara ve havada bir iki dak. asılı kalıyor yerden yüksekliği 20 -25 met. aman ona bindi bizde aşşağıda telaşe memuru olduk.yani havaya bakmaktan boynum tutulmuş, nekadar kastıysam kendimi :sinifsinif:.babamız dayanamadı uzaklaştı bile yanımızdan.

kıza herşey yasak tabii.ama beni hem güldüren hemde düşündüren bişey oldu.acıktı bu tavuk döner aldı.baktım içinden bişeyler seciyor

-----napıyorsun
-----birkaç yaprak maydonoz varda onları atıyorum
----niye
dr. maydonoz yeme dedi.
neden sana dokunmuyoduki
---yok anne bebeği düşürürmüş.

ben koptuumm tabi , :roflol:kısss birkaç yaprak maydonoz napcak sana ,bebeğe.
oda gülerek.
yarı utangaç haliyle,:kedi:
-----yaaa annee yaaa,gülme yaa

eeyyy allahım dedim.daha üç aylık hamile bebeğini kaybetme korkusu,annelik duygusu şimdiden o kadar sarmışki bedenini,yüreğini,yediği içtiği herşeyi minnacık canlıyı düşünerek yapıyor.
annelik bu olsa gerek,bebeğini kaybettirir düşüncesiyle,birkaç yaprak maydonozdan dahi korkmak.

yani çok hoşuma gitti,kızım gercek bir anne olmuş bile.opuyorumnanaktan

hepinize güzel çok güzel,hafta diliyooomm.hepiçinizide çook çook öpüyooomm.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

irnacıgım hep böle gül emi............
sen lunaparkı anlatırken aklıma bir fıkra geldi...........
anlatıverem gayri............
işallah begenirsin..........yerimseniben

temelle fadime lunaparka gitmişler...........
gezerken dönme dolabın önüne gelmişler...........
fadime .......temel ben buna binicem demiş........
temel......olmaz fadime dediysede fadimeyi ikna edememiş.........
en sonunda temel..........
bak fadime bu alete binersen........bu en tepeye cıkınca herkes senin donunu görür demiş..........:1shok:
fadime tamam deyip .....lunaparkı gezmeye başlamışlar........
ama fadimenin aklı hala........
dönmedolapta..........
yine dön dolaş gelmişler aletin yanına..........
fadime yine demişki.........
temel ne olur bineyim demiş.........
temelde donun görünür fadime demiş........
görünmez temel görünmesin diye donumu çıkardım demiş.........:roflol::roflol::roflol:

slm bayanlar
irnam gözün aydın oğlun mezun olmuş ,hayırlısı olsun tatlım
yeşilim maviş olmuşun ,anlamı nedir

hoş geldin güneşiimm.çok sağol canım yaa sende yoktun sanırım epeydin göremedim.
nasılsın ,iyimisin.

duyguuuuuu

kısss ilahi çıkartmışmış....:roflol: :roflol:haaaa haaaayyyy:roflol: uuyyyyyyy fadime uuuyyy

duygu bayıldım fadimeye ay koptuuuum...az sonra sana uğrarım duygu

irna sen bakakadur, seyret oğlunu, kalbin çarpsın, oğlun heyecan yapsın. adrenalin yüksek bu gençlerde

biz neler yedik hamileyken şimdikilere bak sen....maydanozu yeni duydum allaalla başımıza taş yağacak... yasak yasak, herşey yasak ne bu ya. aaa düşündükçe ne komik, alt tarafı iki sap maydanoz annelik dimi irna bize de deseler yemezdik nerdeeee ne bulduysak yuttuk

hadi iyi akşamlar

slm ben neden gec kaldım onu dıyım önce ısyerımde ysadığım sorunlar hatt saffalara ulastı ve netımı kestıler artık ordan grmem cok guc yoksa tukkanı ben acardımsızıde cok özledım ınş yenı bı işe baslamak ıstıyorum basvuruyapcam mafoldumben

ırna ablam hep mutlu olun ınş annelık bambaska bısey yaa :ben annemı cok ozledım yaa aylardır gormuyom yaa

ayrıca elbısemı aldım dun kkya ekledım albmlere koycaktım ama sorun oldu koyamaıdm
o cok beğendım elbıseyı alamdık neden mı mını deıl süper mını cıktı cok kısaymış ustume gıyınce fark ettım ve almadık bakırkoye gıttımm hem ısteme gunune hemde söz gunune aldık cok uygun ve cok şıktı

duygum nan gecmıs sayfalara cok ayrıntısına kadr anlattım ılk gun evlenmeye karar verdık şimşek askı bızımı rabbım sanada nası etsın

bugunde gec geldım cunku kış için yaprak ayıklaryıp tuzladık mıs gıbım oldu ev temısledık boya badana halılar derken cok yoruldummmısafrler ıcn hazrlık edıyoz

sızlerı çok öptm canlarım benım

yeni arayacağın işin hayırlı olsun inşallah böcüğüm. biz de seni özledik. siz bizim minicik minnacık bebişimizsiniz.
kıyafetini güle güle giy. ve.... güle güle kirlet o mis gibi olan evini böcüğüm

daha kargalar bilem gag demedş...ben buraya geldim............allahım uyku tutmadı uyuyamıyorum.........
sabaha kadar memleketteki koyunları kuzuları saydım...........olmadı...............
uyuyamıyorummmmmmmmmmmm

uyanın yaaaaaaaaaaaaaaaaa....hadi...............of of ..............mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

böcüküm işallah hayırlı elbiseler olur güle güle giy pisim..........
allah bekarlarada nasip etsin hayırlısından.............
tabi banada .............

aminnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…